2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

ben yaptım ortaoğretim den 85 puanım var genelde hizmetli ve düz memur yazdım cünkü düz lise mezunuyum ama umudum yok ;(

85 iyi bi puan önlisanstan almış olsaydın atanırdın ama lise sağlık mezunu olmadığın sürece şansın biraz düşük.. hizmetliler 87- 90 ile atanıyor ne biçim işse..

Bence kpss lise değilde kpss sağlık liseleri ve önlisans demeliler başka meslek liselerindenden alım yok denecek kadar az çünkü..

Evet bildirim gelmiyo canım ya kötü olmuş malesef :KK19:
60 puanla ben yaptım yapmak için :KK53::KK53::KK53: Belki bir mucize olur dedim ya :KK53::KK53::KK53:
(umut fakirin ekmeği işte ) :KK52::KK9:

bu arada az önce soru çözüyodum da takıldım yardım eden biri olur umarım takılınca es geçemiyorum :18:
şimdi soru buydu bunu ben A yaptım çokda emin olarak sonra şıklara bakınca yanlış çıktı :26:

Eki Görüntüle 873250

ve geri dönüp notlara baktım :KK66:

Eki Görüntüle 873251

Nedir bu çelişki biri bana açıklayabilirmi ? Yada ben mi anlamadım bu nota bakarak cevap A olması gerekmiyomu ?
ki farklı kaynaklar bunlar :KK31:

Bu durumun buharlaşmayla bir alakası yoktur.

iç Anadolu bölgesi dağlarla çevrili çukur gibi bir bölümde yer aldığından çok az yağış alır.Çünkü iç kısma yağmurlar ulaşamadan bulutlar dağlara yağışı bırakır..:)

Fakat güneydoğu daha düzlüktür etrafında yağışı engelleyecek kadar çok dağ olmadığından daha fazla yağış alır..

o
günescimm, yeni saçların hayırlı olsun kuzum.:KK16: Ahh kpss, sen nelere kadirsin.:KK9: Bizi en sevdiğimiz uzuvlarımızdan bile etmeye başladı..1: Benim saçlarım da aynı senin kestirmeden önceki halin gibi canım ama ben yıllardııır hep aynı boyda tutuyorum, kestirmeye kıyamıyorum.:KK31: aslında kışın uzun saçla uğraşmak çok zor oluyor. Ben de bir çılgınlık yapıp kestirsem mi napsam.:KK52:

Aaaaah bu aynadaki ben değilim Pambık Şekerim, sen yine de kestirme derim. Yani şuan hemen uzasın diye ne yapabilirim modundayım :KK50:

Ama azcık ucundan aldırabilirsin, hem kırıkları filan varsa duşta ve sonrasında taraması filan kolaylaşır. Yine vakit kazanırsın :KK66:

Kışın zor gerçekten, sınavla daha da zor.

Yaa artık yorumlarımız alıntılanınca bildirim gelmiyor di mii.:KK53: Çok kötü olmuş bu.:KK50::KK50:

Gerçekten Pambık Şekerim ya, ara ara dur artık :KK43:

Evet bildirim gelmiyo canım ya kötü olmuş malesef :KK19:
60 puanla ben yaptım yapmak için :KK53::KK53::KK53: Belki bir mucize olur dedim ya :KK53::KK53::KK53:
(umut fakirin ekmeği işte ) :KK52::KK9:

Hiç belli olmaz canım, bi bakmışsın burdan çığlık çığlığa anlatıyormuşsun bize :KK52:

öyle cnm ya Allah razı olsun ondan Allahıma da şükürler olsun

Tü tü tü maşallah, Allah nazarlardan korusun. Gerçekten düzgün insan bulmak çok zor, bozulmuş bu insanlar :KK35: böyle çoğu :KK1:

Teşekkür ederim güness,şenol hocayı ekledim hemen sık kullanılanlara. Antremanlarla matematik kitabı aldım. ilk ona çalışıp sonra video izleyip takıldığım yerleri sizlere sorarım artıkın:) Allah yardımcımız olsun :)

Rica ederim Keskinkalemcim, faydasını görürsün. Ben çok seviyorum bu siteyi, canım hocam yaaa :KK16:

Arkadaşlar dün eve gittiğimde yemekle filan uğraşmayım diye, şirketten bişiler ayarladım.
Güya gidip hemen yemeğimi yiyip çalışmaya başlıycaktım.

Kapı çaldı, alt komşunun çocuğu hastaymış. Eşi de 3 aylığına şehir dışına gitti, sadece hafta sonları geliyor.

Doktora götürür müsün dedi, olur tabi dedim. Saat 19.15'di evden çıktığımızda. Eve geldiğimizde saat gece 2 idi. Makyajını temizle, üzerini değiştir, giyeceklerini hazırla, kişisel temizlik filan derken saat 3'dü ve ben yeni yatmıştım :KK47:

Daha önceleri bu durum olduğunda önemli değil, sevaba giriyorum diyordum amaaaa; her gittiğimizde hiçbir doktor bişi bulamıyor. Ve ne hikmetse bu çocuk sadece geceleri hastalanıyor. Yani canı sıkıldıkça hastalanıyor, ilgi toplamaya çalışıyor. Dün gece doktor artık annesine; siz bu çocuğu psikolağa götürün dedi. Tanıyorlar artık bizi yani :KK33: yakında böyle karşılayacaklar.

üstelik emin olmak için her gittiğimizde röntgen, kan tahlili vs yapılıyor, bir de saatlerce onu bekliyoruz.

Yani bu iş beni fena halde bunaltmaya başladı, 2-3 güne bir gece yarısı hastanelerdeyiz, sonuç hiç bişi :KK47:

Tabi yine hasta olmasın ama, benim de vaktimi çalmasın. Götürmem de diyemiyorum, gerçekten bişi vardır diye. Niyetini bozma Güneş vardır bir hayır diye çıkıyorum her seferinde :44:

Vee asıl kötü haberi şimdi veriyorum kızlar,

Bugün benim için gerçekten kötü başladı, şirkete geldim ve kötü haberler üst üste, uzun zamandır hiç bu kadar umutsuz hissetmemiştim :KK43:

Her yıl personel motivasyon gecesi yapıyorduk, geçen yıl Ankara ekibi yaptı biz misafir gittik, ondan önceki yıl da benim ekibimle Konya'da yapmıştık. Bu yıl Antalya ekibi yapacaktı oraya gitcektik, Antalya'daki sorumlu arkadaş hamile. Öyle olunca Antalya bölge yerine yine Konya bölge yapsın diye talep gelmiş genel müdürlükten.

Yani bu şu oluyor kızlar,
Şubat ortalarına kadar ben;
En az 500 kişilik bir organizasyon hazırlıycam :KK47: Üstelik bu sayı yönetici sayısı, bir o kadar da 5 yılını ve 10 yılını dolduran personel olacak.

Konaklama, Ulaşım, Ödül Töreni, Eğlence, Yarışmalar, Sunumlar, Hediyeler, Sanatçı Organizasyonu, Sunucu, Animasyon, Ses sistemi, Sahne, Davetiyeler, Protokol, Basın, Reklamlar vs. aklıma gelmeyen birçok detayla uğraşmak zorunda kalcam.

Ve en can sıkıcı olanı da defalarca yapılan provalar olcak :KK50:

Offf yazarken bile ruhum sıkıldı. Kızlar ben nasıl kalkcam bu kadar şeyin altından Kpss ile birlikte.

Ben pes ettim bile :KK58:

Son düzenleme:

Bugün benim için gerçekten kötü başladı, şirkete geldim ve kötü haberler üst üste, uzun zamandır hiç bu kadar umutsuz hissetmemiştim :KK43:

Her yıl personel motivasyon gecesi yapıyorduk, geçen yıl Ankara ekibi yaptı biz misafir gittik, ondan önceki yıl da benim ekibimle Konya'da yapmıştık. Bu yıl Antalya ekibi yapacaktı oraya gitcektik, Antalya'daki sorumlu arkadaş hamile. Öyle olunca Antalya bölge yerine yine Konya bölge yapsın diye talep gelmiş genel müdürlükten.

En az 500 kişilik bir organizasyon hazırlıycam :KK47: Üstelik bu sayı yönetici sayısı, bir o kadar da 5 yılını ve 10 yılını dolduran personel olacak.

Konaklama, Ulaşım, Ödül Töreni, Eğlence, Yarışmalar, Sunumlar, Hediyeler, Sanatçı Organizasyonu, Sunucu, Animasyon, Ses sistemi, Sahne, Davetiyeler, Protokol, Basın, Reklamlar vs. aklıma gelmeyen birçok detayla uğraşmak zorunda kalcam.

Offf yazarken bile ruhum sıkıldı. Kızlar ben nasıl kalkcam bu kadar şeyin altından Kpss ile birlikte.

güneşciğim bozma cnm moralini hiçbir olumsuzlk bozamaz moralimizi
daha vaktin varmış organizasyon için şimdiden başlasan hazırlıklara yetiştirirsin önceki yıllardan liste vardır zaten o listeyi kontrolle başlayabilirsin kpss hepsinden daha öncemli eve gittiğinde iş yerindeki tüm sorumlulukları kapıda bırak düşünme

güneşciğim bozma cnm moralini hiçbir olumsuzlk bozamaz moralimizi
daha vaktin varmış organizasyon için şimdiden başlasan hazırlıklara yetiştirirsin önceki yıllardan liste vardır zaten o listeyi kontrolle başlayabilirsin kpss hepsinden daha öncemli eve gittiğinde iş yerindeki tüm sorumlulukları kapıda bırak düşünme

Zeytincim günaydın,
Canım teşekkür ederim öncelikle. Bilemiyorum ki, hemen önümüzdeki ay filan olsayda da hemen kurtulsaydım keşke :KK43:

Geç saatlere kadar çalışmak durumunda kalabilirim.

İşi mi bıraksam diyorum, nasıl geçincem :KK43:

Bari siz elimi bırakmayın :KK43:

Ayy kurduğum cümlelere bi bak ya, benim psikolojim bozulmuş galiba :KK43:

Bu durumun buharlaşmayla bir alakası yoktur.

iç Anadolu bölgesi dağlarla çevrili çukur gibi bir bölümde yer aldığından çok az yağış alır.Çünkü iç kısma yağmurlar ulaşamadan bulutlar dağlara yağışı bırakır..:)

Fakat güneydoğu daha düzlüktür etrafında yağışı engelleyecek kadar çok dağ olmadığından daha fazla yağış alır..

komşu topikten koptum geldim selam kızlarr :KK55:
pantera izninle soruya acıklık getireyim :KK28: ben de aynen böyle soru çözdüm buharlasma demiştim zannımca. ama cevrelyen dağlar cıktı cevabı.iç anadolu canak gibi ortada alıyor ve az yagıs alıyor.
guneydogunun kurak olmasındaki sebep enlemden dolayı ve cevresınde çöl alanlar oldugu için .böylece buharlasma şiddetli oluyor
ama iç anadolu cevreleyen dağlardan dolayı yağışı cok az alıyor. güneydogu dağlarla cevrili değil yani yagıs almaya iç anadoluya göre daha müsait:26:

vay anasını yaa ne diye öyle yazıyolar bide birikim kutusu na öemli şeyler bide böyle küçük yanıltmalar nelere mal olucak bilen düşünen yook :KK47::KK19:

teşekkür ederim sizlerede cannlarrrr :KK16::KK16:

naayynnnnn ! gunesss bu bi bahanee değil kaçmak içinnn :KK20::KK20: :KK9::KK9:
moral bozmak da yok bunlar şeytanın bi oyunu işte bizi pes ettirme çabaları
bende sana gün içindeki yoğunlugumu anlatsaam aaa sen ne ara nasıl çalışıyosun dersin :KK53:
o yüzden üstesinden geliceksin inşallhh hepsinin canımm :KK34::KK34:

deme öyle.. planlı çalışırsan üstesinden gelirsin.. kulağa gerçekten zor geliyor..500 kişi filan.. tek başınada üstesinden gelmeye kalkışma arkadaşlarından yardım iste fazlasıyla hemde.. valla yakın olsam ben bile yardımcı olmak isterdim sana.. sıkma canını.. yaparsın sen:):KK54:

kızlar bana yardımcı olacak yok mu ? :KK43: :KK50:
coğrafyadan hiçbişi anlamıyorum ya resmen kafam basmıyor ve hiç ilerleyemedim coğrafyadan.Nasıl çalışmalıyım sizler nasıl çalışıyorsunuz çok bunaldım sinirden çatlıcam sabahtan beri.Yaa sinirlerim zıplıyor bu türlü beceremiyorum nerden ve nasıl başlamalıyım ? Hiçbirşey bilmiyorum coğrafyadan :2: :2:

pamuk şeker tarih bitti,coğrafya bitmişti zaten ame çok yanlışım çıkıyor başlarda hızlıca ilerliyordum fakat şimdi tam 15gündür kitap yüzü açmıyorum ,vatandaşlığamı geçeyim matematiğemi başlıyayım bilemedim ,motivasyon sıfır ,nerde o bir ay önceki ben ,fırsat buldukça çalışırdım ,oysa şimdi ,bu havalr beni mahvettiii

naayynnnnn ! gunesss bu bi bahanee değil kaçmak içinnn :KK20::KK20: :KK9::KK9:
moral bozmak da yok bunlar şeytanın bi oyunu işte bizi pes ettirme çabaları
bende sana gün içindeki yoğunlugumu anlatsaam aaa sen ne ara nasıl çalışıyosun dersin :KK53:
o yüzden üstesinden geliceksin inşallhh hepsinin canımm :KK34::KK34:

Teşekkür ederim Panteracım, sabah öyle bi geldiler bana galiba :KK1:
Doğru söylüyorsunuz. Ben de vaktim kalsın diye apar topar otel tekliflerini topladım bile :KK52: yarın da iş dağılımı yapcam :KK1:

O benden korksun dimi, bu :KK33: benden kpss'ye ve motivasyon gecesine gelsin.
Desteğin için teşekkür ederim canım :KK54:

deme öyle.. planlı çalışırsan üstesinden gelirsin.. kulağa gerçekten zor geliyor..500 kişi filan.. tek başınada üstesinden gelmeye kalkışma arkadaşlarından yardım iste fazlasıyla hemde.. valla yakın olsam ben bile yardımcı olmak isterdim sana.. sıkma canını.. yaparsın sen:):KK54:

Canım yaa, keşke KKulübe bi de bu ışınlama işini çözse dimi :KK1:
Çok teşekkür ederim Keskinkalemcim, geçti kiiiiii :KK52:

Biraz daha seri olcam sadece şubata kadar, ondan sonra aynen devam inşalah.

Sizlerin de motivasyonunuz etkilediysem affınınıza sığınıyorum arkadaşlar.
Ve daha önce yazıştığım Zeytincim senin de :KK19:

Akşama dershanem var, gidiyim bi çeki düzen veriyim kendime madem. Sabahtan beri paspal paspal oturuyordum:KK52:

Öpüyorum hepinizi :KK54:
Pambık şekerim seni de seni de :KK1:

kızlar bana yardımcı olacak yok mu ? :KK43: :KK50:
coğrafyadan hiçbişi anlamıyorum ya resmen kafam basmıyor ve hiç ilerleyemedim coğrafyadan.Nasıl çalışmalıyım sizler nasıl çalışıyorsunuz çok bunaldım sinirden çatlıcam sabahtan beri.Yaa sinirlerim zıplıyor bu türlü beceremiyorum nerden ve nasıl başlamalıyım ? Hiçbirşey bilmiyorum coğrafyadan :2: :2:

24 saatte coğrafya diye bi kitap vardı ya da pegemin kim korkar coğrafyadan diye bi kitabı.araştır derim çok işini görecek emin ol:nazar:

merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar ya bu sizdede oluyromu konuları bitiriyorum teste geçince biton yanlışım çıkıyorum yarısı doğru yarısı yanlış nerdeyse ümitsizliğe kapılıyorum konuya bakınca hatırlıyorum ama soruda aklımın ucundan bile geçmiyor:KK43:daha aşmam gereken bide matematik var:KK43:(:-)32:

Yaa artık yorumlarımız alıntılanınca bildirim gelmiyor di mii.:KK53: Çok kötü olmuş bu.:KK50::KK50:

Çok fena oldu bu cidden ya, sayfaları tarıyoruz bir de. Kaizen gelse de acıklasa neden böyle oldugunu...

Arkadaşlar dün eve gittiğimde yemekle filan uğraşmayım diye, şirketten bişiler ayarladım.
Güya gidip hemen yemeğimi yiyip çalışmaya başlıycaktım.

Kapı çaldı, alt komşunun çocuğu hastaymış. Eşi de 3 aylığına şehir dışına gitti, sadece hafta sonları geliyor.

Doktora götürür müsün dedi, olur tabi dedim. Saat 19.15'di evden çıktığımızda. Eve geldiğimizde saat gece 2 idi. Makyajını temizle, üzerini değiştir, giyeceklerini hazırla, kişisel temizlik filan derken saat 3'dü ve ben yeni yatmıştım :KK47:

Daha önceleri bu durum olduğunda önemli değil, sevaba giriyorum diyordum amaaaa; her gittiğimizde hiçbir doktor bişi bulamıyor. Ve ne hikmetse bu çocuk sadece geceleri hastalanıyor. Yani canı sıkıldıkça hastalanıyor, ilgi toplamaya çalışıyor. Dün gece doktor artık annesine; siz bu çocuğu psikolağa götürün dedi. Tanıyorlar artık bizi yani :KK33: yakında böyle karşılayacaklar.

üstelik emin olmak için her gittiğimizde röntgen, kan tahlili vs yapılıyor, bir de saatlerce onu bekliyoruz.

Yani bu iş beni fena halde bunaltmaya başladı, 2-3 güne bir gece yarısı hastanelerdeyiz, sonuç hiç bişi :KK47:

Tabi yine hasta olmasın ama, benim de vaktimi çalmasın. Götürmem de diyemiyorum, gerçekten bişi vardır diye. Niyetini bozma Güneş vardır bir hayır diye çıkıyorum her seferinde :44:

Direk psikologa götürse annesi, dikkat cekmek istiyor belli ki.

Kızlar gündüz biraz matematik cözdüm, ögleden sonra müsaitti kulanacagım alet, okuldayım simdi. Aramdayım, tarih bakmaya calısıyorum biraz biraz...Çözeltisini hazırlıyorum yarınki analizin, yarın son bu arada buraya gelisim (verdigim son rakamlar uyumlu olursa birbiriyle tabi). Artık tamamen yazmaya kalıyor tezin işi...

Persembe, cuma hastaneye gidecegim, çok fazla bakamayacagım kpss...

Saçlarımı kızıl yaptıracagım yeniden, kesin karar verdim bu arada. :KK16:

Dısarıda bir sigara içip, gazete başlıklarına bakayım şimdi...Güncelleri yazayım, öpüldünüz.

X