-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #2.881
günaydın kızlar
netten test çözeyim dedim tüm dersleri batırdım
hiç bu şekilde çözemiyorum kitaptan çözünce bu kadar yanlışım çıkmıyor dikkatli okuyamıyrm sanırım iş yerindeyken
Canım kızlar cevap verdi mi göremedim ama evet canım ismin önüne gelen ünvanlar büyük harfle başlıyor.kızlar ben uzaktan eğitimin yazım kurallarını dinlerken hoca şöyle birşeye değinmedi sizin bilginiz var mı
mesela yazar Ahmet Ümit derken y büyük mü olacak ya da ressam Ali Veli derken ressam da r büyük dimi
Puanın iyiymiş aslında canım ya, sen bu yıl önlisanstan mı girecektin? Bu puanı önlisans veya lisanstan alırsan atanırdın muhtemelen.Ama yine de Allahtan ümit kesilmez canım. İnşallah hakkında hayırlısı olurben yaptım ortaoğretim den 85 puanım var genelde hizmetli ve düz memur yazdım cünkü düz lise mezunuyum ama umudum yok ;(
A benim güneşiim.Vee asıl kötü haberi şimdi veriyorum kızlar,
Bugün benim için gerçekten kötü başladı, şirkete geldim ve kötü haberler üst üste, uzun zamandır hiç bu kadar umutsuz hissetmemiştim
Her yıl personel motivasyon gecesi yapıyorduk, geçen yıl Ankara ekibi yaptı biz misafir gittik, ondan önceki yıl da benim ekibimle Konya'da yapmıştık. Bu yıl Antalya ekibi yapacaktı oraya gitcektik, Antalya'daki sorumlu arkadaş hamile. Öyle olunca Antalya bölge yerine yine Konya bölge yapsın diye talep gelmiş genel müdürlükten.
Yani bu şu oluyor kızlar,
Şubat ortalarına kadar ben;
En az 500 kişilik bir organizasyon hazırlıycamÜstelik bu sayı yönetici sayısı, bir o kadar da 5 yılını ve 10 yılını dolduran personel olacak.
Konaklama, Ulaşım, Ödül Töreni, Eğlence, Yarışmalar, Sunumlar, Hediyeler, Sanatçı Organizasyonu, Sunucu, Animasyon, Ses sistemi, Sahne, Davetiyeler, Protokol, Basın, Reklamlar vs. aklıma gelmeyen birçok detayla uğraşmak zorunda kalcam.
Ve en can sıkıcı olanı da defalarca yapılan provalar olcak
Offf yazarken bile ruhum sıkıldı. Kızlar ben nasıl kalkcam bu kadar şeyin altından Kpss ile birlikte.
Ben pes ettim bile
Kızlar bir kaç öneri yazmışlar canım ama onun dışında duymuşsundur muhakkak; Coğrafya için nihan akarı çok öneriyorlar. zorluegitimin sitesinden bir kaç örnek ders videosu izleyebilirsin hatta. Yazarak okuyarak değil de dinleyerek çalışmak daha etkili olur belki senin için.kızlar bana yardımcı olacak yok mu ?
coğrafyadan hiçbişi anlamıyorum ya resmen kafam basmıyor ve hiç ilerleyemedim coğrafyadan.Nasıl çalışmalıyım sizler nasıl çalışıyorsunuz çok bunaldım sinirden çatlıcam sabahtan beri.Yaa sinirlerim zıplıyor bu türlü beceremiyorum nerden ve nasıl başlamalıyım ? Hiçbirşey bilmiyorum coğrafyadan :2: :2:
Tamamdır canım ekledim.Pamuk şeker burdasın galiba bu arada matematikten Üslü Sayılar ı da bitirmiştim bi türlü yazamadım :/
Ekledim konularını papatyacım. MAşallah sen çok güzel gittin ama, bundan önce yaptıysan bundan sonra da yapamaman için hiç bir sebep yok.Kafanı dağıtacak şeyler yap, gez, dolaş sinemaya git. Kafanı topladıktan sonra da tekrar başlarsın derslere yoğunlaşmaya.pamuk şeker tarih bitti,coğrafya bitmişti zaten ame çok yanlışım çıkıyor başlarda hızlıca ilerliyordum fakat şimdi tam 15gündür kitap yüzü açmıyorum ,vatandaşlığamı geçeyim matematiğemi başlıyayım bilemedim ,motivasyon sıfır ,nerde o bir ay önceki ben ,fırsat buldukça çalışırdım ,oysa şimdi ,bu havalr beni mahvettiii
Çok yanlışım çıktığı zaman o konuya geri dönüp tekrar çalışıyorum. Ama yanlışımızın çıkması, nereleri anlamadığımızı görmemiz açısından faydalı canım. Eğer bir kaç yanlışın çıkıyorsa o soruların doğrusunu öğren, hatta bir defter tutup not et ki bir daha aynısı çıkarsa karşına yanlış yapmayasın.merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar ya bu sizdede oluyromu konuları bitiriyorum teste geçince biton yanlışım çıkıyorum yarısı doğru yarısı yanlış nerdeyse ümitsizliğe kapılıyorum konuya bakınca hatırlıyorum ama soruda aklımın ucundan bile geçmiyordaha aşmam gereken bide matematik var ( 32:
Merhaba canım. hoşgedin.Merhabalarr bende bu sene ilk defa kpss gireceğim. kitap setimi aldım ama tecrübesiz olunca çok zor oluyor.hele bi sayısalcıya tarih çalışmak çok zor. tarih e nasıl keyifli çalışıyorsunuz kızlarr :)
Maşallah yilikecim topiğimizin sabah güneşi olmuşsunGünaydın haydi kızlar derse
Süper tatlım, hadi şimdiden hayırlı olsun. İnşallah bir aksilik çıkmaz vee analizlerine son noktayı koyarsın.Bu cok sevimli oldu, sacımızdan sürükleyeydin
Kızlar su an son analimizi yapayrumCheers Rakamlarda uyumsuzluk olmazsa bugün son buraya gelme işi.
Oh maşallah kuzuma, benim moral vermeme gerek kalmamış bile. İşte bizim güneş'imiz buuGünaydın arkadaşlaaaaaaaaar
Öğleye kadar işlerimi hızlı hızlı yaptım, öğleden önce 2, öğleden sonra da 2 misafirim daha gelcek.
Onları gönderince mat çalışcam inşallah bi aksilik olmazsa.
Haydi öpüldünüz hanımlar
Canım iş yerindeyken aklını ve dikkatini tam veremiyorsundur sorulara. Bence konu çalış, video falan izle izleyebiliyorsan. Daha faydalı olur.günaydın kızlar
hiç bu şekilde çözemiyorum kitaptan çözünce bu kadar yanlışım çıkmıyor dikkatli okuyamıyrm sanırım iş yerindeyken
Oh maşallah kuzuma, benim moral vermeme gerek kalmamış bile. İşte bizim güneş'imiz buu
İnşallah işlerini halledebilmişsindir kuzum. Kolay gelsin.
günaydın kızlar
Evet pambığııııııım, çok şükür. Sayenizde
Gece topiği fikri aslında çok iyi pambığım. Ama ben bi de konular bitince soru tablosu düşünmüştüm. Sürekil üstüne ekleme yaparız
Ayy ne güzel olur ya
Evet kuzum onu kızlarla da konuşmuştuk aslında ama malum ben konu tablolarına bile zor yetişiyorum. Soru sayısı tablosu için sorumluluk alamadım canım. Ama bunu yapabilecek olan gönüllü olursa ben de destek veririm
çok fazla sru çözemiyorum aslında liste yapmasak da günlük yazsak kendimizde tutabilriz soru sayılaını hep bir kişiye yük olunmaz
böylece motivasyon olur
canım bende murat, yargı, x yayıncılık ve ihtiyaç var. Şimdi yazınca farkettim de baya kaynağım varmış.kızlar hakan dedenin yeni kitabını almayı düşünenler var mı ben murat yayınlarından almıştım aslında çok fazla kaynak değil iyi bir kayak yeterli ama nedense kitap güzel anlatmasına rağmen ben sevmedim yani bazı müfredatta olmayan ayrıntılar var gibi geldi
hihii kuzum benim. ben imdat demem ama siz diyebilirsiniz.Büşüküm, zaten bunu da sana yüklersen imdaaaaatdiye kaçarsın herhalde
Kuzum bu konuda ben yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Umarım altından kalkarım. Tek korkum motivasyon yüzünden dışarda çok vakit geçirmek olabilir.
Zeytincim aslında o da olabilir. Hatta ben topiğe ilk üye olduğumda ilk sayfadaki tablodan ilham alarakbi excell formatı hazırlamıştım. Bitirdiğim konuları ve hemen arkasından o konuyu pekiştirmek için çözdüğüm soru adetlerini yazıyordum. Hala da yazıyorum gerçi
Şuan önceliğim konu bitirmek olduğundan da tekrar tekrar o konular dönüp fazla soru çözmüyorum. Konu tekrarı yapıyorum bazen hızlıca. Bu süreçte o tablo da bize yeterli olabilir. Ardından hepimiz konuları bitirip hızlı hızlı soru çözmeye geçtiğimizde ben gönüllü olabilirim
Ben o tabloyu excel olarak atıyım size diycem de nasıl atcam
En olmadı mail atarım.
Sağol tatlım paylaşımın için, ben o topiğe hiç bakmamıştım evde çalışmadığım için.ben geldimmm :)
dün biraz rahatsız gibiydim. pek uğrayamadım sayfaya...baya gelişmeler var. gece çalışma iyi olur ben pek verimli değilim bu konuda, rapor verebilirsek iyi olacak böylece çalışmak zorunda kalırız. soru çözme olayı, evde çalışanlar grubu diye bir topik var orada yazıyor arkadaşlar sağolsunlar ben ne kadar çözdüysem yazıyorum,tabloya ekliyorlar. yeni açan olmadıysa bu şekilde takip edebilirler, normalde bu topikte açıklamam yanlış olurdu ama pamukcuğum bu olayı başkası yaparsa desteklerim demişti. bunu üzerine yazdım.:)
Vee gelelim ders çalışmaya vakit bulamayan pamuk şeker kuzulara.
Bundan sonra haftanın belirli günleri gece çalışma günümüz olsun. O belirlediğimiz gecelerde isteyen herkesle birlikte uykumuzdan fedakarlık edip en az 2 saat ders çalışalım. Ve buraya birbirimize rapor vermeden kesinlikle uyumayalım. Belirli geceler yapalım çünkü hem uykusuzluktan bir yerlerde yığılıp kalmayalımhem de daha önümüzde 8 ay varken kendimizi bıktırmayalım.
Var mısınız bu yolda benimle gece yoldaşlığı yapmaya.
Haftada 2 gece belirleyelim başlangıç için. Sonrası için de tekrardan toplanıp konuşuruz zaten.
Ben varım hatta bazen kendim de yapıyorum bunu :) beraber olursak daha da iyi olur
Vee gelelim ders çalışmaya vakit bulamayan pamuk şeker kuzulara.
Bundan sonra haftanın belirli günleri "gece çalışma günü"müz olsun. O belirlediğimiz gecelerde isteyen herkesle birlikte uykumuzdan fedakarlık edip en az 2 saat ders çalışalım. Ve buraya birbirimize rapor vermeden kesinlikle uyumayalım. Belirli geceler yapalım çünkü hem uykusuzluktan bir yerlerde yığılıp kalmayalımhem de daha önümüzde 8 ay varken kendimizi bıktırmayalım.
Var mısınız bu yolda benimle gece yoldaşlığı yapmaya.
Haftada 2 gece belirleyelim başlangıç için. Sonrası için de tekrardan toplanıp konuşuruz zaten.