- Konu Sahibi PammukSeker
- #2.801
kızlar selam beni de alın aranızaaaa ben de varım kursa gdiyorum bi yandan bi yandan da çalışıyorum ama ben alan dan da gircem sınava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben bu gün gezdim :) eşim beni güzel bir yere kahvaltıya götürdü, orda at vardı, ata bindim çok güzel bir tesisti, iyi moral oldu bana. her pazar ders çalışıyodum iyice bunalmıştım. bundan sonra arada kendimi ödüllendireceğim, negatif enerjılerim gitsin :)
kızlar beni de alın aranıza bende bu yıl ilkkez giriyorum topik çok uzun olduğu için tabiki okuyamadım birkaç sayfaya göz gezdirdim.. iktisat mezunuyum özel sektör düşünürken son anda karar verenlerdenim bnde :) 2.denemeyi olduk sonuçlar vahim ilkinden 52 aldım 600 kişi arasında 240küsürlerdeyim seviye olarak. 2.denememde 58..yanlş mı çalışıyorum yoksa dersaneye gidip deneme olanların geneli böyle sonuçlar mı alıyor anlamadım. bnde burayı takip edicem bundan sonra,motive olmak adına :)
bence iyi sonuç, denemeler biraz zor oluyor :/ senin içini rahatlatmak için söyleyim. ben ilk denememde 45 aldım, geçen hafa 2. deneme oldu ondanda çok farklı olacağımı sanmıyorum :)) ama bu bana daha çok çalışma azmi veriyor tabi bilmediğim konular vardı hep bu yıl tam anlamıyla ilk hazırlanıyorum, bizde genel deneme yapıldı, konu tarama olmadık henüz
sanada şimdiden başarılar, denemen için, daha yolun başundayız değilmi, inşallah hepimiz kazanır ve yerleşiriz, nasibimizde vardır inşallah
Kızlar moralim çok bozuldu. Dershanede olduğumuz konu tarama sınavının sonuçları belli olmuş. 80 almışım.
Gerçi konu tarama olmasına rağmen işlemediğimiz konular da vardı ama bildiklerimden de öyle aptal hatalar yapmışım ki...
Ben daha ilk sınavda, ilk konularda böyleysem sınavda nasıl 90 alacağım ki.
kızlar ben bu gün gezdim :) eşim beni güzel bir yere kahvaltıya götürdü, orda at vardı, ata bindim çok güzel bir tesisti, iyi moral oldu bana. her pazar ders çalışıyodum iyice bunalmıştım. bundan sonra arada kendimi ödüllendireceğim, negatif enerjılerim gitsin :)
kızlar beni de alın aranıza bende bu yıl ilkkez giriyorum topik çok uzun olduğu için tabiki okuyamadım birkaç sayfaya göz gezdirdim.. iktisat mezunuyum özel sektör düşünürken son anda karar verenlerdenim bnde :) 2.denemeyi olduk sonuçlar vahim ilkinden 52 aldım 600 kişi arasında 240küsürlerdeyim seviye olarak. 2.denememde 58..yanlş mı çalışıyorum yoksa dersaneye gidip deneme olanların geneli böyle sonuçlar mı alıyor anlamadım. bnde burayı takip edicem bundan sonra,motive olmak adına :)
Kızlaaaaaaaaar,
Ben bugün naaptım biliyomusunuz :44:
Saçlarımı kestirdim
Çok vaktimi alıyordu, sınava kadar yine uzar dedim, azcık kestircektim ama kuaförden bi çıktım durum bu
Avatarımdaki kadarlardı, şimdi aynaya bakınca
Neyse olsun herşey geleceğimiz için, bugün ilk defa 10 dakikada duştan çıktım, 5 dakikada da saçlarımı kuruttum.
Normalde yarım saat 45 dakika uğraşırdım, sabah da şekil verirdim. En azından vaktim biraz daha bana kaldı.
Azıcık kısmetim kapanacak gıbı hıssedıyorum ama, Kpss'ye kadar kapansım madem
kızlar selam beni de alın aranızaaaa ben de varım kursa gdiyorum bi yandan bi yandan da çalışıyorum ama ben alan dan da gircem sınava
Hoşgeldin canım,
Bizim içimizde de var kurs, iş, kpss üçgeninde olan stres yapma.
Bölüm neydi?
benimkli de uzun ama kıyamıyorum şimdi kestirmeye yaa kpss ye hazırlık döneminde bi de vakit alıyor haklısın neyse sıhatler olsun ozaman:)
bölüm çeko bu sene de yüüksek lisans bitti artık kpss zamanı geldi die düşnüp giriştim bi işe hadi bakalım:)
senin?
Oh maşallah, yüksek lisans da bitmiş. Benim de iletişim cnm, bi şirkette iletişim uzmanı olarak çalışıyorum.
Ben de hiç düşünmüyordum Kpss'yi bi an kendimi burda buldum. Akşamına da dershanede
Emeklerimiz boşa gitmesin inşallah, burda paylaşım yaparak motive olabilirsin.
Başarılar dilerim.
günaydın kızlar
moralim çok bozuk
bu aralar az çalışıyorum daha çok soru çözmeye odaklandım ama hep az çözüyormuşum hissine kapılıyorum
sanki herşey eksik gibi geliyor
devamlı konuları tekrar ediyorum aradan 3 5 gün geçior unuttum acaba diyorum size de oluyor mu böyle
Kızlaaaaaaaaar,
Ben bugün naaptım biliyomusunuz :44:
Saçlarımı kestirdim
Çok vaktimi alıyordu, sınava kadar yine uzar dedim, azcık kestircektim ama kuaförden bi çıktım durum bu
Avatarımdaki kadarlardı, şimdi aynaya bakınca
Neyse olsun herşey geleceğimiz için, bugün ilk defa 10 dakikada duştan çıktım, 5 dakikada da saçlarımı kuruttum.
Normalde yarım saat 45 dakika uğraşırdım, sabah da şekil verirdim. En azından vaktim biraz daha bana kaldı.
Azıcık kısmetim kapanacak gıbı hıssedıyorum ama, Kpss'ye kadar kapansım madem
günaydınlar öncelikleee hepinize iyi çalışmalar
yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm bi an canım benimde baya uzundu saçlarım (totoma kadan )
bende 2 ay önce kısacık kestirdim baya kısa hemde ve sarı olan saçlarımı siyaha boyattım dibim falan gelmesin uğraşmıyım diye
ayy neler götürüyo bizden bu kpss :18::18::18:
bu arada dün test çözmeye başlamıştım tam 11 e gelirken Bolu'da deprem oldu duyanlar vardır belki sokaklarda kaldık çalışmada yarım kaldı deprem olup kaçarken düşündüğüm şey ay okadar çalıştım sınava girmeden ölmiyim Allahım diyorum
Allah bida yaşatmasın çoook çook kötüydü
ayy sarı kız kara kızmı oldun
siboşum geçmiş olsun bn duymadım depremi nasılsın bi şey yok dımı. akşam evde uyudunuz dmı.
bn 99 depremini yaşadım o yüzden çok kurkuyorum
Günaydın Zeytincim,
İnsan beyni hiçbir şeyi unutmazmış, sadece onu cümle haline getirirken hatırmala zorluğu yaşarmış. Yani şimdi Türk - İslam devletlerini say, özelliklerini belirt deseler sayamam. Ama talas savaşı deseler, gazneliler deseler, ömer hayyam deseler hemen söyleyiveririm. (Tarihi de yeni tekrar ettim de )
Daha çok vaktimiz var, konuları oturtmak en iyi diye çözüm şuan için diyorum, sonra harıl harıl çözeriz zaten.
Motivasyonunu düşürme arkadaşım
günaydınlar öncelikleee hepinize iyi çalışmalar
yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm bi an canım benimde baya uzundu saçlarım (totoma kadan )
bende 2 ay önce kısacık kestirdim baya kısa hemde ve sarı olan saçlarımı siyaha boyattım dibim falan gelmesin uğraşmıyım diye
ayy neler götürüyo bizden bu kpss :18::18::18:
bu arada dün test çözmeye başlamıştım tam 11 e gelirken Bolu'da deprem oldu duyanlar vardır belki sokaklarda kaldık çalışmada yarım kaldı deprem olup kaçarken düşündüğüm şey ay okadar çalıştım sınava girmeden ölmiyim Allahım diyorum
Allah bida yaşatmasın çoook çook kötüydü