- 24 Mayıs 2013
- 786
- 169
- Konu Sahibi PammukSeker
- #2.821
sanırım şu tarihi daha çook tekrar etmem gerekecek
eşimi aradım dedim moralim çok bozuk
tmm akşam soru çözer tekrar yaparız moralin düzelir
Enişte beyin çözümü çok yerinde olmuş ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kaç zamandır bugün yarın diye diye hala çalışmaya başlamadım. ama buraya üye olduktan ve yazdıklarınızı okuduktan sonra bi çalışma aşkı geldi sormayın.bugün sıfırdan başlıyorum inşallah. yanlız mat ile aram kötü onu naparım bilmiyorum. herkese kolay gelsin şevkinizi kırmayın.. biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha havale:)
Merhaba Pantera,
Vallahi sevinmedim desem yalan olur En azından benim gibi düşündüğünü bilmek mutlu etti. Yoksa yavaş yavaş pişmanlık moduna girecektim. Cesaretin ve özverinden dolayı tebrik ediyorum cnm.
Umarım değer emeklerimize.
Deprem konusunda da geçmiş olsun, Allah bi daha yataşmasın.
Ama deprem sonrası tepki çok hoş, çok güldüm vallahi. Sınava girmeden ölmiyim Allahım
Ölme ömrün uzasın inşallah arkadaşım
günaydınlar öncelikleee hepinize iyi çalışmalar
yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm bi an canım benimde baya uzundu saçlarım (totoma kadan )
bende 2 ay önce kısacık kestirdim baya kısa hemde ve sarı olan saçlarımı siyaha boyattım dibim falan gelmesin uğraşmıyım diye
ayy neler götürüyo bizden bu kpss :18::18::18:
bu arada dün test çözmeye başlamıştım tam 11 e gelirken Bolu'da deprem oldu duyanlar vardır belki sokaklarda kaldık çalışmada yarım kaldı deprem olup kaçarken düşündüğüm şey ay okadar çalıştım sınava girmeden ölmiyim Allahım diyorum
Allah bida yaşatmasın çoook çook kötüydü
ben kaç zamandır bugün yarın diye diye hala çalışmaya başlamadım. ama buraya üye olduktan ve yazdıklarınızı okuduktan sonra bi çalışma aşkı geldi sormayın.bugün sıfırdan başlıyorum inşallah. yanlız mat ile aram kötü onu naparım bilmiyorum. herkese kolay gelsin şevkinizi kırmayın.. biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha havale:)
Enişte beyin çözümü çok yerinde olmuş ama
evett artık kısa ve siyah saçlarım var bunalım mod
kuzum orda duyulmadı mı ? düzcede falan baya hissedilmiş merkez bolu tabi çok çok kötüydü site boşaldı komple insanlar evlerine giremedi bizde tabi dedemin müstakil evi orda kaldık (ölüm her yerde girelim kalalım dedim ama ailem girmedi )
korkusu yetti canım ölü falan yokda panikle camdan atlayan insan çok olmuş o ambulans sesleri falan felaketti
Allahım beterinden korusun bida yaşatmasınn
Oooooh ne güzel olmuş Elfmetcim, gitsin stesler gelsin motivasyon
Kızlaaaaaaaaar,
Ben bugün naaptım biliyomusunuz :44:
Saçlarımı kestirdim
Çok vaktimi alıyordu, sınava kadar yine uzar dedim, azcık kestircektim ama kuaförden bi çıktım durum bu
Avatarımdaki kadarlardı, şimdi aynaya bakınca
Neyse olsun herşey geleceğimiz için, bugün ilk defa 10 dakikada duştan çıktım, 5 dakikada da saçlarımı kuruttum.
Normalde yarım saat 45 dakika uğraşırdım, sabah da şekil verirdim. En azından vaktim biraz daha bana kaldı.
Azıcık kısmetim kapanacak gıbı hıssedıyorum ama, Kpss'ye kadar kapansım madem
80 fena degil ki, hem sen konu calısıp az biraz soru cözerek gittin, bol soru cözmedin, ondan böyle. Zaten cözeceksin konular bitince, eksiklerin kapanacak. Bozma moralini. Düsünüyorum siz gibi mi yapsaydım diyorum ben de...Ama öyle de icime sinmeyecekti. Herkesin calısma tarzı farklı..
Benim de yarın var denemem, pesine de ders, biraz gerildim ben de...
bence iyi sonuç, denemeler biraz zor oluyor :/ senin içini rahatlatmak için söyleyim. ben ilk denememde 45 aldım, geçen hafa 2. deneme oldu ondanda çok farklı olacağımı sanmıyorum :)) ama bu bana daha çok çalışma azmi veriyor tabi bilmediğim konular vardı hep bu yıl tam anlamıyla ilk hazırlanıyorum, bizde genel deneme yapıldı, konu tarama olmadık henüz
sanada şimdiden başarılar, denemen için, daha yolun başundayız değilmi, inşallah hepimiz kazanır ve yerleşiriz, nasibimizde vardır inşallah
Canım başlangıç için 80 kötü bi puan değil ki, üzme kendini
Bak daha yolun başındayız. Çok çok iyi olacak merak etme, bunlar bizim motivasyonumuzu arttıracak.
Hem işlemediğimiz konu çoktu gerçekten, benim birsürü boşum var
Ayyy o zaman yarın benimki de belli olur.
Canlarım beniiim canlarııımmmm iyiki varsınız. Yazdıklarınızı dün okudum ama şimdi yazma fırsatı bulabildim.
Söylediklerinizin hepsi su olup gönlüme serpildi. hepinize çok teşekkür ederim Bir de dershanede sınıf da genelde 70li puanlarda olunca biraz daha moralim yerine geldi. Şimdi geçmiş sınavları geride bırakıp önümdeki maçlara bakacağım.
Sizin desteğiniz ve bu topik olmasa benim bu hevesim ve hırsım çoktaan uçup gitmişti.
Hepiniz iyiki varsınız.
ohh canım, stresini atmışsın ne güzel. artık bu enerji seni bir kaç hafta idare eder.kızlar ben bu gün gezdim :) eşim beni güzel bir yere kahvaltıya götürdü, orda at vardı, ata bindim çok güzel bir tesisti, iyi moral oldu bana. her pazar ders çalışıyodum iyice bunalmıştım. bundan sonra arada kendimi ödüllendireceğim, negatif enerjılerim gitsin :)
Merhaba canım hoşgeldin aramıza. kpssye ilk kez hazırlanıyorsan şimdilik normal sonuçlar bence. 2. sınavda bile 6 puan artmışsın ilkine göre. Konuları çalıştıkça 70lere çıkacaktır puanın zamanla. Bekleriz aramıza, sohbetlerimize canım.kızlar beni de alın aranıza bende bu yıl ilkkez giriyorum topik çok uzun olduğu için tabiki okuyamadım birkaç sayfaya göz gezdirdim.. iktisat mezunuyum özel sektör düşünürken son anda karar verenlerdenim bnde :) 2.denemeyi olduk sonuçlar vahim ilkinden 52 aldım 600 kişi arasında 240küsürlerdeyim seviye olarak. 2.denememde 58..yanlş mı çalışıyorum yoksa dersaneye gidip deneme olanların geneli böyle sonuçlar mı alıyor anlamadım. bnde burayı takip edicem bundan sonra,motive olmak adına :)
Merhaba sewoscum hoşgeldin. Ben de öğrencilik(yüksek lisans)-kurs ikilisiyle devam ettirmeye çalışıyorum canım. Üstesinden geliriz inşallah Çalıştıkça yaz, hem senin hem de bizim motivasyonumuz artar.kızlar selam beni de alın aranızaaaa ben de varım kursa gdiyorum bi yandan bi yandan da çalışıyorum ama ben alan dan da gircem sınava
güneşcimm, yeni saçların hayırlı olsun kuzum. Ahh kpss, sen nelere kadirsin. Bizi en sevdiğimiz uzuvlarımızdan bile etmeye başladı..1: Benim saçlarım da aynı senin kestirmeden önceki halin gibi canım ama ben yıllardııır hep aynı boyda tutuyorum, kestirmeye kıyamıyorum. aslında kışın uzun saçla uğraşmak çok zor oluyor. Ben de bir çılgınlık yapıp kestirsem mi napsam.Kızlaaaaaaaaar,
Ben bugün naaptım biliyomusunuz :44:
Saçlarımı kestirdim
Çok vaktimi alıyordu, sınava kadar yine uzar dedim, azcık kestircektim ama kuaförden bi çıktım durum bu
Avatarımdaki kadarlardı, şimdi aynaya bakınca
Neyse olsun herşey geleceğimiz için, bugün ilk defa 10 dakikada duştan çıktım, 5 dakikada da saçlarımı kuruttum.
Normalde yarım saat 45 dakika uğraşırdım, sabah da şekil verirdim. En azından vaktim biraz daha bana kaldı.
Azıcık kısmetim kapanacak gıbı hıssedıyorum ama, Kpss'ye kadar kapansım madem
zeytincim bana kalırsa tekrarlarla çok vakit harcama, konularımızı bitirdikten sonra bol bol soru çözeceğimiz için mecbur tekrar edeceğiz zaten. Ben de senin gibi hep unutuyorum ama hep aynı konuları çalışıp durursak çok zor ilerleriz. O yüzden tekrarlarımızı sonraya saklayalım bence.günaydın kızlar
moralim çok bozuk
bu aralar az çalışıyorum daha çok soru çözmeye odaklandım ama hep az çözüyormuşum hissine kapılıyorum
sanki herşey eksik gibi geliyor
devamlı konuları tekrar ediyorum aradan 3 5 gün geçior unuttum acaba diyorum size de oluyor mu böyle
ah canım çok geçmiş olsun. İnşallah Allah büyük, zarar verici depremler yaşatmaz. İnsan böyle anlarda gerçekten herşeyin boş olduğunu düşünüyor. Ama sonrasında yine hayat koşuşturmacası, sınav telaşı falan.
günaydınlar öncelikleee hepinize iyi çalışmalar
yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm bi an canım benimde baya uzundu saçlarım (totoma kadan )
bende 2 ay önce kısacık kestirdim baya kısa hemde ve sarı olan saçlarımı siyaha boyattım dibim falan gelmesin uğraşmıyım diye
ayy neler götürüyo bizden bu kpss :18::18::18:
bu arada dün test çözmeye başlamıştım tam 11 e gelirken Bolu'da deprem oldu duyanlar vardır belki sokaklarda kaldık çalışmada yarım kaldı deprem olup kaçarken düşündüğüm şey ay okadar çalıştım sınava girmeden ölmiyim Allahım diyorum
Allah bida yaşatmasın çoook çook kötüydü
He şöylee kendine gel bakıyım :))) gerekirse buz kütleleri serperiz sana
bizde bu topik sayesinde hırslıyız :) sende iyi ki açmışsın bu topiği :) hep birbirimize destek olalım işte :) HEP DESTEK TAM DESTEK
Yaa artık yorumlarımız alıntılanınca bildirim gelmiyor di mii. Çok kötü olmuş bu.
Kuzular aranızda bu atamalarda tercih yapan veya yapacak olan var mı?
Evet bildirim gelmiyo canım ya kötü olmuş malesef
60 puanla ben yaptım yapmak için Belki bir mucize olur dedim ya
(umut fakirin ekmeği işte )
bu arada az önce soru çözüyodum da takıldım yardım eden biri olur umarım takılınca es geçemiyorum :18:
şimdi soru buydu bunu ben A yaptım çokda emin olarak sonra şıklara bakınca yanlış çıktı :26:
Eki Görüntüle 873250
ve geri dönüp notlara baktım
Eki Görüntüle 873251
Nedir bu çelişki biri bana açıklayabilirmi ? Yada ben mi anlamadım bu nota bakarak cevap A olması gerekmiyomu ?
ki farklı kaynaklar bunlar
öyle cnm ya Allah razı olsun ondan Allahıma da şükürler olsunBen de saclarımı boyatsam mı diye düsünüyorum epey bir aradan sonra. Kızıldım daha önce, sonra boyamayı bıraktım, şimdi yeniden bir heves ettim. Degişiklik iyi olacak gibi...Şu okuldan da yakamı sıyırmama az kaldı, yenilenmek istiyorum...
Şanslıymışsın annem, kıymetini bil esinin, etrafta adamım diye dolanan bir sürü herif var, her seyinde yanında oluyor ne güzel...
2014 KPSS Güncel Bilgiler - Tarih ( 100 Soru / 100 Cevap - Boşluk Doldurma) - YouTube
ohh canım, stresini atmışsın ne güzel. artık bu enerji seni bir kaç hafta idare eder.
Ben de haftaya gezicem valla. Sevdiceğime sözüm var. Kpss, okul, dershane derken hasret kaldık valla. En az 2 günde bir görüşüyoruz ama hiç so
Merhaba canım hoşgeldin aramıza. kpssye ilk kez hazırlanıyorsan şimdilik normal sonuçlar bence. 2. sınavda bile 6 puan artmışsın ilkine göre. Konuları çalıştıkça 70lere çıkacaktır puanın zamanla. Bekleriz aramıza, sohbetlerimize canım.
zeytincim bana kalırsa tekrarlarla çok vakit harcama, konularımızı bitirdikten sonra bol bol soru çözeceğimiz için mecbur tekrar edeceğiz zaten. Ben de senin gibi hep unutuyorum ama hep aynı konuları çalışıp durursak çok zor ilerleriz. O yüzden tekrarlarımızı sonraya saklayalım bence.
ah canım çok geçmiş olsun. İnşallah Allah büyük, zarar verici depremler yaşatmaz. İnsan böyle anlarda gerçekten herşeyin boş olduğunu düşünüyor. Ama sonrasında yine hayat koşuşturmacası, sınav telaşı falan.
Allah bir daha yaşatmasın inşallah tatlım. Korusun hepimizi..:109:
Merhaba keskinkalemcim
Matematiği kötü olan bir arkadaşım uzman kariyerin matematik öğreten soru bankalarından çok memnundu canım. Konu çalışmalarından sonra soru bankası olarak edinebilirsin bence.
Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah hayırlısıyla canım.:61.
Hoşgeldin aramıza.
Yaa artık yorumlarımız alıntılanınca bildirim gelmiyor di mii. Çok kötü olmuş bu.
Kuzular aranızda bu atamalarda tercih yapan veya yapacak olan var mı?
Hoşgeldin Keskinkalem,
Evet artık vakit bu vakittir
Zamanımız daralıyor, çalışma aşkını hiç kaybetmezsin inşallah cnm.
Bu arada matematik için Şenol Hocayı dinleyebilirsiniz. Burdaki ve şirketteki birçok arkadaşım matematiği şenol hocadan dinliyor, ben de dahil
Anlatım basit ama benim için yeterli, zira ben de sözel kökenliyim. Faydasını göreceğini düşünüyorum.
Link veremiyorum ama google şenol hoca yaz, kendi web sitesi çıkıyor zaten. Sol taraftan matematik 1 bölümün seç, temel kavramlardan başlayarak tüm konuları dinleyebilirsin. Ücretli değil.
Sevgiler