2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

çok hevesli bir şekilde ders çalışıyordum ama ne olduysa bilmiyorum bütün hevesim kaçtı bir türlü toparlayamıyorum kendimi elim kaleme gitmiyor hele tarih beni boğuyor ne yapıcam bilmiyorum kızlar yardım edin :KK43: kazanmam lazım yoksa bebek yüzü göremicem bu gidişle çok morelim bozuk çok:KK43::KK43::KK43::KK43:

çok hevesli bir şekilde ders çalışıyordum ama ne olduysa bilmiyorum bütün hevesim kaçtı bir türlü toparlayamıyorum kendimi elim kaleme gitmiyor hele tarih beni boğuyor ne yapıcam bilmiyorum kızlar yardım edin :KK43: kazanmam lazım yoksa bebek yüzü göremicem bu gidişle çok morelim bozuk çok:KK43::KK43::KK43::KK43:

Canım benim sakın salma kendini, motiveni toplamak için az gez dolaş, spor falan yap :KK43: bende kpssyi kazanmadan bebek düşünmüyorum :KK43: aynı dertten müzdaribiz :KK43::KK43: aklına kötü şeyler getirme, bu yıl kazanacağız inşallah :):KK16:

birde tarih için önerim konu özdeşleşmeden diğer konuya geçme ve bol soru çöz ve çözdüğün sorularda şıklar oluyor ya,
örnek vereyim : Aşağıdakilerden hangisi Göktürk lere aittir.
a)orhon kitabeleri
b)karabalgasun yazıtları
c)alpertunga destanı
d)göç türeyiş d.
seçeneklerde a olduğunu biliyorsun ama diğer şıkların karşısına b ye uygur c ye iskit d uygur yaz ki sürekli tekrar yapmış olursun. şıklar alakasız olsada anlamlarını bil yani. çok verimli oluyor.

iyi geceler sayfalar nekadar ileremiş ya okuyamadım geçmişi

matematikten;
-rasyonel sayıları bitirdik

coğrafyadan ;
türkiye'de nüfus ve yereşmeyi bitirdim

aöf ye daha çok zaman ayırıyorm keşke aöf başlamasaydım diyorum ama çok geç :26:

sınavlardan sonra hızlancam artık :KK31:
herkese kolay gelsin Allah zihin açıkığı versin :KK16:

Merhaba bayanlar :)

Bir alıntıda bulunmak istedim, belki bunu bilip uygulayan vardır içimizde. uygulamayanlara da öneririm, bende yapmaya çalışanlardanım.

''Allah'ın 99 ismini zikretmek insanın gündelik hayatını değiştiriyor. Akademisyenler ve doktorlar bu konuda hemfikir. Mesela sabırsız biri 'Ya Sabır' çekerek sabırlı olmayı başarabilir. Peki hangi ismi, günde kaç kez ve hangi halimiz için zikretmemiz gerekir? İşte cevabı...

Merhametsizlere 'Er Rahim', 'Er Rahman', aşırı sinirlilere 'El Halim', sevgi ve muhabbeti az olanlara 'El Vedud', nereye gideceğini bilemeyenlere 'Er Reşid, sıkıntı içinde olanlara 'El Vekil'... Esmaül Hüsna yani Allah'ın isim ve sıfatlarını günlük hayatta zikretmenin insana pratik yararları var. Bu konuda ilahiyatçılar da doktorlar da hemfikir. Esmaü'l Hüsna üzerinde araştırma yapan isimlerden Dr. Ender Saraç sinirli birinin 'El-Halim' esmasını çekerek daha halim selim biri olabileceğine inanıyor. Tıpkı sabırsız birinin 'Ya Sabır' çekerek sabırlı olmayı becerebilmesi, merhametsiz birinin 'Er-Rahman, Er-Rahim' çekerek merhamet sahibi olmayı başardığı gibi. ''

Ben kpss ye hazırlandığım için yaptıklarımdan örnek vereyim :
El-Muhsî: 148 defa : zekayı artırıp hafızayı kuvvetlendirmek için,
El-Muhyî: 68 defa : başarılı olmak için,
El-Habîr : 812 defa : hafıza ve idrakın güçlenmesi için,
Es-Sabûr: 298 defa : başladığı bir işi kolay bitirmek için,
El-Vekîl : 66 defa : ALLAH(cc) den her türlü yardımı almak için.

Çok güzel çok beğendim iyiki yazdın Allah razı olsun
İnşallah bizde uygulayabiliriz
Hem psikolojik bi rahatlık

selam kızlar bende kpsye hazırlanmaya çalışıyorum.
Allah herkese zihin açıklığı versin

yok tatlım olması gereken ne bir eksik ne de bir fazla olması gerekiyormuş bu arada. çünkü bu rakamlar birer anahtar gibiymiş hergün aynı adette yaparsak ne mutlu bize ama bazen aksıyor :S
Esmaül Hüsna nın faziletleri diye bi bakıver istersen. 99 tane isim 99 tane sır. her ismi karşılayan rakamlar var ve manaları var.:KK34:

Tamam canım, teşekkür ederim :KK34:

Kızlar merhaba; ben de kpss b grubuna hazırlanıyorum. Beni de alır mısınız aranızaa? :) İlk sayfadaki tabloları falan çok beğendim, yavaş yavaş bir şeyler yapıyorum bende ama zaman daralıyor ve hızlanmak lazım.. Destek olursanız çok sevinirim. :)

günaydın kızlar akşam test çözdüm bazı eksiklerim olduğunu farkettim
bugün yapamadığım sorular üzerinde durup konuları tekrar edicem

vatandaşlığa nasıl ve nereden çalışıyorsunuz
birinin anlatması lazım bana video gibi
uzaktan eğitimdeki adam çok geveze arada saçma sapan şeyler anlatıyor dikkatim dağılıor
kitap aldım iyi güzelde anlatım olunca akılda kalıcı oluyor çok unutuyorum

günaydın kızlar akşam test çözdüm bazı eksiklerim olduğunu farkettim
bugün yapamadığım sorular üzerinde durup konuları tekrar edicem

vatandaşlığa nasıl ve nereden çalışıyorsunuz
birinin anlatması lazım bana video gibi
uzaktan eğitimdeki adam çok geveze arada saçma sapan şeyler anlatıyor dikkatim dağılıor
kitap aldım iyi güzelde anlatım olunca akılda kalıcı oluyor çok unutuyorum

Cnm benim de kanayan yaram vatandaşlık, güzel öneriler gelirse ben de sevincem :)

Arkadaşlaaar,

Akşam girdim denemeye. Artık sorulardan bahsedebiliriz Pambık Şekerim, dün bitmiş son gruplar :KK34:

Bu denemede kpss'den aldığım mesaj :KK33:

Benim tepkim :KK43:

Çok çalışmamız lazım :18:

Bundan sonrası mı? Hobaaaa :KK64:

Son düzenleme:
zor bir ders değil ama sıkıcı
birde sayısal mantık zorluyor beni dün bir soru için kaç dk uğraştım
moral sıfır şuan

Sayısal Mantık, Sözel Mantık, Vatandaşlık konusunda hemfikirim cnm.

Aslında başına oturup inat etsek yapılmayacak bişi değil ama, neyse pes etmek yok :KK45:

Cnm benim de kanayan yaram vatandaşlık, güzel öneriler gelirse ben de sevincem :)

Ben bütün konuları a3 boyutundaki kağıtlara büyük büyük yazıp duvara dolap kapaklarına falan asıyorum odamda. Gece yatmadan onları okuyorum, faydası oluyor, tavsiye ederim canım.

Ben bütün konuları a3 boyutundaki kağıtlara büyük büyük yazıp duvara dolap kapaklarına falan asıyorum odamda. Gece yatmadan onları okuyorum, faydası oluyor, tavsiye ederim canım.

Teşekkür ederim canım :)

Aslında Kpss'nin şifreleri diye bi set vardı, orda herşeyi akrostiş olarak şifrelemişlerdi. Önerinizi duyunca o geldi aklıma. :KK9:
Acaba vatandaşlık için de şifreleme yapmışlar mıydı :26:

Ama sizinki de iyi fikir. Konu konu mu yapıyorsunuz her A3'ü?

Bu arada siz de hoşgeldiniz, başarılar :KK19:

Teşekkür ederim canım :)

Aslında Kpss'nin şifreleri diye bi set vardı, orda herşeyi akrostiş olarak şifrelemişlerdi. Önerinizi duyunca o geldi aklıma. :KK9:
Acaba vatandaşlık için de şifreleme yapmışlar mıydı :26:

Ama sizinki de iyi fikir. Konu konu mu yapıyorsunuz her A3'ü?

Bu arada siz de hoşgeldiniz, başarılar :KK19:

Teşekkür ederim :) Konu konu yapıyorum. Bir de o a3lere boş Türkiye haritası çıkarttım. Onları da coğrafyada kullanıyorum. Dağları vs yerleştiriyorum, süper oluyor.
bir de kendimi tanıtmadım kusura bakmayın, 2009 Hacettepe kamu yön. mezunuyum. Ankara'dayım. Nişanlım devlet memuru, ben de evlenmeden memur olmak istiyorum.
benim de tavsiyeye ihtiyacım var gunescim. Ben internetten bulduğum notlardan çalışıyorum. İşyerinde masaya kitap açmak pek doğru olmuyor maalesef. Ama yeni konuları da içeren bir set de almam lazım. Önerin var mı?

Teşekkür ederim :) Konu konu yapıyorum. Bir de o a3lere boş Türkiye haritası çıkarttım. Onları da coğrafyada kullanıyorum. Dağları vs yerleştiriyorum, süper oluyor.
bir de kendimi tanıtmadım kusura bakmayın, 2009 Hacettepe kamu yön. mezunuyum. Ankara'dayım. Nişanlım devlet memuru, ben de evlenmeden memur olmak istiyorum.
benim de tavsiyeye ihtiyacım var gunescim. Ben internetten bulduğum notlardan çalışıyorum. İşyerinde masaya kitap açmak pek doğru olmuyor maalesef. Ama yeni konuları da içeren bir set de almam lazım. Önerin var mı?

Memnun oldum canım, tekrar hoşgeldin :) İnşallah memur olarak evlenirsin :KK16:

Tatlım ben akşamları dershaneye gidiyorum. Dersahene gitmeden önce Pegem konu anlatımlı bir set almıştım. Sonrasında dershane ihtiyaç yayıncılık konu anlatımlı setini verdi. Gerçekten çok güzel kitaplar. Pegemi elime almıyorum artık :)

Burda ihtiyaç yayınlarını kullanan başka arkadaşlar da var.
Tarih ve coğrafya için data soru bankaları çok öneriliyor.
Türkçe ve matetik için yediiklim öneriliyor. (Ben de inceledim çok beğendim, alcam inşallah)
Tarih konu anlatım için Hakan Dede videolarını izliyor birçok arkadaş, ama ben hiç izlemedim.

Matematik için Şenol Hocayı kesinlikle tavsiye ederim, ben çok severek dinliyorum :) Ofiste çaktırmadan izleyebilirsin. Ben bazen takıyorum kulaklığı, müzik dinler gibi dinliyorum :KK1:
İnternet tarayıcına Şenol Hoca yaz, ilk sırada çıkıyor zaten kendi sitesi. Link veremiyorum :KK66:

Ders notları için de x yayıncılık çok iyi diyor birçok arkadaş, onun da notları var nette.

Allah yardımcın olsun inşallah tatlım :nazar:

Son düzenleme:
Memnun oldum canım, tekrar hoşgeldin :) İnşallah memur olarak evlenirsin :KK16:

Tatlım ben akşamları dershaneye gidiyorum. Dersahene gitmeden önce Pegem konu anlatımlı bir set almıştım. Sonrasında dershane ihtiyaç yayıncılık konu anlatımlı setini verdi. Gerçekten çok güzel kitaplar. Pegemi elime almıyorum artık :)

Burda ihtiyaç yayınlarını kullanan başka arkadaşlar da var.
Tarih ve coğrafya için data soru bankaları çok öneriliyor.
Türkçe ve matetik için yediiklim öneriliyor. (Ben de inceledim çok beğendim, alcam inşallah)
Tarih konu anlatım için Hakan Dede videolarını izliyor birçok arkadaş, ama ben hiç izlemedim.

Matematik için Şenol Hocayı kesinlikle tavsiye ederim, ben çok severek dinliyorum :) Ofiste çaktırmadan izleyebilirsin. Ben bazen takıyorum kulaklığı, müzik dinler gibi dinliyorum :KK1:
İnternet tarayıcına Şenol Hoca yaz, ilk sırada çıkıyor zaten kendi sitesi. Link veremiyorum :KK66:

Ders notları için de x yayıncılık çok iyi diyor birçok arkadaş, onun da notları var nette.

Allah yardımcın olsun inşallah tatlım :nazar:

Canım çok teşekkür ederim, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çalıştığım, bitirdiğim konuları baştaki tabloya ekleme şansımız var mı peki? o motive eder beni diye düşünüyorum.

Kızlar merhaba; ben de kpss b grubuna hazırlanıyorum. Beni de alır mısınız aranızaa? :) İlk sayfadaki tabloları falan çok beğendim, yavaş yavaş bir şeyler yapıyorum bende ama zaman daralıyor ve hızlanmak lazım.. Destek olursanız çok sevinirim. :)

aynen bende benide alın aranızaa ya bide konuyada çok hakim değilim a nedir b nedir vs

hoşgeldin cnm
bende türkiye haritası çıkardım netten hazır çizilmiş 3 adet dağlar ovalar akarsular hepsi var ordan bakıyorum
iş yerinde de uzaktan eğitim aldım onu dinliyorum
kitap açılmıyor birde cep kitapları alıcam yolda çalışmak için

arkadaşlar bi kaç sorum olacak

çalışma eko mezunuyum herhalde memur olarak giricem tabi oda kpss b oluyor sanırım sınav ne zaman başvuru ne zaman nereye başvurmam lazım

ist dışında düşük puan bile olsa biryerlere girilebiliyor değilmi

aynı zamanda öss ve alese de girmeyi düşünüyorum kpss ye calısınca otomatikman hepsine calısmıs olurum dimi

Canım benim sakın salma kendini, motiveni toplamak için az gez dolaş, spor falan yap :KK43: bende kpssyi kazanmadan bebek düşünmüyorum :KK43: aynı dertten müzdaribiz :KK43::KK43: aklına kötü şeyler getirme, bu yıl kazanacağız inşallah :):KK16:

birde tarih için önerim konu özdeşleşmeden diğer konuya geçme ve bol soru çöz ve çözdüğün sorularda şıklar oluyor ya,
örnek vereyim : Aşağıdakilerden hangisi Göktürk lere aittir.
a)orhon kitabeleri
b)karabalgasun yazıtları
c)alpertunga destanı
d)göç türeyiş d.
seçeneklerde a olduğunu biliyorsun ama diğer şıkların karşısına b ye uygur c ye iskit d uygur yaz ki sürekli tekrar yapmış olursun. şıklar alakasız olsada anlamlarını bil yani. çok verimli oluyor.

çok teşekkür ederim cnm cvbın için bebek konusu beni ayrı bi üzüyor zaten bu konuda beni en iyi sen anlarsın artık ders çalışmak istemiyorum diyorum eşime bebeğim olsun onunla ilgilenmek istiyorum diyorum herşeyin bi yaşı bi yaşı var demekki ama hep hayırlı olsun diyorum kazanmamız lazım kendimiz için değilse bile Allah nasip ederse inş. çocuklarımız kazanmalıyız onları iyi şartlarda büyütebilmek için yapmalıyız cnm

X