Arkadaşlar dün eve gittiğimde yemekle filan uğraşmayım diye, şirketten bişiler ayarladım.
Güya gidip hemen yemeğimi yiyip çalışmaya başlıycaktım.
Kapı çaldı, alt komşunun çocuğu hastaymış. Eşi de 3 aylığına şehir dışına gitti, sadece hafta sonları geliyor.
Doktora götürür müsün dedi, olur tabi dedim. Saat 19.15'di evden çıktığımızda. Eve geldiğimizde saat gece 2 idi. Makyajını temizle, üzerini değiştir, giyeceklerini hazırla, kişisel temizlik filan derken saat 3'dü ve ben yeni yatmıştım
Daha önceleri bu durum olduğunda önemli değil, sevaba giriyorum diyordum amaaaa; her gittiğimizde hiçbir doktor bişi bulamıyor. Ve ne hikmetse bu çocuk sadece geceleri hastalanıyor. Yani canı sıkıldıkça hastalanıyor, ilgi toplamaya çalışıyor. Dün gece doktor artık annesine; siz bu çocuğu psikolağa götürün dedi. Tanıyorlar artık bizi yani
yakında böyle karşılayacaklar.
üstelik emin olmak için her gittiğimizde röntgen, kan tahlili vs yapılıyor, bir de saatlerce onu bekliyoruz.
Yani bu iş beni fena halde bunaltmaya başladı, 2-3 güne bir gece yarısı hastanelerdeyiz, sonuç hiç bişi
Tabi yine hasta olmasın ama, benim de vaktimi çalmasın. Götürmem de diyemiyorum, gerçekten bişi vardır diye. Niyetini bozma Güneş vardır bir hayır diye çıkıyorum her seferinde :44: