2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

ben yaptım ortaoğretim den 85 puanım var genelde hizmetli ve düz memur yazdım cünkü düz lise mezunuyum ama umudum yok ;(

85 iyi bi puan önlisanstan almış olsaydın atanırdın ama lise sağlık mezunu olmadığın sürece şansın biraz düşük.. hizmetliler 87- 90 ile atanıyor ne biçim işse..

Bence kpss lise değilde kpss sağlık liseleri ve önlisans demeliler başka meslek liselerindenden alım yok denecek kadar az çünkü..

Bu durumun buharlaşmayla bir alakası yoktur.

iç Anadolu bölgesi dağlarla çevrili çukur gibi bir bölümde yer aldığından çok az yağış alır.Çünkü iç kısma yağmurlar ulaşamadan bulutlar dağlara yağışı bırakır..:)

Fakat güneydoğu daha düzlüktür etrafında yağışı engelleyecek kadar çok dağ olmadığından daha fazla yağış alır..

Aaaaah bu aynadaki ben değilim Pambık Şekerim, sen yine de kestirme derim. Yani şuan hemen uzasın diye ne yapabilirim modundayım

Ama azcık ucundan aldırabilirsin, hem kırıkları filan varsa duşta ve sonrasında taraması filan kolaylaşır. Yine vakit kazanırsın

Kışın zor gerçekten, sınavla daha da zor.

Yaa artık yorumlarımız alıntılanınca bildirim gelmiyor di mii. Çok kötü olmuş bu.

Gerçekten Pambık Şekerim ya, ara ara dur artık

öyle cnm ya Allah razı olsun ondan Allahıma da şükürler olsun

Tü tü tü maşallah, Allah nazarlardan korusun. Gerçekten düzgün insan bulmak çok zor, bozulmuş bu insanlar böyle çoğu

Rica ederim Keskinkalemcim, faydasını görürsün. Ben çok seviyorum bu siteyi, canım hocam yaaa

Arkadaşlar dün eve gittiğimde yemekle filan uğraşmayım diye, şirketten bişiler ayarladım.
Güya gidip hemen yemeğimi yiyip çalışmaya başlıycaktım.

Kapı çaldı, alt komşunun çocuğu hastaymış. Eşi de 3 aylığına şehir dışına gitti, sadece hafta sonları geliyor.

Doktora götürür müsün dedi, olur tabi dedim. Saat 19.15'di evden çıktığımızda. Eve geldiğimizde saat gece 2 idi. Makyajını temizle, üzerini değiştir, giyeceklerini hazırla, kişisel temizlik filan derken saat 3'dü ve ben yeni yatmıştım

Daha önceleri bu durum olduğunda önemli değil, sevaba giriyorum diyordum amaaaa; her gittiğimizde hiçbir doktor bişi bulamıyor. Ve ne hikmetse bu çocuk sadece geceleri hastalanıyor. Yani canı sıkıldıkça hastalanıyor, ilgi toplamaya çalışıyor. Dün gece doktor artık annesine; siz bu çocuğu psikolağa götürün dedi. Tanıyorlar artık bizi yani yakında böyle karşılayacaklar.

üstelik emin olmak için her gittiğimizde röntgen, kan tahlili vs yapılıyor, bir de saatlerce onu bekliyoruz.

Yani bu iş beni fena halde bunaltmaya başladı, 2-3 güne bir gece yarısı hastanelerdeyiz, sonuç hiç bişi

Tabi yine hasta olmasın ama, benim de vaktimi çalmasın. Götürmem de diyemiyorum, gerçekten bişi vardır diye. Niyetini bozma Güneş vardır bir hayır diye çıkıyorum her seferinde :44:

Vee asıl kötü haberi şimdi veriyorum kızlar,

Bugün benim için gerçekten kötü başladı, şirkete geldim ve kötü haberler üst üste, uzun zamandır hiç bu kadar umutsuz hissetmemiştim

Her yıl personel motivasyon gecesi yapıyorduk, geçen yıl Ankara ekibi yaptı biz misafir gittik, ondan önceki yıl da benim ekibimle Konya'da yapmıştık. Bu yıl Antalya ekibi yapacaktı oraya gitcektik, Antalya'daki sorumlu arkadaş hamile. Öyle olunca Antalya bölge yerine yine Konya bölge yapsın diye talep gelmiş genel müdürlükten.

Yani bu şu oluyor kızlar,
Şubat ortalarına kadar ben;
En az 500 kişilik bir organizasyon hazırlıycam Üstelik bu sayı yönetici sayısı, bir o kadar da 5 yılını ve 10 yılını dolduran personel olacak.

Konaklama, Ulaşım, Ödül Töreni, Eğlence, Yarışmalar, Sunumlar, Hediyeler, Sanatçı Organizasyonu, Sunucu, Animasyon, Ses sistemi, Sahne, Davetiyeler, Protokol, Basın, Reklamlar vs. aklıma gelmeyen birçok detayla uğraşmak zorunda kalcam.

Ve en can sıkıcı olanı da defalarca yapılan provalar olcak

Offf yazarken bile ruhum sıkıldı. Kızlar ben nasıl kalkcam bu kadar şeyin altından Kpss ile birlikte.

Ben pes ettim bile

Son düzenleme:

güneşciğim bozma cnm moralini hiçbir olumsuzlk bozamaz moralimizi
daha vaktin varmış organizasyon için şimdiden başlasan hazırlıklara yetiştirirsin önceki yıllardan liste vardır zaten o listeyi kontrolle başlayabilirsin kpss hepsinden daha öncemli eve gittiğinde iş yerindeki tüm sorumlulukları kapıda bırak düşünme

Zeytincim günaydın,
Canım teşekkür ederim öncelikle. Bilemiyorum ki, hemen önümüzdeki ay filan olsayda da hemen kurtulsaydım keşke

Geç saatlere kadar çalışmak durumunda kalabilirim.

İşi mi bıraksam diyorum, nasıl geçincem

Bari siz elimi bırakmayın

Ayy kurduğum cümlelere bi bak ya, benim psikolojim bozulmuş galiba

vay anasını yaa ne diye öyle yazıyolar bide birikim kutusu na öemli şeyler bide böyle küçük yanıltmalar nelere mal olucak bilen düşünen yook

teşekkür ederim sizlerede cannlarrrr

naayynnnnn ! gunesss bu bi bahanee değil kaçmak içinnn
moral bozmak da yok bunlar şeytanın bi oyunu işte bizi pes ettirme çabaları
bende sana gün içindeki yoğunlugumu anlatsaam aaa sen ne ara nasıl çalışıyosun dersin
o yüzden üstesinden geliceksin inşallhh hepsinin canımm

deme öyle.. planlı çalışırsan üstesinden gelirsin.. kulağa gerçekten zor geliyor..500 kişi filan.. tek başınada üstesinden gelmeye kalkışma arkadaşlarından yardım iste fazlasıyla hemde.. valla yakın olsam ben bile yardımcı olmak isterdim sana.. sıkma canını.. yaparsın sen:)

kızlar bana yardımcı olacak yok mu ?
coğrafyadan hiçbişi anlamıyorum ya resmen kafam basmıyor ve hiç ilerleyemedim coğrafyadan.Nasıl çalışmalıyım sizler nasıl çalışıyorsunuz çok bunaldım sinirden çatlıcam sabahtan beri.Yaa sinirlerim zıplıyor bu türlü beceremiyorum nerden ve nasıl başlamalıyım ? Hiçbirşey bilmiyorum coğrafyadan :2: :2:

pamuk şeker tarih bitti,coğrafya bitmişti zaten ame çok yanlışım çıkıyor başlarda hızlıca ilerliyordum fakat şimdi tam 15gündür kitap yüzü açmıyorum ,vatandaşlığamı geçeyim matematiğemi başlıyayım bilemedim ,motivasyon sıfır ,nerde o bir ay önceki ben ,fırsat buldukça çalışırdım ,oysa şimdi ,bu havalr beni mahvettiii

Teşekkür ederim Panteracım, sabah öyle bi geldiler bana galiba
Doğru söylüyorsunuz. Ben de vaktim kalsın diye apar topar otel tekliflerini topladım bile yarın da iş dağılımı yapcam

O benden korksun dimi, bu benden kpss'ye ve motivasyon gecesine gelsin.
Desteğin için teşekkür ederim canım

Canım yaa, keşke KKulübe bi de bu ışınlama işini çözse dimi
Çok teşekkür ederim Keskinkalemcim, geçti kiiiiii

Biraz daha seri olcam sadece şubata kadar, ondan sonra aynen devam inşalah.

Sizlerin de motivasyonunuz etkilediysem affınınıza sığınıyorum arkadaşlar.
Ve daha önce yazıştığım Zeytincim senin de

Akşama dershanem var, gidiyim bi çeki düzen veriyim kendime madem. Sabahtan beri paspal paspal oturuyordum

Öpüyorum hepinizi
Pambık şekerim seni de seni de

24 saatte coğrafya diye bi kitap vardı ya da pegemin kim korkar coğrafyadan diye bi kitabı.araştır derim çok işini görecek emin ol

merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar ya bu sizdede oluyromu konuları bitiriyorum teste geçince biton yanlışım çıkıyorum yarısı doğru yarısı yanlış nerdeyse ümitsizliğe kapılıyorum konuya bakınca hatırlıyorum ama soruda aklımın ucundan bile geçmiyordaha aşmam gereken bide matematik var(32:

Yaa artık yorumlarımız alıntılanınca bildirim gelmiyor di mii. Çok kötü olmuş bu.

Çok fena oldu bu cidden ya, sayfaları tarıyoruz bir de. Kaizen gelse de acıklasa neden böyle oldugunu...

Direk psikologa götürse annesi, dikkat cekmek istiyor belli ki.

Kızlar gündüz biraz matematik cözdüm, ögleden sonra müsaitti kulanacagım alet, okuldayım simdi. Aramdayım, tarih bakmaya calısıyorum biraz biraz...Çözeltisini hazırlıyorum yarınki analizin, yarın son bu arada buraya gelisim (verdigim son rakamlar uyumlu olursa birbiriyle tabi). Artık tamamen yazmaya kalıyor tezin işi...

Persembe, cuma hastaneye gidecegim, çok fazla bakamayacagım kpss...

Saçlarımı kızıl yaptıracagım yeniden, kesin karar verdim bu arada.

Dısarıda bir sigara içip, gazete başlıklarına bakayım şimdi...Güncelleri yazayım, öpüldünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…