2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Kuzular, bence bunun için ayrı bir topik açmayalım. Zaten gece pek kimse olmuyor. Gece grubu çalışanları derse başlamadan önce hedefini, ders çalışmayı bitirdikten sonra da sonucunu yazar. Topikler arasında kopukluk olmasın. Sabah girenler de bizleri görüp şevklensin.:KK9:
Benim için de pazartesi salı çarşamba uygun şu an için. Yine diğer kızlar yazsın da bir kesişim kümesi belirleyelim.:KK16:

Kuzular, bence bunun için ayrı bir topik açmayalım. Zaten gece pek kimse olmuyor. Gece grubu çalışanları derse başlamadan önce hedefini, ders çalışmayı bitirdikten sonra da sonucunu yazar. Topikler arasında kopukluk olmasın. Sabah girenler de bizleri görüp şevklensin.:KK9:
Benim için de pazartesi salı çarşamba uygun şu an için. Yine diğer kızlar yazsın da bir kesişim kümesi belirleyelim.:KK16:
Canım benim için haftanın her günü olur bir tek pazartesi bir damlacık sıkıntılı olur çünkü salı günü sabah 9.30 dersim var. O da çok sıkıntı olmaz pazartesi yapalım derseniz de uyarım çok seviyorum gece çalışmayı zaten :)

Bu arafa bence de yeni bir topik açalım :) burada karışabilir biraz. Hem hırslanıp aramıza gelenler olur belki

Vee gelelim ders çalışmaya vakit bulamayan pamuk şeker kuzulara.:KK16:
Bundan sonra haftanın belirli günleri "gece çalışma günü"müz olsun. O belirlediğimiz gecelerde isteyen herkesle birlikte uykumuzdan fedakarlık edip en az 2 saat ders çalışalım. Ve buraya birbirimize rapor vermeden kesinlikle uyumayalım. Belirli geceler yapalım çünkü hem uykusuzluktan bir yerlerde yığılıp kalmayalım:KK1: hem de daha önümüzde 8 ay varken kendimizi bıktırmayalım.
Var mısınız bu yolda benimle gece yoldaşlığı yapmaya.:KK19:
Haftada 2 gece belirleyelim başlangıç için. Sonrası için de tekrardan toplanıp konuşuruz zaten.:KK16:

bende katılmaya çalışırım herzaman olmaz ama genelde eşim gececi olduğu zamanlar katılırım katılabilirim diye düşünüyorum tabi günler belirlensin de :-)

bende katılmaya çalışırım herzaman olmaz ama genelde eşim gececi olduğu zamanlar katılırım katılabilirim diye düşünüyorum tabi günler belirlensin de :-)

Tamamdır kuzum, ben haftasonları da müsaitim bu arada. bir tek perşembe ve cuma çok yorgun oluyorum derslerim olduğu için.Günleri bir şekilde ayarlarız diye düşünüyorum. :KK16:

günaydın kızlar
netten test çözeyim dedim tüm dersleri batırdım
hiç bu şekilde çözemiyorum kitaptan çözünce bu kadar yanlışım çıkmıyor dikkatli okuyamıyrm sanırım iş yerindeyken

Canım sözel dersleri çözsen daha kolay olur senin için, matematik çözüyorsan ondandır...

Canlarım ciğerlerimm kuzularıımm kaçak pambığınız geldii..:KK55:

Canım kızlar cevap verdi mi göremedim ama evet canım ismin önüne gelen ünvanlar büyük harfle başlıyor.

Puanın iyiymiş aslında canım ya, sen bu yıl önlisanstan mı girecektin? Bu puanı önlisans veya lisanstan alırsan atanırdın muhtemelen.Ama yine de Allahtan ümit kesilmez canım. İnşallah hakkında hayırlısı olur:KK16:

A benim güneşiim.:KK19: Napıyorduk? Ümitsizliğe kapılmıyorduk.:KK20: Bak şimdi elime alacağım silkeleme malzemelerimi.:KK9::KK9:
Benim de projem başlayınca aşırı aşırısı yoğun günlerim olacak, yeri gelecek gece çıkacağım okuldan ama o zaman oturup gece çalışacağız gerekirse canım.:KK34:
Sen gelirsin üstesinden, ben inanıyorum sana kuzum.:KK16:
Hatta ilerleyen zamanlarda gece grubu oluşturup gece çalışmaya başlamadan önce ve çalıştıktan sonra buradan birbirimize rapor vermeden uyumayı yasaklarız. Hem böylece uykuya da yenik düşmemiş oluruz.:KK61:

Diğer kızlar da yazmışlar sağolsunlar.:KK16: Biz varken hiç bişecik senin moralini bozamaz, ümidini kıramaz.:KK24:

Kızlar bir kaç öneri yazmışlar canım ama onun dışında duymuşsundur muhakkak; Coğrafya için nihan akarı çok öneriyorlar. zorluegitimin sitesinden bir kaç örnek ders videosu izleyebilirsin hatta. Yazarak okuyarak değil de dinleyerek çalışmak daha etkili olur belki senin için.

Tamamdır canım ekledim.:KK34:

Ekledim konularını papatyacım. MAşallah sen çok güzel gittin ama, bundan önce yaptıysan bundan sonra da yapamaman için hiç bir sebep yok.Kafanı dağıtacak şeyler yap, gez, dolaş sinemaya git. Kafanı topladıktan sonra da tekrar başlarsın derslere yoğunlaşmaya.:KK16:

Çok yanlışım çıktığı zaman o konuya geri dönüp tekrar çalışıyorum. Ama yanlışımızın çıkması, nereleri anlamadığımızı görmemiz açısından faydalı canım. Eğer bir kaç yanlışın çıkıyorsa o soruların doğrusunu öğren, hatta bir defter tutup not et ki bir daha aynısı çıkarsa karşına yanlış yapmayasın.

Merhaba canım. hoşgedin.:KK16: Kızlar da söylemiş zaten, ben de aynı şeyi söyleyeceğim. Kesinlikle hakan dede diyorum. Bana tarihi sevdiren adamdır kendisi. Komik ve dikkat çekici bir anlatış tarzı var. İnsanın dikkatinin dağılmasına engel oluyor izlerken. İnşallah senin için de faydalı olur.:KK16:

Maşallah yilikecim topiğimizin sabah güneşi olmuşsun:KK61:, ben "tünaydın" deme saatini bile geçtim.:KK9::KK9:

Süper tatlım, hadi şimdiden hayırlı olsun. İnşallah bir aksilik çıkmaz vee analizlerine son noktayı koyarsın. :KK16: Sonra booll boooll kpss çalışmaları.:KK8:

Oh maşallah kuzuma, benim moral vermeme gerek kalmamış bile. İşte bizim güneş'imiz buu:KK9::KK9:
İnşallah işlerini halledebilmişsindir kuzum. Kolay gelsin.:KK16:

Canım iş yerindeyken aklını ve dikkatini tam veremiyorsundur sorulara. Bence konu çalış, video falan izle izleyebiliyorsan. Daha faydalı olur.

Annem, umarım...Bundan sonrası yazmaya kalacak...Okuldan sonra cok yorgun oluyorum, evde fazla bakamıyorum...Artık düzenli gider, çünkü kendimi okula göre ayarlıyordum, yeri geliyor hocayı bekliyorsun, yeri geliyor cihazlar, aletler müsait olmuyor, epey vakit gidiyor. Zaten orada da pek calısma ortamı yok..

Bundan sonra haftanın belirli günleri "gece çalışma günü"müz olsun. O belirlediğimiz gecelerde isteyen herkesle birlikte uykumuzdan fedakarlık edip en az 2 saat ders çalışalım. Ve buraya birbirimize rapor vermeden kesinlikle uyumayalım. Belirli geceler yapalım çünkü hem uykusuzluktan bir yerlerde yığılıp kalmayalım:KK1: hem de daha önümüzde 8 ay varken kendimizi bıktırmayalım.
Haftada 2 gece belirleyelim başlangıç için. Sonrası için de tekrardan toplanıp konuşuruz zaten.:KK16:

Dedigin olabilir, hergün müsaitim ben artık...Bir de soru sayısı topiği demişsiniz, bence o kadarıyla ugrasılmaz, herkes kendisi yazsın, benim öyle bir defterim var, netlerimi yazdıgım...

Az canım sıkkın...Gidip güncelleri yazayım, öpüldünüz.

:KK16:

Kızlar bu arada "burada karışır"dan kastınız nedir? Topikteki aynı grupla gündüz değil de gece toplanmış olacağız. Ekstra başka bir muhabbet olmayacak yani, yine kpss çalışıp nelere çalıştığımızı birbirimize söyleyeceğiz motive amaçlı. O yüzden yeni topik açmak gereksiz geldi bana açıkçası. Yine de eğer talep o yönde olursa ve dediğiniz gibi karışıklık olursa yeni topiğimizi de açarız. Ben uyarım.:KK16: Belki söylediğiniz durum çok çok kalabalık olursak olabilir. Zaten o zaman tekrar konuşuruz bu konuyu.:KK16:
Bu arada ben tekrar güncelleyeyim durumumu:KK9:
Pazartesi, salı, çarşamba, cumartesi, pazar müsaitim.:KK61:
perşembe ve cuma sabahtan akşama derslerim var ve haftanın son günleri olduğu için pilim bitmiş bir şekilde dolaşıyorum ortalıkta.:KK1: Diğer kızlar muhtemelen sabah söyleyecekler fikirlerini.
Yarın görüşmek üzere canlarım. İyi çalışmalar.:KK16:

arkadaşlar ankara da hazırlananlar deneme sınavı olduğunda birbirimizi haberdar etsek. şu an için 26-27-28-29-30 kasımda yaklaşım kariyer dersanesin de deneme sınavı var.

Canım sözel dersleri çözsen daha kolay olur senin için, matematik çözüyorsan ondandır...

Annem, umarım...Bundan sonrası yazmaya kalacak...Okuldan sonra cok yorgun oluyorum, evde fazla bakamıyorum...Artık düzenli gider, çünkü kendimi okula göre ayarlıyordum, yeri geliyor hocayı bekliyorsun, yeri geliyor cihazlar, aletler müsait olmuyor, epey vakit gidiyor. Zaten orada da pek calısma ortamı yok..

Dedigin olabilir, hergün müsaitim ben artık...Bir de soru sayısı topiği demişsiniz, bence o kadarıyla ugrasılmaz, herkes kendisi yazsın, benim öyle bir defterim var, netlerimi yazdıgım...

canın niye sıkkın ki kuzum:26: Bak artık rahatsın Allah'ın izniyle. Gecelerimizi gündüzlerimizi çok güzel değerlendireceğiz inşallah. Soru sayısı topiği de artık kızların yorumlarına göre hareket ederiz. Ben henüz öyle bir defter tutmuyorum ama tutsam güzel olacak.
Bugün kendimi aştım ve metrobüste 4 coğrafya testi çözdüm.:KK1:

canım bende murat, yargı, x yayıncılık ve ihtiyaç var. Şimdi yazınca farkettim de baya kaynağım varmış.:KK1: Ama almaktan bıkmıyorum, sürekli alasım geliyor. ah bir de çözmeye vaktim olsa.:KK31: Ama hakan dedenin kitabını da merak etmiyor değilim. Çünkü kendisi ders anlatırken bile şu konu çıkabilir, şu soruyu sorarlar falan diyor. Kendisi doğal olarak baya hakim kpss sistemine. O yüzden benim de alasım var ama şu elimdekileri bir eritebilsem anca öyle alabileceğim herhalde canım. Murata benim hiç başlayasım gelmiyor bu arada.:KK31: Anayasa kitabına bir bakayım dedim. Konu konu ayırmamışlar, test test değil de 100lerce soruyu sırasıyla yazmışlar. Hiç hoşuma gitmedi.:KK50:

[FONT=
Pamukşekercim obeb okek ile rasyonel sayılar bitti benim ekler misin tabloya? Bol bol soru çözümü yapacağım bu hafta bunlarla ilgili. Bir de tarihten osmanlıya bir giriş a umarım yanlış yapmıyorumdur umarım yetişir :/
[/SIZE]
Tatlım yor
uyor gerçekten. Bunu sınavlara girince daha iyi anladım. Ben de konuları bitirip soru çözümlerini sona bıraktım ama inşallah üstesinden gelebilirim.:KK31:

cnm evet muratın anayasa kitabıda akıcı değil
karışıyor sanki anayasa dan yeni kaynak alacağım kesin çünkü ilerleyemiyorum
ama çokta kaynak alamam sadece tarihten hakan dede yi alıcam birde anayasa çünkü artık soru bankası almak istiyorum
bu arada pegemin soruları zorlayıcı sanırım böyle olması biraz daha iyi ama moral bozukluğuda yapmıyor değil

bu gece çalışmaya bende varım kızlar

Son düzenleme:
büşraaammm bende varım o gece çalışmasındaa tabikii :KK53:
ama başka topic açılmasın bencede gereksiz dediğin gibi kayma olmasın yaa burdan devam edelimmm :KK34:

Aaaaa :KK1:
Bi gecede neler olmuş yahu :KK53: Oku oku bitiremedim vallahi. :126:

Öncelikle günaydın sabah şekerlerim, akşam lokumlarım :KK16:

Murata benim hiç başlayasım gelmiyor bu arada.:KK31: Anayasa kitabına bir bakayım dedim. Konu konu ayırmamışlar, test test değil de 100lerce soruyu sırasıyla yazmışlar. Hiç hoşuma gitmedi.:KK50:

Canım yaa, şu Murata bi ısınamadın valla. Ne yalan söyleyim ben de sevmedim ama senin şevkini kırmayalım. Ne kadar değişik kaynak, o kadar iyi tatlım.

hihii kuzum benim. ben imdat demem ama siz diyebilirsiniz.:KK1::KK1: ayrıca ben o tabloyu istiyoruummm. Sana özelden mail adresimi yazayım kuzucum. Bana da atıver sana zahmet.:KK16: Bu arada ben de konuları bitirip sonra sorulara yoğunlaşmayı düşünüyorum tatlım.O yüzden soru çözümü eklemelerini ocaktan sonra yapalım istersen.:KK16:

Pamuk şekerim ben de öyle düşünmüştüm. Şuan konu çalıştığımız için soru pek yüksek olmuyor. Ama ocaktan sonra gönüllü gönüllü :KK62:eklerim ben. Bu arada isteyen herkese o bahsettiğim tabloyu mail atabilirim. Özelden mail atmanız yeterli. Bir de şöyle bir tablo yatım dün; her gece için haftalık çalışma programı. Bir tane A4'e bir ay sığıyıyor. Dün örneğin saat dilimlerine tarih çalıştım, tv seyrettim, duş aldım vs. şeklinde yazdım. Ben sabahları erken kalktığım için yatış saatini 24.00 şeklinde planlamıştım. Üzerinde düzenleme yapılabilir. Onu da gönderirim kiiii :KK52:

o zaman şey yapalım tatlım, güneş altından kalkabilirse açsın topik çezelgemizi o takip etsin. ve güneşin topiğinde gece çalışma saatinide takip edelim :) burada sohbet edip soru soruyoruz ya karışıklık olmasın :)):KK9::KK9::KK9: topiğe hakim olayım diye hergün bakıyorum, bu kadar mı güncel olur :) yetişemiyorum:KK9::KK9::KK9:
bende her türlü yardımcı olurum :KK16::KK16:

Pamuk Şekerim, Elfmetcim,
Aslında gece çalışma topiği çok iyi fikir ama Pamuk Şekerin de dediği gibi burda bildirimde bulunmak mantıklı. Ben onu da açarım isterseniz seve seve ama şöyle minik bir problemimiz var. Ben evdeki pc yi telefonumun internetinden bağlıyorum akşamları. Evde ayrıca netim yok. Bu yüzden de bağlanması biraz vakit alıyor ve yavaş oluyor. Sırf bu yüzden geceleri nete mecbur kalmadıkça girmiyorum, çünki nete bağlanana kadar neredeyse bi 20 dk vaktim geçiyor.
Soru adetlerini gün içinde ofiste rahatlıkla güncelleyebilirim ama :KK9:

Ben de salı perşembe hariç her gün müsaitim ama sabah söylerim artık :KK52:

Canının sıkıntısı geçti dimi Carpe Diemcim :KK20: :KK70:

Ben de ben dee :KK52:

Kızlar benim tipe bi bakın yaaaaaa :KK37::KK52: bu ikonla özdeşleştim niyeyse. :KK37:
Kendime çok yakın hissetmeye başladım :KK37:

Gerçekte bu kadar kısa değil ama çok hoşuma gitti. :KK68:

cnm evet muratın anayasa kitabıda akıcı değil
karışıyor sanki anayasa dan yeni kaynak alacağım kesin çünkü ilerleyemiyorum
ama çokta kaynak alamam sadece tarihten hakan dede yi alıcam birde anayasa çünkü artık soru bankası almak istiyorum
bu arada pegemin soruları zorlayıcı sanırım böyle olması biraz daha iyi ama moral bozukluğuda yapmıyor değil

Aa sen konu anlatımından mı bahsediyordun canım. Ben de soru bankası diyorsun sandım. Bende tek konu anlatımı ihtiyaç var, onun dışında da x yayıncılığın ders notları var, bunlar yeterli oluyor.Artık sadece soru bankası alırım ben de alırsam. Bence sen de anlatımı güzel olan bir konu anlatımı al, dediğin gibi arık soru bankası alırsın.
Tamamdır canım.Sen bu gece müsait misin? Ben bu gece çalışacağım inşallah. birbirimize eşlik edebiliriz.:KK16:

büşraaammm bende varım o gece çalışmasındaa tabikii :KK53:
ama başka topic açılmasın bencede gereksiz dediğin gibi kayma olmasın yaa burdan devam edelimmm :KK34:
Oleeyy kuzucum da gelmiiişş.:KK16::KK16: Artık sabahlar olmasınnn.:21::KK76::KK9::KK9:
Bu gece müsait misin sibelimm:KK23::KK1:

Pamuk şekerim ben de öyle düşünmüştüm. Şuan konu çalıştığımız için soru pek yüksek olmuyor. Ama ocaktan sonra gönüllü gönüllü :KK62:eklerim ben. Bu arada isteyen herkese o bahsettiğim tabloyu mail atabilirim. Özelden mail atmanız yeterli. Bir de şöyle bir tablo yatım dün; her gece için haftalık çalışma programı. Bir tane A4'e bir ay sığıyıyor. Dün örneğin saat dilimlerine tarih çalıştım, tv seyrettim, duş aldım vs. şeklinde yazdım. Ben sabahları erken kalktığım için yatış saatini 24.00 şeklinde planlamıştım. Üzerinde düzenleme yapılabilir. Onu da gönderirim kiiii :KK52:

Aslında gece çalışma topiği çok iyi fikir ama Pamuk Şekerin de dediği gibi burda bildirimde bulunmak mantıklı. Ben onu da açarım isterseniz seve seve ama şöyle minik bir problemimiz var. Ben evdeki pc yi telefonumun internetinden bağlıyorum akşamları. Evde ayrıca netim yok. Bu yüzden de bağlanması biraz vakit alıyor ve yavaş oluyor. Sırf bu yüzden geceleri nete mecbur kalmadıkça girmiyorum, çünki nete bağlanana kadar neredeyse bi 20 dk vaktim geçiyor.

Kızlar benim tipe bi bakın yaaaaaa :KK37::KK52: bu ikonla özdeşleştim niyeyse. :KK37:

:KK9::KK9: Çok hoşsun tatlım. Ben de o ifadeyi görünce bir gülme geliyor.:KK1:
tamamdır o zaman. Hemen hemen herkes gece çalışmalarına katılmış oldu böylelikle.:KK16::KK16:
Soru sayısı için sen ocak gibi açarsın inşallah o zaman canım. Biz de o vakte kadar elimizden geldiğince konu anlatımlarını bitirmiş olalım inşallah.:KK61:

Ama ben hazırladığınız iki tabloyu da istiyorum. Hemen mail adresimi atacağım özelden.
Bu arafa ben her gece ayak uydurabilirim sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum :)

Kızlaar ben çıkıyorumm, bugün okuldan biraz erken çıkacağım. Çünkü 5 ylın sonunda ilk defa sevgiliciimin ablasıyla yani müstakbel görümcemle tanışacağım:KK52: Tanışma merasiminden daha fazla kaçamadım malesef.:KK50:
Bana şans dileyin canlarım, gelin-görümce-kaynana ilişkilerine karşı ön yargılıyım da biraz.:18:
Ayrıca yarın sabahki derse girmeyeceğim, bu yüzden gece çalışabildiğim saate kadar ders çalışacağım. Eve giderken bol bol kafein stoğu yaparım artık.:KK1::KK1:
Bu gece çalışabilecek olanları beklerim kuzularım.:13:
Görüşmek üzere, öpüyorumm hepinizii:KK16:

Ya bu arada mesaj sayım hala 41miş. Özelden mesaj atamıyorum :KK43: buradan yazayım dedim umarım sorun olmaz.
hexe525@hotmail.com

Kızlaar ben çıkıyorumm, bugün okuldan biraz erken çıkacağım. Çünkü 5 ylın sonunda ilk defa sevgiliciimin ablasıyla yani müstakbel görümcemle tanışacağım:KK52: Tanışma merasiminden daha fazla kaçamadım malesef.:KK50:
Bana şans dileyin canlarım, gelin-görümce-kaynana ilişkilerine karşı ön yargılıyım da biraz.:18:
Ayrıca yarın sabahki derse girmeyeceğim, bu yüzden gece çalışabildiğim saate kadar ders çalışacağım. Eve giderken bol bol kafein stoğu yaparım artık.:KK1::KK1:

GECE GÖRÜŞÜRÜZ ÖYLEYSE, SANA BOL ŞANS. İLK İZLENİM ÇOK ÖNEMLİDİR İNŞALLAH GÜZEL GEÇER :) AİLE İLİŞKİLERİ ÇOK ÖNEMLİ :):nazar:

Bol şanslar canım :) benim de 8 senedir görüştüğüm biri var kendisi çocukluk aşkımdı :) annesiyle ablalarıyla ilk tanışacağım gün inanılmaz stres olmuştum. Ama hiç önyargılı olma gerçekten aile ilişkileri çok önemli. Olabildiğince samimi ama tatlı bir mesafede ol derim ben :)

Aa sen konu anlatımından mı bahsediyordun canım. Ben de soru bankası diyorsun sandım. Bende tek konu anlatımı ihtiyaç var, onun dışında da x yayıncılığın ders notları var, bunlar yeterli oluyor.Artık sadece soru bankası alırım ben de alırsam. Bence sen de anlatımı güzel olan bir konu anlatımı al, dediğin gibi arık soru bankası alırsın.
Tamamdır canım.Sen bu gece müsait misin? Ben bu gece çalışacağım inşallah. birbirimize eşlik edebiliriz.:KK16:

Oleeyy kuzucum da gelmiiişş.:KK16::KK16: Artık sabahlar olmasınnn.:21::KK76::KK9::KK9:
Bu gece müsait misin sibelimm:KK23::KK1:

:KK9::KK9: Çok hoşsun tatlım. Ben de o ifadeyi görünce bir gülme geliyor.:KK1:
tamamdır o zaman. Hemen hemen herkes gece çalışmalarına katılmış oldu böylelikle.:KK16::KK16:
Soru sayısı için sen ocak gibi açarsın inşallah o zaman canım. Biz de o vakte kadar elimizden geldiğince konu anlatımlarını bitirmiş olalım inşallah.:KK61:

bol şanslar cnm güzel geçer inş.
bu akşam bende çalışıcam kısmetse

X