2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

günde 1 konu bile bitiremiyorum
aöf ye başlamaz olaydım nasıl engel oldu bana nasıl zaman kaybediyorum ya
bu ara iyice aöf odaklandım aklım kpss de bırakmamaya çalışıyorum bırakırsam daha toparlanamıcam çünkü konu çalışamıyorum soru çözüyorum ancak ama daha çook var
bian öne bitse konularda kurtulsam paso soru çözsemm falann

Allah kolaylıklar versin kuzum. Eve gelince bol bol çalışırsın o zaman. Ben de 1 saatcik uyuyup ders çalışmaya başlıycam. Gece çalışabildiğim vakte kadar çalışacağım. Haftasonlarını iyi değerlendirmemiz gerek.
Canım bence 78 güzel bir puan daha önce girmediysen eğer. Ben de ilk girdiğimde 77 mi ne almıştım. 2.sinden 85 aldım.
Yabancı olduğum bir sınav türü olduğu için ilk seferinde afallıyor insan. Bence mayıstakine de girelim de hep kpssden önce antrenman olur hem de sen ne kadar aşama kaydettiğini görmüş olursun.
Sana da kolay gelsin tatlım. İyi çalışmalar

Oyy ilkayım gelmiiş
Amiiinn cümlemize inşallah.
Ekledim kuzum konularını, Konular ilerliyor maşallah. Tarih az kalmış. İnkılap tarihi daha kolay gidiyor Osmanlı'ya göre. İnşallah hakkıyla geliriz üstesinden şu sınavın.
Kolay gelsin canım, iyi çalışmalar.

aynen canım aynen. Herkesin kendine göre bir uğraşı var işte. Benim de vizeler sunumlar derken 1 konu bile çalışamadım 2 haftadır.
Aöf sınavları ne zamandı canım? az kaldı galiba. Onu bir atlat da sonrasında bol bol kpss çalışarak telafi edersin inşallah sibelim. Allah zihin açıklığı versin.

Ee ALES'e giren güzeller. Kaç aldınız, yazın bakalım puanlarınızı.

Son düzenleme:

tatlım tarihteki ilk hedefime geldim çok şükür şimdi artık matematiği de devreye sokacağım sabahları tarih, öğleden sonraları (eğer öğleden sonra çalışamazsam akşamları) matematik çalışacağım

Biraz daha vakit ayırmam gerekiyor artık çalışmalarıma .. farkındayım :26:

sana da kolay gelsin kuzum :97::126:

Sagolasın cancan. O projelerin ne demek oldugunu benden iyi kimse bilemez, sakın vaktini yedirme, her boş anında bol bol kpss calıs...

Öyle yapacağım artık canım. Haftasonlarımı ve akşamlarımı çok iyi değerlendirmem gerek. Uykuya aşırı düşkün biri olarak sınava kadar uykuyu yasaklıyorum kendime.
Peki senin analizlerin çok yoğun mu oluyor peki canım? analizlerin esnasında ders falan çalışabiliyor musun? veya video falan izleme şansın oluyor mu?

Evet canım herkesin bi uğraşı var hakkaten uykusuz geceler ahh
aralığın 14 ünde sınavlar canım az kaldı işte 2 ders bitirdim daha 7 tane var 28 ünite falan işte
çıldiriciiiğimmmmm kısaca

Allahım sağlık versinde ötesi boş ama yoğunluga yorgunluklara karşı dirençli olmaya çalışıyorum hep

Ohh oh maşallah kuzum matematikle tarihi aynı anda götürmek çok mantıklı canım. İnsan bir zamandan sonra tarihin içerisinde boğuluyor. Matematikle hem beynimizi sayısalla dinlendirmiş oluruz hem de matematik gibi önemli bir derste de ilerleme kaydetmiş oluruz. Ben de matematiği bir köşeye bırakmıştım, güya matematiğim iyi diye. Ama bugünden itibaren başlayacağım ben de çalışmaya, hızlanmak ve yapamadığım soru tarzlarını görmem gerek.
Allah yardımcımız olsun kuzum. Çalışınca yaz yine. Öpüyorum

ah canım Allah yardımcın olsun. İnsan kendini bir kaç parçaya ayırınca çok yoruluyor gerçekten. Ama 2 hafta sonra aöfyi halletmiş olacaksın inşallah. Aöfden sıkıldıkça bir iki kpss testi çöz, hem vicdanın rahatlamış olur, hem de beynin aöfden yana dinlenmiş olur.
Tekrardan kolay gelsin kuzum. Allah işlerimizi, sınavlarımızı kolaylaştırsın

Konuya iyi adapte oluyorum ama konu bitmeden de kalkmak istemiyorum tabi başından, bir bakmışım saatler geçmiş, ya susayınca anlıyorum, yada eşim yanıma geliyo, sağmıyım diye bakmaya öyle anlıyorum çok geçtiğini, öyle oluncada molalarım fazla oluyo. diğer türlü kısa aralarla çalışabilsem süper olacak.

Ay maşallah ne güzel bir özellik yaa.
Benimse tam tersi en büyük sorunum adaptasyon. 15 dk başından kalkmadan çalışsam kâr sayıyorum. O derece. Nasıl başarabiliyorsun bunu sırrın nedir?

eklemişsin evet ayy çok sevindimm :)))
hayırlı uğurlu olsun inşallah sen gelmeden açılışı yaptım ama, kurdela keseriz artıkk :)

Topiğin hayırlı olsun tatlım. Ekledim konunun en başına. güzel, motive edici paylaşımlarımız olsun inşallah.

Oluyor annem, tabi analizine göre de degisiyor...Ama lab biraz kalabalıksa aran olsa bile calısamıyorsun kimi zaman..

Kızlar moralim çok bozuldu. Dershanede olduğumuz konu tarama sınavının sonuçları belli olmuş. 80 almışım.
Gerçi konu tarama olmasına rağmen işlemediğimiz konular da vardı ama bildiklerimden de öyle aptal hatalar yapmışım ki...
Ben daha ilk sınavda, ilk konularda böyleysem sınavda nasıl 90 alacağım ki.

Son düzenleme:

80 fena degil ki, hem sen konu calısıp az biraz soru cözerek gittin, bol soru cözmedin, ondan böyle. Zaten cözeceksin konular bitince, eksiklerin kapanacak. Bozma moralini. Düsünüyorum siz gibi mi yapsaydım diyorum ben de...Ama öyle de icime sinmeyecekti. Herkesin calısma tarzı farklı..

Benim de yarın var denemem, pesine de ders, biraz gerildim ben de...

bence iyi sonuç, denemeler biraz zor oluyor :/ senin içini rahatlatmak için söyleyim. ben ilk denememde 45 aldım, geçen hafa 2. deneme oldu ondanda çok farklı olacağımı sanmıyorum :)) ama bu bana daha çok çalışma azmi veriyor tabi bilmediğim konular vardı hep bu yıl tam anlamıyla ilk hazırlanıyorum, bizde genel deneme yapıldı, konu tarama olmadık henüz

sanada şimdiden başarılar, denemen için, daha yolun başundayız değilmi, inşallah hepimiz kazanır ve yerleşiriz, nasibimizde vardır inşallah

kızlar ben bu gün gezdim :) eşim beni güzel bir yere kahvaltıya götürdü, orda at vardı, ata bindim çok güzel bir tesisti, iyi moral oldu bana. her pazar ders çalışıyodum iyice bunalmıştım. bundan sonra arada kendimi ödüllendireceğim, negatif enerjılerim gitsin :)

kızlar beni de alın aranıza bende bu yıl ilkkez giriyorum topik çok uzun olduğu için tabiki okuyamadım birkaç sayfaya göz gezdirdim.. iktisat mezunuyum özel sektör düşünürken son anda karar verenlerdenim bnde :) 2.denemeyi olduk sonuçlar vahim ilkinden 52 aldım 600 kişi arasında 240küsürlerdeyim seviye olarak. 2.denememde 58..yanlş mı çalışıyorum yoksa dersaneye gidip deneme olanların geneli böyle sonuçlar mı alıyor anlamadım. bnde burayı takip edicem bundan sonra,motive olmak adına :)

Evet Büşracım, sınavda paragraflar oku oku bitmiyor, vakit daralıyor. Hakikaten afalladım

Ünv. biteli 3 yıl oldu ama Ales'e girmek yeni nasip oldu Bu sakar arkadaşınız; bir keresinde sınava giderken kimliğini kaybetti, bir keresinde trafikte 40 dk bekleyince yetişemedi, en son da amaaan nasıl olsa bi şekilde sınava giremiycem diye tekrar yattı. Eh nasip bu güneymiş

Mayısa yıne gırerz ınsallah canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…