- 24 Mayıs 2013
- 786
- 169
-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #2.701
hayırdır canım neyin var?
Ben bu silkeleme işini çok sevdim canım, seni böyle görünce çok mutlu oluyorum ben.Maşallah diyelim, bu silkeleniş sınava kadar devam etsin.
Pamukşeker sunumun nasıldı? Bugündü sanki?
Kuzum sunumumuz ertelendiiHerşeyi bir kenara bırakıp bütün haftasonumu buna vermiştim ama hocam sağolsun unutmuş sunumun bugün olduğunu, Ankaradaymış. Haftaya perşembeye ertelendi. Neyse artık en azından hazırlanmış oldum diye kendimi avutuyorum canım.
Pamuk Şekerim ve Arkadaşlar,
Müsadenizle kendi açtığım bir topiği paylaşmak istiyorum burda.
Konumuzla hiç alakası yok ama, belki Konya'da olan arkadaşlar vardır
http://www.kadinlarkulubu.com/emlak/667366-konyadaki-evime-arkadas-ariyorum.html#post32708234
Kuzum sunumumuz ertelendiiHerşeyi bir kenara bırakıp bütün haftasonumu buna vermiştim ama hocam sağolsun unutmuş sunumun bugün olduğunu, Ankaradaymış. Haftaya perşembeye ertelendi. Neyse artık en azından hazırlanmış oldum diye kendimi avutuyorum canım.
rica ederim tatlım. Niye tek tek satmıyorlar onu anlamadım. :26: Sen en iyisi dediğin gibi bekle canım, istediğin şekilde çıkartırlarsa alırsın artık.geçmiş olsun canım üzülme lütfen, benim de hastalık durumum vardı ağrım olmasın diye ilaç aldım bugün. tabi migren ağrısı daha kötü, elinde olan birşey değilayırca süre konusunda sorunu olmayan neredeyse yok gibi alesin en kötü yanı da bu .
inşallah canım puanım az da olsa artsa sevinecemzaten çalışmalarımızı yeni yeni oturtacaz bundan sonra, ilerde daha iyi olur inş.
kitabı sorduğun için çok sağol canım. sınav telaşından benim aklımdan çıkmıştı sen unutmamışsınmalesef set olarak alamam şimdi, sözelleri aralık ayında üçlü set olarak çıkartacaz diyorlardı bir ara facede. olmazsa bekleyip o şekilde alırım.
yds'den sonra kpss'ye yoğunluk verirsin canım. Yine de arada boş vaktin olursa kpssye de bak, tamamen bırakma.gramer kitabını yarıladım notlar tutarak ilerliyorum, bu sınavlarda çıkan belli kelimeler var netten buldum onlara çalışıyorum bir de 2000 yılından itibaren yapılan tüm almanca dil sınavlarını çözmeye başladım yds üds kpds kpss yeni yds... bir de almanca kitap okuyorum... şimdilik böyleyim. ama bunları yapınca kpss ye dermanım kalmıyor
Günaydın canım. İyi yapmışsın bol bol soru çözmekle.günaydın kızlar nasılsınız
hafta sonu bol bol test çözdüm yeni konu çalışmadım
lisans başvuruları ne zman başlıcak bilgisi olan var mı kaçırmayalım da
Sen sınava gir çık da öyle sorayım o zaman canım. Bu arada başarılar şimdiden.Haydi sor sooooor
Ama ben akşam sınava gircem
ya ben de sunumum olsun istiyorum, üniversite zamanlarıma dönmek istiyorum, çok şanslısınhem derslerine hem de kpss ye hazırlanan bir bilinç, ben hiç böyle olamadım
Yok canım seminer sunumumuza daha var. Bu aldığım bir seçmeli dersin sunumu, vize notu yerine geçecek. Çok da önemli birşey değil aslında ama insanın yine de aklını meşgul ediyor. Cuma günü de zorunlu dersimin vizesi var ama ona 2 gün çalışmak yeter. Bu 2 günümü kpssye ayıracağım inşallah.Anladım canım slaytların hazırmıs nasılsa...Panik olma...Seminerin sanırım. Çok zorlamıyorlar seminerde zaten..Panik yapmadan kpss calıs, bir haftan bosa gitmesin..
Yüksek lisans yapabilirsin sen de canım. Valla ben de öğrenci olmayı hiç sevmiyorum ama projede görev aldığım için zorundalıktan yüksek yapıyorum.Sen yurtdışındaydın yanlış hatırlamıyorsam dimi? Orada dil kursuna falan mı gidiyorsun?:26:[/B][/FONT][/COLOR]
Yok canım seminer sunumumuza daha var. Bu aldığım bir seçmeli dersin sunumu, vize notu yerine geçecek. Çok da önemli birşey değil aslında ama insanın yine de aklını meşgul ediyor. Cuma günü de zorunlu dersimin vizesi var ama ona 2 gün çalışmak yeter. Bu 2 günümü kpssye ayıracağım inşallah.Sen yükseği hangi anabilim dalında yaptın bu arada canım
ben de öğrenci olup ev arkadaşı aramak istiyorum
herkese merhaba
bugün itibari ile kpss ye çalışmaya karar verdim hayırlısı diyorum artık :)
2 yıl dershanede çalışmış ve bu sene bir tekstil fabrikasında kimyager olarak çalışan ben artık bu kpss lanetini düşünür oldu.
çok geç kalmış sayılmam galiba demi kızlar???
Gel benim misafirim ol arkadaşım, ben sana öğrenci evi psikolojisini yaşatırım
Yüksek lisans yapabilirsin sen de canım. Valla ben de öğrenci olmayı hiç sevmiyorum ama projede görev aldığım için zorundalıktan yüksek yapıyorum.Sen yurtdışındaydın yanlış hatırlamıyorsam dimi? Orada dil kursuna falan mı gidiyorsun?:26:[/B][/FONT][/COLOR]
Yok canım seminer sunumumuza daha var. Bu aldığım bir seçmeli dersin sunumu, vize notu yerine geçecek. Çok da önemli birşey değil aslında ama insanın yine de aklını meşgul ediyor. Cuma günü de zorunlu dersimin vizesi var ama ona 2 gün çalışmak yeter. Bu 2 günümü kpssye ayıracağım inşallah.Sen yükseği hangi anabilim dalında yaptın bu arada canım
herkese merhaba
bugün itibari ile kpss ye çalışmaya karar verdim hayırlısı diyorum artık :)
2 yıl dershanede çalışmış ve bu sene bir tekstil fabrikasında kimyager olarak çalışan ben artık bu kpss lanetini düşünür oldu.
çok geç kalmış sayılmam galiba demi kızlar???
Merhaba bayanlar :)
Bir alıntıda bulunmak istedim, belki bunu bilip uygulayan vardır içimizde. uygulamayanlara da öneririm, bende yapmaya çalışanlardanım.
''Allah'ın 99 ismini zikretmek insanın gündelik hayatını değiştiriyor. Akademisyenler ve doktorlar bu konuda hemfikir. Mesela sabırsız biri 'Ya Sabır' çekerek sabırlı olmayı başarabilir. Peki hangi ismi, günde kaç kez ve hangi halimiz için zikretmemiz gerekir? İşte cevabı...
Merhametsizlere 'Er Rahim', 'Er Rahman', aşırı sinirlilere 'El Halim', sevgi ve muhabbeti az olanlara 'El Vedud', nereye gideceğini bilemeyenlere 'Er Reşid, sıkıntı içinde olanlara 'El Vekil'... Esmaül Hüsna yani Allah'ın isim ve sıfatlarını günlük hayatta zikretmenin insana pratik yararları var. Bu konuda ilahiyatçılar da doktorlar da hemfikir. Esmaü'l Hüsna üzerinde araştırma yapan isimlerden Dr. Ender Saraç sinirli birinin 'El-Halim' esmasını çekerek daha halim selim biri olabileceğine inanıyor. Tıpkı sabırsız birinin 'Ya Sabır' çekerek sabırlı olmayı becerebilmesi, merhametsiz birinin 'Er-Rahman, Er-Rahim' çekerek merhamet sahibi olmayı başardığı gibi. ''
Ben kpss ye hazırlandığım için yaptıklarımdan örnek vereyim :
El-Muhsî: 148 defa : zekayı artırıp hafızayı kuvvetlendirmek için,
El-Muhyî: 68 defa : başarılı olmak için,
El-Habîr : 812 defa : hafıza ve idrakın güçlenmesi için,
Es-Sabûr: 298 defa : başladığı bir işi kolay bitirmek için,
El-Vekîl : 66 defa : ALLAH(cc) den her türlü yardımı almak için.
Teşekkürler cnm,
El-Muhsî, El-Muhyî, El-Habîr, Es-Sabûr, El-Vekîl ben de yapmaya çalışıcam inşallah. Karşılarındaki rakamlar senin tercihin mi, yoksa olması gereken rakamlar mı bunlar :18:
Merhaba arkadaşım, hoşgeldin,
Hiç geç kalmış sayılmazsın, aksine tam zamanında karar vermişsin. Geç kalmış da olabilirdin
İlk sayfaları da incelersen birçok konuda yardımcı olur bu topik sana. Allah yardımcın olsun.