2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Merhabalarr bende bu sene ilk defa kpss gireceğim. kitap setimi aldım ama tecrübesiz olunca çok zor oluyor.hele bi sayısalcıya tarih çalışmak çok zor. tarih e nasıl keyifli çalışıyorsunuz kızlarr :)

Merhabalarr bende bu sene ilk defa kpss gireceğim. kitap setimi aldım ama tecrübesiz olunca çok zor oluyor.hele bi sayısalcıya tarih çalışmak çok zor. tarih e nasıl keyifli çalışıyorsunuz kızlarr :)

Merhaba canım hoşgeldin :))
Bende kpss ye lisans olarak ilk defa gireceğim :-) tarihe Hakan Dede'nin videolarıyla çalışmaya başladım ve memnunum tarih güzel gidiyor kendimce baya ilerlediğimi düşünüyorum. Ama bende coğrafyada vasatım nasıl çalışacağım hiç bilmiyorum.Birkaç arkadaş kitap tavsiye etmiş ona bakacağım artık. :)) Sana da kolay gelsin canım hakkımızda hayırlısı olur inşallah emeğimizin karşılığını görebiliriz.

Çok fena oldu bu cidden ya, sayfaları tarıyoruz bir de. Kaizen gelse de acıklasa neden böyle oldugunu...

Direk psikologa götürse annesi, dikkat cekmek istiyor belli ki.

Kızlar gündüz biraz matematik cözdüm, ögleden sonra müsaitti kulanacagım alet, okuldayım simdi. Aramdayım, tarih bakmaya calısıyorum biraz biraz...Çözeltisini hazırlıyorum yarınki analizin, yarın son bu arada buraya gelisim (verdigim son rakamlar uyumlu olursa birbiriyle tabi). Artık tamamen yazmaya kalıyor tezin işi...

Persembe, cuma hastaneye gidecegim, çok fazla bakamayacagım kpss...

Saçlarımı kızıl yaptıracagım yeniden, kesin karar verdim bu arada. :KK16:

Yakında ben diycem;sen şimdi uyu çocuğum, ben seni sabah başka doktor amcaya götürcem diye :KK1:

İnşallah hayırlısıyla kurtulursun canım okul işinden.

Ben de kızılı çok severim, eminim çok güzel olcak. Paylaşmak istersen gizliden foto koy :KK52:

iyi çalışmalar Carpe_Diemcim

Bende kpss ye lisans olarak ilk defa gireceğim :-) tarihe Hakan Dede'nin videolarıyla çalışmaya başladım ve memnunum tarih güzel gidiyor kendimce baya ilerlediğimi düşünüyorum. Ama bende coğrafyada vasatım nasıl çalışacağım hiç bilmiyorum.Birkaç arkadaş kitap tavsiye etmiş ona bakacağım artık. :)) Sana da kolay gelsin canım hakkımızda hayırlısı olur inşallah emeğimizin karşılığını görebiliriz.

Aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin...:KK34::KK34: Coğrafyam iyidir ve Yediiklim de kaynak olarak güzeldir.

Hooşbulduk canım :) tarih için o videolara bakayım bende herkesten hakan dede ismini duyuyorum :) Coğrafya ,tarihe göre daha keyiflidir sanırım :) hakkımızda hayırlısı olsun ,hepimiz en az 90 puan alıp hemencik atanalım inşallah.

Merhabalar bende kendimi denemek için kpss lisanstan gircem.Basvurular ne zaman baslıyor?kpss kursuna giden arkadasıma sordum bilmiyorrr.Yardımcı olur musunuz lütfen.

Yakında ben diycem;sen şimdi uyu çocuğum, ben seni sabah başka doktor amcaya götürcem diye :KK1:

İnşallah hayırlısıyla kurtulursun canım okul işinden.

Ben de kızılı çok severim, eminim çok güzel olcak. Paylaşmak istersen gizliden foto koy :KK52:

iyi çalışmalar Carpe_Diemcim

Olmadı sen götür cidden :KK4:

Bakalım, benim işim belli olmaz bir bakarsın paylaşmısım, gizliden nasıl koyuyoruz bilmiyorum ama. Burada daha önce hesabım oldu, ama resim falan eklememiştim hiç. :KK51:

Sagol canım, daha buradayım...Kolay gelsin bana cidden.:KK43:

Ben de sayısalcıyım, konu calısıp soruları yapabildikce hosuna gitmeye baslıyor, hatta merak salıyorsun...Baska seyler arastırasın da geliyor.

Aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin...:KK34::KK34: Coğrafyam iyidir ve Yediiklim de kaynak olarak güzeldir.

Yediiklime de bakayım canım benim hiç bilgim ve ilgimde yok :-) ama yapmam lazım tavsiye ettiğin bi yöntem var mı hiç aklımda kalmıyor hele soru hiç çözemiyorum bildiğimi bile yapamıyorum coğrafyada canım yaa :KK43:(

Hooşbulduk canım :) tarih için o videolara bakayım bende herkesten hakan dede ismini duyuyorum :) Coğrafya ,tarihe göre daha keyiflidir sanırım :) hakkımızda hayırlısı olsun ,hepimiz en az 90 puan alıp hemencik atanalım inşallah.

bende tarihi daha çok seviyorum ve H.Dedenin videolarıyla çok ilerledim yanlışım nerdeyse hiç çıkmıyor çalıştığım konulardan.Ama coğrafyada vasatım resmen kalem oynatamıyorum ama bilgi eksikliğim var ve coğrafya çalışmada sıkıntılıyım.

Ayrıca çok güzel duan :-) rabbim hepimize nasip etsin inşallah güzel duaların için sağol canım :))

Yediiklime de bakayım canım benim hiç bilgim ve ilgimde yok :-) ama yapmam lazım tavsiye ettiğin bi yöntem var mı hiç aklımda kalmıyor hele soru hiç çözemiyorum bildiğimi bile yapamıyorum coğrafyada canım yaa :KK43:(

bende tarihi daha çok seviyorum ve H.Dedenin videolarıyla çok ilerledim yanlışım nerdeyse hiç çıkmıyor çalıştığım konulardan.Ama coğrafyada vasatım resmen kalem oynatamıyorum ama bilgi eksikliğim var ve coğrafya çalışmada sıkıntılıyım.

Ayrıca çok güzel duan :-) rabbim hepimize nasip etsin inşallah güzel duaların için sağol canım :))

Aslında herkesin kendine has bir tarzı vardır....:KK24::KK24:

Ama tek kaynaktan çalışıp,çok kaynaktan soru çözmendir tavsiyem...

Ezberden ziyade mantığı oturtmak önemlidir coğrafyada.Neden-sonuç bağı kurarak git hep olaylardan....:nazar:

cografyayı harita uzerinde calısırsanız daha cabuk ogrenirsiniz ve bilgileriniz kalıcı olur. turkiyenin bolgelerini bolumlerinin sehirlerin daglarının akarsularının ovalalarının harita uzerinde nerede bulundugunu bilirseniz cografya tamamdır :)

Günaydıııııın :) dün kendi kendime deneme çözdüm ne haldeyim diye netler 21 türkçe,6 mat,10 tarih,11 coğrf,6 anayasa anaaammm çok kötü çok pis gaza geldim. Matematik yarısı problemlerdi ve o konulara çalışmadım henüz hepsi öyle gerçi

cografyayı harita uzerinde calısırsanız daha cabuk ogrenirsiniz ve bilgileriniz kalıcı olur. turkiyenin bolgelerini bolumlerinin sehirlerin daglarının akarsularının ovalalarının harita uzerinde nerede bulundugunu bilirseniz cografya tamamdır :)

Dün öyle başladım canım.Dağları,ovaları,akarsuları ve platoları çalıştım canım onlarda sorun yok tekrar ettikçe pekişir de soru çözerken çok farklı geliyor bana.Çözümlü soru çözsem yararı olur galiba :KK23:

Dün öyle başladım canım.Dağları,ovaları,akarsuları ve platoları çalıştım canım onlarda sorun yok tekrar ettikçe pekişir de soru çözerken çok farklı geliyor bana.Çözümlü soru çözsem yararı olur galiba :KK23:

Arkadaşım Merhaba,
Ben de nedendir bilmem Coğrafyayı çok severim. Yani şu yüzden şöyle yapıyorum demek isterdim ama vallahi ben de biliyorum. Hatta çalışmıyorum da coğrafyaya ama mantık sadece galiba. Yani neden sonuç ilişkisinden başka bişi değil.

Bi de öyle denersen çözeceğini düşünüyorum.
iyi çalışmalar

Günaydın arkadaşlaaaaaaaaar :KK9:

Öğleye kadar işlerimi hızlı hızlı yaptım, öğleden önce 2, öğleden sonra da 2 misafirim daha gelcek.

Onları gönderince mat çalışcam inşallah bi aksilik olmazsa.

Haydi öpüldünüz hanımlar :KK54:

günaydın kızlar
netten test çözeyim dedim tüm dersleri batırdım
hiç bu şekilde çözemiyorum kitaptan çözünce bu kadar yanlışım çıkmıyor dikkatli okuyamıyrm sanırım iş yerindeyken

X