2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Hoşgeldin Keskinkalem,

Evet artık vakit bu vakittir

Zamanımız daralıyor, çalışma aşkını hiç kaybetmezsin inşallah cnm.

Bu arada matematik için Şenol Hocayı dinleyebilirsiniz. Burdaki ve şirketteki birçok arkadaşım matematiği şenol hocadan dinliyor, ben de dahil

Anlatım basit ama benim için yeterli, zira ben de sözel kökenliyim. Faydasını göreceğini düşünüyorum.

Link veremiyorum ama google şenol hoca yaz, kendi web sitesi çıkıyor zaten. Sol taraftan matematik 1 bölümün seç, temel kavramlardan başlayarak tüm konuları dinleyebilirsin. Ücretli değil.

Sevgiler

gelecek günler güzelse eğer değer dedim be canım
bu en basit fedakarlık daha neler neler yapıyoruz işte Allahım herkezin emeklerinin karşılığını fazlasıyla versin inşallahhh
ayrıca sağolasın canım Allah yaşatmasın kimseye

Ben de saclarımı boyatsam mı diye düsünüyorum epey bir aradan sonra. Kızıldım daha önce, sonra boyamayı bıraktım, şimdi yeniden bir heves ettim. Degişiklik iyi olacak gibi...Şu okuldan da yakamı sıyırmama az kaldı, yenilenmek istiyorum...

sanırım şu tarihi daha çook tekrar etmem gerekecek
eşimi aradım dedim moralim çok bozuk
tmm akşam soru çözer tekrar yaparız moralin düzelir

Şanslıymışsın annem, kıymetini bil esinin, etrafta adamım diye dolanan bir sürü herif var, her seyinde yanında oluyor ne güzel...

Hosgeldin cancan...

Kızlar okuldayım hala, aramdayım. Video buldum bir tane tarihle ilgili, güzel bilgiler var, ilkler...İzliyorum su an. Buyrunuz;

2014 KPSS Güncel Bilgiler - Tarih ( 100 Soru / 100 Cevap - Boşluk Doldurma) - YouTube

çok geçmiş olsun

Aynen öyle oldu canımm :)

Oooooh ne güzel olmuş Elfmetcim, gitsin stesler gelsin motivasyon

Hayırlısı olsun, değişim her zaman iyidir :) motive eder insanı bende kestirmek istiyorum ama kıyamıyorum işte :) şekil sorunum yok kapalıyım uzun süredir boyatmıyorum da saçımın orjınalı çıksın doğala döniyim diyee :)))

Canlarım beniiim canlarııımmmm iyiki varsınız. Yazdıklarınızı dün okudum ama şimdi yazma fırsatı bulabildim.
Söylediklerinizin hepsi su olup gönlüme serpildi. hepinize çok teşekkür ederim Bir de dershanede sınıf da genelde 70li puanlarda olunca biraz daha moralim yerine geldi. Şimdi geçmiş sınavları geride bırakıp önümdeki maçlara bakacağım.
Sizin desteğiniz ve bu topik olmasa benim bu hevesim ve hırsım çoktaan uçup gitmişti.

Hepiniz iyiki varsınız.

He şöylee kendine gel bakıyım :))) gerekirse buz kütleleri serperiz sana
bizde bu topik sayesinde hırslıyız :) sende iyi ki açmışsın bu topiği :) hep birbirimize destek olalım işte :) HEP DESTEK TAM DESTEK

ohh canım, stresini atmışsın ne güzel. artık bu enerji seni bir kaç hafta idare eder.
Ben de haftaya gezicem valla. Sevdiceğime sözüm var. Kpss, okul, dershane derken hasret kaldık valla. En az 2 günde bir görüşüyoruz ama hiç sosyal bir aktivite yapamadık bayadır. Arada böyle kaçamaklar ilaç gibi geliyor.

Merhaba canım hoşgeldin aramıza. kpssye ilk kez hazırlanıyorsan şimdilik normal sonuçlar bence. 2. sınavda bile 6 puan artmışsın ilkine göre. Konuları çalıştıkça 70lere çıkacaktır puanın zamanla. Bekleriz aramıza, sohbetlerimize canım.
kızlar selam beni de alın aranızaaaa ben de varım kursa gdiyorum bi yandan bi yandan da çalışıyorum ama ben alan dan da gircem sınava
Merhaba sewoscum hoşgeldin. Ben de öğrencilik(yüksek lisans)-kurs ikilisiyle devam ettirmeye çalışıyorum canım. Üstesinden geliriz inşallah Çalıştıkça yaz, hem senin hem de bizim motivasyonumuz artar.
güneşcimm, yeni saçların hayırlı olsun kuzum. Ahh kpss, sen nelere kadirsin. Bizi en sevdiğimiz uzuvlarımızdan bile etmeye başladı..1: Benim saçlarım da aynı senin kestirmeden önceki halin gibi canım ama ben yıllardııır hep aynı boyda tutuyorum, kestirmeye kıyamıyorum. aslında kışın uzun saçla uğraşmak çok zor oluyor. Ben de bir çılgınlık yapıp kestirsem mi napsam.
zeytincim bana kalırsa tekrarlarla çok vakit harcama, konularımızı bitirdikten sonra bol bol soru çözeceğimiz için mecbur tekrar edeceğiz zaten. Ben de senin gibi hep unutuyorum ama hep aynı konuları çalışıp durursak çok zor ilerleriz. O yüzden tekrarlarımızı sonraya saklayalım bence.
ah canım çok geçmiş olsun. İnşallah Allah büyük, zarar verici depremler yaşatmaz. İnsan böyle anlarda gerçekten herşeyin boş olduğunu düşünüyor. Ama sonrasında yine hayat koşuşturmacası, sınav telaşı falan.
Allah bir daha yaşatmasın inşallah tatlım. Korusun hepimizi..:109:

Merhaba keskinkalemcim
Matematiği kötü olan bir arkadaşım uzman kariyerin matematik öğreten soru bankalarından çok memnundu canım. Konu çalışmalarından sonra soru bankası olarak edinebilirsin bence.
Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah hayırlısıyla canım.:61.
Hoşgeldin aramıza.

İnşallah kuzuumm. Buz kütlelerinize kurban. Çok teşekkür ederimm.
Hepimiz iyikii varız o zamann.

Kuzular aranızda bu atamalarda tercih yapan veya yapacak olan var mı?

Son düzenleme:
Yaa artık yorumlarımız alıntılanınca bildirim gelmiyor di mii. Çok kötü olmuş bu.

Kuzular aranızda bu atamalarda tercih yapan veya yapacak olan var mı?

Evet bildirim gelmiyo canım ya kötü olmuş malesef
60 puanla ben yaptım yapmak için Belki bir mucize olur dedim ya
(umut fakirin ekmeği işte )

bu arada az önce soru çözüyodum da takıldım yardım eden biri olur umarım takılınca es geçemiyorum :18:
şimdi soru buydu bunu ben A yaptım çokda emin olarak sonra şıklara bakınca yanlış çıktı :26:

ve geri dönüp notlara baktım

Nedir bu çelişki biri bana açıklayabilirmi ? Yada ben mi anlamadım bu nota bakarak cevap A olması gerekmiyomu ?
ki farklı kaynaklar bunlar

komşu topikten koptum geldim selam kızlarr
pantera izninle soruya acıklık getireyim ben de aynen böyle soru çözdüm buharlasma demiştim zannımca. ama cevrelyen dağlar cıktı cevabı.iç anadolu canak gibi ortada alıyor ve az yagıs alıyor.
guneydogunun kurak olmasındaki sebep enlemden dolayı ve cevresınde çöl alanlar oldugu için .böylece buharlasma şiddetli oluyor
ama iç anadolu cevreleyen dağlardan dolayı yağışı cok az alıyor. güneydogu dağlarla cevrili değil yani yagıs almaya iç anadoluya göre daha müsait:26:

Son düzenleme:
öyle cnm ya Allah razı olsun ondan Allahıma da şükürler olsun

Yaa artık yorumlarımız alıntılanınca bildirim gelmiyor di mii. Çok kötü olmuş bu.

alıntı bildirimi kötü oldu gerçekten
pamuk şekerciğim bende akşam karar verdim sorulara ağırlık verip yanlışlarda dönüp tekrar yapıcam yoksa ilerleyemiyorum
akşam soru çözdüm rahatladım pegemin soruları biraz zor sanırım
başka kaynalardan çözdüğümde daha az yanlışım çıkıyor ama pegemde biraz daha fazla aslında zor olması daha iyi galiba

kızlar ben uzaktan eğitimin yazım kurallarını dinlerken hoca şöyle birşeye değinmedi sizin bilginiz var mı
mesela yazar Ahmet Ümit derken y büyük mü olacak ya da ressam Ali Veli derken ressam da r büyük dimi

Teşekkür ederim güness,şenol hocayı ekledim hemen sık kullanılanlara. Antremanlarla matematik kitabı aldım. ilk ona çalışıp sonra video izleyip takıldığım yerleri sizlere sorarım artıkın:) Allah yardımcımız olsun :)

teşekkürler carpe_diem ve pamukşeker.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..Allah emek verenlerin emeğini boşa çıkarmıyor bu yüzden gerçekten emek vermek lazım..bunu başarırız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…