2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

ekolhoca şenolhoca ve kpsskazanı dışında beğendiğiniz konu anlatımı sitesi var mı acep
muhakkak önceden paylaşıldı ama çok sayfa var bulamadım
konu içinde arama özelliği olmadığı için bulmak çok zor

çok teşekkür ederim

Merhaba Kaizen,

Bunların dışında bir de Hakan Dede var tarih için ama sitesi nasıl bilmiyorum. Ama konu anlatımını öneriyorlar. Bi bak istersen.

Bugün ben de mat çalışmaya niyetliyim inşallah. Akşam dershanem var gerçi ama, akşama kadar fırsat bulursam diye umut ediyorum.

İyi çalışmalar :KK9:

çok yoğunum bugün niyetlendim ya matematik için başımdan ayrılmaz millet
ama bugün kararlıyım illa fırsatını bulurum:KK70:

Son düzenleme:
kızlar ales ve kpss geçerlilik süresi ne kadar tam bilgisi olan var mı :KK50:

ales in geçerlilik süresi 3 yıl eminim çünkü ben yökte açılan araştırma görevlisi kadrolarına 2011 bahar ales sınav sonucumla başvuruyorum hala. kpss yi tam bilemediğim için birşey diyemem

Türkiye'nin iklimi, bitki örtüsü ve toprak tipleri bitti ekleyebilir misin lütfen Büşra?
darısı diğer konuların başına:nazar:

İki yıl diye biliyorum canım...

ales in geçerlilik süresi 3 yıl eminim çünkü ben yökte açılan araştırma görevlisi kadrolarına 2011 bahar ales sınav sonucumla başvuruyorum hala. kpss yi tam bilemediğim için birşey diyemem

teşekkürler kızlar :KK42: internette araştırdım 2 yıl diyen var 3 diyen var en azından alesten eminim artık :KK9:

günaydın kızlar nasılsınız
nasıl gidiyor çalışmalar
ben konuları dinlemeye tekrar başladım
eksik yerleri tamamlamam lazım sorularda yanlışlarım çıkınca moralim bozuluyor

selam kızlar, görüşmeyeli iyisinizdir inşallah, bol bol soru çözüp ders çalışmışsınızdır inşallah :)

moralim yok, canım sıkkın gibi kelimeleri hayatımızdan çıkarmak için yeni bir topik açtım. lütfen sizde paylaşımlarınızla topiği şereflendirim :) böylece hep beraber moralimizi yüksek tutalım. bu geleceğimiz için önemli :) açtığım topik benim değil sizlerindir (birazcıkta politik konuşiyim :KK52:) işte linki

http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...muzi-kler-vs-paylasim-alani.html#post32773649

Pamukçuğum rica etsem bu topiğide bu sayfanın bir bağlantısıymış gibi gösterebilirmisin :KK34::KK34:
hepiniz öpüyorum çoookkk .iyi dersler :)

günaydın kızlar nasılsınız
nasıl gidiyor çalışmalar
ben konuları dinlemeye tekrar başladım
eksik yerleri tamamlamam lazım sorularda yanlışlarım çıkınca moralim bozuluyor

Tünaydınnn :):KK16:
hiç bozma moralini, soru çözdükçe azalacak yanlışların. emin ol düzenli çalışarak bir adım öndeyiz :KK1:

birde bir kitapta okudum yeni öğrendiğmiz ve bitirdiğimiz bir konuyu ertesi gün tekrar yapmak gerekiyormuş, aynı konuyu 1 ay sonrasında tekrar yapmak gerekiyormuş. unutmamak için. veee derslerin arasında mutlaka ufak aralar verirsek daha iyi algılıyormuşuz ben bazen bi oturunca 3 saat kalkmıyorum :KK43: çalar saat ayarlamam lazım :KK52:

Canlarıım ben geldim. Daha doğrusu tam anlamıyla geldiğim söylenemez. Aşırı yoğun bir hafta geçirdim ve şimdi şuracıkta yorgunluktan bayılabilirim.:KK36: Hemen gidip uyuyayım. Yarın sabah da dershanem var zaten. Uyku bu yıl bana haram herhalde.:KK14:
Sizleri görüp selam vermek istedim:KK61:. Yarın gelince mesajlarınıza cevap veririm. Çok öpüyoruummm hepinizi, tembel topik sahibesinin çalışkan kuzularııı.:KK16::KK16:

Canlarıım ben geldim. Daha doğrusu tam anlamıyla geldiğim söylenemez. Aşırı yoğun bir hafta geçirdim ve şimdi şuracıkta yorgunluktan bayılabilirim.:KK36: Hemen gidip uyuyayım. Yarın sabah da dershanem var zaten. Uyku bu yıl bana haram herhalde.:KK14:
Sizleri görüp selam vermek istedim:KK61:. Yarın gelince mesajlarınıza cevap veririm. Çok öpüyoruummm hepinizi, tembel topik sahibesinin çalışkan kuzularııı.:KK16::KK16:

Hoşgeldin Pambık Şekerim,

Özlettin kendini. Vallahi ben de isyan bayrağını çekecektim yakında :KK52:

Nasıl geçti sınavların canım?

Çabuk gel Büşracıııım :KK9:

Amanın da amanın kimler gelmiş efenim... :))

Bu hafta sen gibiydim ben de, yorgunluktan öldüm...Ölcümlerimi baska okulda yapmak zorunda kaldım, cünkü tekstür cihazı yok bizim okulda. Numune hazırlayıp ertesi gün ölcüme gittim. Onları tasımak ölüm gibiydi. Dün de canım sıkkındı biraz, tüm hafta böyle oradan oraya kosturmacayla gecti, cok az calısabildim bu haftalık. Neyse ki analizlerim bitmek üzere...Evde olmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

teşekkürler kızlar :KK42: internette araştırdım 2 yıl diyen var 3 diyen var en azından alesten eminim artık :KK9:

Canım kpss de iki sene sanırım cünkü 2012 alımlarında misal, en son 2010 puanını kullandırtmıslardı.

Rica ederim.

selam kızlar, görüşmeyeli iyisinizdir inşallah, bol bol soru çözüp ders çalışmışsınızdır inşallah :)

moralim yok, canım sıkkın gibi kelimeleri hayatımızdan çıkarmak için yeni bir topik açtım. lütfen sizde paylaşımlarınızla topiği şereflendirim :) böylece hep beraber moralimizi yüksek tutalım. bu geleceğimiz için önemli :) açtığım topik benim değil sizlerindir (birazcıkta politik konuşiyim :KK52:) işte linki

http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...muzi-kler-vs-paylasim-alani.html#post32773649

Pamukçuğum rica etsem bu topiğide bu sayfanın bir bağlantısıymış gibi gösterebilirmisin :KK34::KK34:

Topigin hayırlı olsun canım. :KK51: Ekledim bir seyler ben de. Sıkıldıkca paylasırım artık. :nazar:

Kızlar okula gececegim birazdan, misafir gelecek bir merhaba diyip cıkacagım :KK16: Oradayken ekleyecegim güncelleri.

Bir de yarın dershanenin denemesi var, hoca isterseniz girmeyin dedi, cünkü konular bitmedi, cok belirleyici degil, girseniz bile moralinizi bozmayın dedi. Oradayken işlediklerimizi söyle bastan sona genel bir tekrar yapacagım, ortam sessiz orada. Bugünlük bunu yapabilecegim...Biraz tedirginim aslında, girmeyi düsünüyorum, bana dua edin...

Son düzenleme:
Hoşgeldin Pambık Şekerim,

Özlettin kendini. Vallahi ben de isyan bayrağını çekecektim yakında :KK52:

Nasıl geçti sınavların canım?

Çabuk gel Büşracıııım :KK9:
oy kuzum beniiim. Ben de özledim çook. Zaten hep aklımdasınız, telefondan girip sık sık teftiş ediyorum hepinizi.:KK1:
Sınavlarım iyi geçti çok şükür güneşiim. Darısı kpss'nin başına inşallah. Artık finallere kadar ödevler ve bir kaç sunum dışında tüm vaktimi kpssye ayıracağım. Bu haftasonu tüm açıklarımı kapatmayı planlıyorum inşallah.:KK61:
Sen neler yaptın tatlım, nasıl gidiyor?

Amanın da amanın kimler gelmiş efenim... :))

Bu hafta sen gibiydim ben de, yorgunluktan öldüm...Ölcümlerimi baska okulda yapmak zorunda kaldım, cünkü tekstür cihazı yok bizim okulda. Numune hazırlayıp ertesi gün ölcüme gittim. Onları tasımak ölüm gibiydi. Dün de canım sıkkındı biraz, tüm hafta böyle oradan oraya kosturmacayla gecti, cok az calısabildim bu haftalık. Neyse ki analizlerim bitmek üzere...Evde olmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Canım kpss de iki sene sanırım cünkü 2012 alımlarında misal, en son 2010 puanını kullandırtmıslardı.

Rica ederim.

Topigin hayırlı olsun canım. :KK51: Ekledim bir seyler ben de. Sıkıldıkca paylasırım artık. :nazar:

Kızlar okula gececegim birazdan, misafir gelecek bir merhaba diyip cıkacagım :KK16: Oradayken ekleyecegim güncelleri.

Bir de yarın dershanenin denemesi var, hoca isterseniz girmeyin dedi, cünkü konular bitmedi, cok belirleyici degil, girseniz bile moralinizi bozmayın dedi. Oradayken işlediklerimizi söyle bastan sona genel bir tekrar yapacagım, ortam sessiz orada. Bugünlük bunu yapabilecegim...Biraz tedirginim aslında, girmeyi düsünüyorum, bana dua edin...

Allah yardımcın olsun canım benim. Ama senin analizlerin bitiyor işte ne güzel.. Benim projem daha yeni başlayacak. Daha da yoğun olacağım günler gelecek.:KK50: O zamana kadar konu çalışmalarımı bitirebilsem, sonra bool bol soru çözerdim her boş vaktimde.:KK31:
Allah vaktimizi bereketlendirsin diye dua ediyorum artık. Sana da kolay gelsin canımcım.:KK16:

Tünaydınnn :):KK16:
hiç bozma moralini, soru çözdükçe azalacak yanlışların. emin ol düzenli çalışarak bir adım öndeyiz :KK1:

birde bir kitapta okudum yeni öğrendiğmiz ve bitirdiğimiz bir konuyu ertesi gün tekrar yapmak gerekiyormuş, aynı konuyu 1 ay sonrasında tekrar yapmak gerekiyormuş. unutmamak için. veee derslerin arasında mutlaka ufak aralar verirsek daha iyi algılıyormuşuz ben bazen bi oturunca 3 saat kalkmıyorum :KK43: çalar saat ayarlamam lazım :KK52:

Ay maşallah ne güzel bir özellik yaa. :nazar:
Benimse tam tersi en büyük sorunum adaptasyon.:KK50: 15 dk başından kalkmadan çalışsam kâr sayıyorum. O derece.:KK31: Nasıl başarabiliyorsun bunu sırrın nedir? :KK1::KK1:

oy kuzum beniiim. Ben de özledim çook. Zaten hep aklımdasınız, telefondan girip sık sık teftiş ediyorum hepinizi.:KK1:
Sınavlarım iyi geçti çok şükür güneşiim. Darısı kpss'nin başına inşallah. Artık finallere kadar ödevler ve bir kaç sunum dışında tüm vaktimi kpssye ayıracağım. Bu haftasonu tüm açıklarımı kapatmayı planlıyorum inşallah.:KK61:

:KK16:

Geçmiş olsun tatlım. Ben de bu hafta çok yoğun çalıştım, sürekli şehir dışı filan oldu. Birinden geldim birine gittim, resmi denetimler filan vardı, denetimlerden önce biz gittik bi eksik gedik var mı diye. Gece saat 12-1'de geldiğim filan oldu. 2 gün de dershane, Ales filan derken ooooy yoruldum gerçekten. Ben de bu hafta sonu eksiklerimi tamamlayım diyordum ama şuan olağanüstü bir hal yüzünden hala şirketteyim :KK43:

Neyse olsun 1 saate evimdeyim inşallah :)

Bu arada Ales'e girmiştim bi kenarda dursun diye. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

78 gelmiş :KK19:

Daha önce kendimi görme şansım olmadığımdan yorum da yapamadım yani :KK52:

Pazartesi birazcık konu paylaşcam inşallah :KK34:

Hepinizi çok öpüyorum, güzel verimli çalışmalar diliyorum. Tabi bir de bereketli zamanlar :KK24:

Büşracım hoşgeldin :KK16: gelmişken benim konularımı eklermisin :KK1:

*Osmanlı Devletinde kültür ve uygarlık
*17. yyda Osmanlı Devleti
*18. yyda Osmanlı Devleti
*Avrupa tarihi
*19. yyda Osmanlı Devleti

Allah sana bol booool adaptasyon ve motivasyon versin :KK54:

Topiğin hayırlı olsun tatlım. Ekledim konunun en başına.:KK16: güzel, motive edici paylaşımlarımız olsun inşallah.:KK16:
beni niye aranıza almıyorsunuzzz ki :KK43:
Canım hoşgeldin ksuua bakma bu aralar yoğunluğumdan dolayı pek ilgilenemedim topikle:KK31: Kendinden bahset seni tanıyalım canım.:KK16:
bana yardımcı olcak biri yokmu :KK1:
Canım kpssye çalışarak össye çalışmış olmuyorsun çünkü össde mat2 falan da var ama sen ygs'ye gireceksin sanırım. eğer öyleyse bir taşta 3 kuş vurmuş oluyorsun evet.:KK1: Bir tek ygsde fazladan fen yapacaksın o kadar.
Bu a ve b gruplarından pek anlamıyorum ama seninki a grubu oluyor sanırım canım.:26: yine de yanlış bilgi vermek istemem. Sen internette iyice araştır bunu.:KK31:
Ama eğer düz memurluk istiyorsan doğru yerdesin.:KK1:

çok hevesli bir şekilde ders çalışıyordum ama ne olduysa bilmiyorum bütün hevesim kaçtı bir türlü toparlayamıyorum kendimi elim kaleme gitmiyor hele tarih beni boğuyor ne yapıcam bilmiyorum kızlar yardım edin :KK43: kazanmam lazım yoksa bebek yüzü göremicem bu gidişle çok morelim bozuk çok:KK43::KK43::KK43::KK43:
Tatlım bu topikte ümitsizliğe kapılmak yasak.:KK20: Yoksa ben elime maşamı alıp çemkirmeye ve silkelemeye başlıyorum bak.:KK9::KK9:
Millet şubatta martta çalışıp 90larda puanlar alıyorlar. Biz neden yapamayalım? Çalışacağımız hepi topu 5 ders var. Başına otursak ve düzenli bir şekilde çalışsak tüm konular 1 ayda bile biter. Sonra ver elini bol bol soru çözümleri.:KK61:
Hevesini getirecek şeylerle uğraş. Mesela gir ösymnin sitesine atama puanlarına bak, atanmak istediğin kuruma girebilmek için yapman gereken puana bak. O zaman çalışma isteği ve heves geliyor. Bak burda çalışan ve çocuklu sınavdaşlarımız bile üstesinden gayet güzel geliyor.:nazar: biz de yaparız Allah'ın izniyle. doğacak bebişinizi düşünerek koyul ders çalışmaya. Sonra da buraya bitirdiğin konuları yaz ki tablomuzda ismini görüp mutlu olalım.:KK61: iyi çalışmalar canım.:KK16:

Çok güzel çok beğendim iyiki yazdın Allah razı olsun
İnşallah bizde uygulayabiliriz
Hem psikolojik bi rahatlık

selam kızlar bende kpsye hazırlanmaya çalışıyorum.
Allah herkese zihin açıklığı versin
Durucum merhaba hoşgeldin.:KK16: Branşın nedir? Çalıştıkça bizimle paylaş motivasyonumuz yükselir canım.:KK16: kolay gelsin.:KK61:
Kızlar merhaba; ben de kpss b grubuna hazırlanıyorum. Beni de alır mısınız aranızaa? :) İlk sayfadaki tabloları falan çok beğendim, yavaş yavaş bir şeyler yapıyorum bende ama zaman daralıyor ve hızlanmak lazım.. Destek olursanız çok sevinirim. :)
Merhaba ebissscim, Hoşgeldin.:KK16: seni de ekledim topikdaş tablomuza.:KK16: Ayrıca verdiğin tavsiyeler çok hoşume gitti canım. Şu a3 kağıtlarına yazma olayını ben de uygulayacağım.:KK61:
günaydın kızlar akşam test çözdüm bazı eksiklerim olduğunu farkettim
bugün yapamadığım sorular üzerinde durup konuları tekrar edicem

vatandaşlığa nasıl ve nereden çalışıyorsunuz
birinin anlatması lazım bana video gibi
uzaktan eğitimdeki adam çok geveze arada saçma sapan şeyler anlatıyor dikkatim dağılıor
kitap aldım iyi güzelde anlatım olunca akılda kalıcı oluyor çok unutuyorum
Canım bulabildin mi vatandaşlık anlatan bir yer? Benim de vatandaşlık fena durumda. Özellikle şu anayasaları falan hiç anlamıyorum. Ve ben dinleyerek daha iyi anlıyorum gerçekten. Soru çözerken dershanedeki hocanın söyledikleri aklıma geliyor mesela ama hepsi aklımda kalmadığı için izleyebileceğim güzel anlatan bir hoca bulmam gerek.:KK31:
Arkadaşlaaar,

Akşam girdim denemeye. Artık sorulardan bahsedebiliriz Pambık Şekerim, dün bitmiş son gruplar :KK34:

Bu denemede kpss'den aldığım mesaj :KK33:

Benim tepkim :KK43:

Çok çalışmamız lazım :18:

Bundan sonrası mı? Hobaaaa :KK64:

hahah:KK1::KK1: yorumuna koptum tatlım.:KK9: Ben de bugün alabildim cevap anahtarını. Matematikte yapamadığım soruların hepsini sonradan yapabildim:KK36:. Sadece 1 soru var sanırım yanlış yaptığım. akşam yapamadığım soruları paylaşırım canım. Benim türkçe çok berbat çıktı. Daha ilk üniteler böyleyse dil bilgisi anlatım bozukluğunu falan düşünemiyorum.:KK50:

Allah yardımcın olsun canım benim. Ama senin analizlerin bitiyor işte ne güzel.. Benim projem daha yeni başlayacak. Daha da yoğun olacağım günler gelecek.:KK50: O zamana kadar konu çalışmalarımı bitirebilsem, sonra bool bol soru çözerdim her boş vaktimde.:KK31:
Allah vaktimizi bereketlendirsin diye dua ediyorum artık. Sana da kolay gelsin canımcım.:KK16:

Sagolasın cancan. O projelerin ne demek oldugunu benden iyi kimse bilemez, sakın vaktini yedirme, her boş anında bol bol kpss calıs...

X