Aaaaa
Bi gecede neler olmuş yahu
Oku oku bitiremedim vallahi. :126:
Öncelikle günaydın sabah şekerlerim, akşam lokumlarım
Pamuk şekerim ben de öyle düşünmüştüm. Şuan konu çalıştığımız için soru pek yüksek olmuyor. Ama ocaktan sonra gönüllü gönüllü
eklerim ben. Bu arada isteyen herkese o bahsettiğim tabloyu mail atabilirim. Özelden mail atmanız yeterli. Bir de şöyle bir tablo yatım dün; her gece için haftalık çalışma programı. Bir tane A4'e bir ay sığıyıyor. Dün örneğin saat dilimlerine tarih çalıştım, tv seyrettim, duş aldım vs. şeklinde yazdım. Ben sabahları erken kalktığım için yatış saatini 24.00 şeklinde planlamıştım. Üzerinde düzenleme yapılabilir. Onu da gönderirim kiiii
Pamuk Şekerim, Elfmetcim,
Aslında gece çalışma topiği çok iyi fikir ama Pamuk Şekerin de dediği gibi burda bildirimde bulunmak mantıklı. Ben onu da açarım isterseniz seve seve ama şöyle minik bir problemimiz var. Ben evdeki pc yi telefonumun internetinden bağlıyorum akşamları. Evde ayrıca netim yok. Bu yüzden de bağlanması biraz vakit alıyor ve yavaş oluyor. Sırf bu yüzden geceleri nete mecbur kalmadıkça girmiyorum, çünki nete bağlanana kadar neredeyse bi 20 dk vaktim geçiyor.
Soru adetlerini gün içinde ofiste rahatlıkla güncelleyebilirim ama
Ben de salı perşembe hariç her gün müsaitim ama sabah söylerim artık
Canının sıkıntısı geçti dimi Carpe Diemcim
Ben de ben dee
Kızlar benim tipe bi bakın yaaaaaa
bu ikonla özdeşleştim niyeyse.
Kendime çok yakın hissetmeye başladım
Gerçekte bu kadar kısa değil ama çok hoşuma gitti.