- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #2.741
arkadaşlar bi kaç sorum olacak
çalışma eko mezunuyum herhalde memur olarak giricem tabi oda kpss b oluyor sanırım sınav ne zaman başvuru ne zaman nereye başvurmam lazım
ist dışında düşük puan bile olsa biryerlere girilebiliyor değilmi
aynı zamanda öss ve alese de girmeyi düşünüyorum kpss ye calısınca otomatikman hepsine calısmıs olurum dimi
hoşgeldin cnm
bende türkiye haritası çıkardım netten hazır çizilmiş 3 adet dağlar ovalar akarsular hepsi var ordan bakıyorum
iş yerinde de uzaktan eğitim aldım onu dinliyorum
kitap açılmıyor birde cep kitapları alıcam yolda çalışmak için
Ben de gunesin önerisiyle hakan dedeyi dinlemeye başladım. Tarihi bir kere bitirdim, şimdi tekrar ediyorum Hakan hocayla. cep kitabı ve yaprak testler bizim için kurtarıcı zaten. Ben de soru bankası yerine yaprak test almayı planlıyorum. çok mu geç kaldım acaba? Bir kere vatandaşlık, bir kere tarih bitti. Türkçe problem olmaz, coğrafya da çok zorlamıyor, ama geometri bitiriyor beni..
çok teşekkür ederim cnm cvbın için bebek konusu beni ayrı bi üzüyor zaten bu konuda beni en iyi sen anlarsın artık ders çalışmak istemiyorum diyorum eşime bebeğim olsun onunla ilgilenmek istiyorum diyorum herşeyin bi yaşı bi yaşı var demekki ama hep hayırlı olsun diyorum kazanmamız lazım kendimiz için değilse bile Allah nasip ederse inş. çocuklarımız kazanmalıyız onları iyi şartlarda büyütebilmek için yapmalıyız cnm
bana yardımcı olcak biri yokmu
Selam kızlar...
Güncelleri yazacagım bugünkü, buraya da ugrayım dedim.
Canım çok teşekkür ederim, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çalıştığım, bitirdiğim konuları baştaki tabloya ekleme şansımız var mı peki? o motive eder beni diye düşünüyorum.
konun süper olmuş
senin gibi hepimiz ekleme yaparsak şahane kaynak olacak
kızlar ales ve kpss geçerlilik süresi ne kadar tam bilgisi olan var mı
Aslında en basından plan buydu, ama pek katılım olmadı bugüne kadar, aslında hepiniz yazıverseniz sınava yakın cok güzel olacak, çünkü word yapacagım bunları, derli toplu not olacak elimizde, bir yere de yükleyecegim, hepimiz faydalanacagız. Tüm gazete baslıklarına bakıp öyle yazıyorum ben günlük, aralara da dershanenin vat kitabının sonundaki güncellerden ekledim, ekliyorum. Sizler de dershanenizin verdigi kitaplardaki güncelleri ekleyebilirsiniz örnegin ya da kaçırdıgım önemli olaylar varsa ekliyebilirsiniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...-kpss/654156-2014-kpss-guncel-bilgiler-5.html
Pamuk topigin basına da koymustu gerci...
Neyse, bugünkileri eklemeye gideyrum güncelleri.
Umarım iyisinizdir, ben bugün analizim için fellik fellik baska okula gittim, son zamanlar...Sabrediyorum.
Öpüldünüz..
günaydın kızlar
2 gündür coğrafya da takıldığım konulara çalışıp akşamları da soru çözüyorum
bugün matematik çalışmaya niyetlendim bu kez anlarım inşallah