- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi PammukSeker
-
Maşallah canım başlangıç için çok iyimerhabalardün kesin olarak kpssye hazırlanmaya başladım 2012nin sınav sorularını indirdim hiç konu çalışmadan türkçeleri çözeyim dedim hem aklımdaki bilgilerin ne kadar kaldığını görmek istedim hemde eksik olduğum konuları görüp ordan başlıyayım dedim 30 soruda 2 yanlışım çıktı o sorularda edat tümleç sorulan sorulardı oldum olası karıştırırım zaten o konulardan başlıyacam çalışmaya matemetiktende ilk 10 soruyu çözdüm üslü sayılarda zorlandım 10 sorudan 3 yanlışım çıktı
Gaziosmanpaşa şubesine yazıldım canım. Hayırlısı olsun hepimiz için.Hangi şubeye yazıldin canım ? Bende yazıldım kadıköy çözüm akademiye
Inşallah hayırlı olur bende senin gibiyim arkamdan birileri itmeli teşvik etmeli bir de benim için rehberlikte çok önemli bakalım artık sene içinde memnuniyetimız belli olacak.
Çok sağol canım benim, inşallah hayırlı olur hepimizinki.Hayırlı olsun canım. Benim de elimde ihtiyaç yayınlarının seti var, gerçekten de çok güzel anlatımı.
Merhaba kizlarben kpss lisans a girecegim gy-gk .. bu topige mi dahilim :44: bi sürü kpss topigi gezdim bakalim en son nerede kalip ders calismaya başlayacağım
Maşallah canım başlangıç için çok iyiİnşallah hiç yanlışlarımız çıkmayacak seviyeye geliriz.
Senin tarih-coğrafyan nasıldı canım?
saolasın cnmbenim sözelim çok iyiydi zamanında hele tarih bilgim süperdi ama şu an tarihe bakmaya korkuyorum bu akşam matemetiğe giriş yapacam ilk başta soru çözerek eksiklerimi görmek istiyorum ki kendime çalışma planı hazırlayayım eksik olduğum konulara yoğunlaşacam coğrafya da harita ölçek bilgim çok iyiydi ama göller akarsular falan o tarz konuları karıştırırdım hep bakalım bu sene ne olacak
Kızlar bu arada rezilliğimi sizinle de paylaşmak istiyorum. 2013 kpss'ye denemek amaçlı girmiştim.
Genel yetenek: 56 doğru 2 yanlış
Genel Kültür: 16 doğru 40 yanlış
Bilmiyorsan sallama bari di mi.:18:
Ay napıcam ben bu iğrenç sözel netlerimle yaa.
Merhabaa ilkaycım
Evet evet sonunda topiğini buldun, bu topiğe dahilsin.
Beraberce çalışalım inşallahHangi bölüm mezunusun?
Soliyi takip ettim de geldim buraya
Ben psikoloji mezunuyumsuan bi sirkette calisiyorum ama esim geldikten sonra isi bırakmayı düşünüyorum.. sinava evde hazirlanacagim insallah 2013 kpssye girmiştim, tecrube oldu.. tarih, cografya ve vatandasligim cok kötü.. Calismadan girdim 70 aldim :26: insallah bu sene ilk defa hazirlanip girecegim. Nokta atisi yapmam lazim tercihlerde
Diger topikte cornella arkadasimiz pegemin sitesini tavsiye etti.. ordan kitaplar aldim gecen hafta.. en azindan yeni kaynaklar cikincaya kadar ordan calisacagim
hoşgeldin cnmbende motivasyon olur çalışma azmi gelir diye geldim bu topiğe bir birimizi motive ederiz ben ön lisanstan girecem gk gy yapmam yeterli ama sizlerin birde eğitim bilimleri var dimi
Evet inşallah canım, sözeldeki yanlışlarımı en aza indirip gy'de hiç yanlış yapmamam lazım.bu sene genel kültüre yoğunlaşacaksın ozaman cnm
Aa eşin askerde di mi.. Allah kavuştursun inşallahSoliyi takip ettim de geldim buraya
Ben psikoloji mezunuyumsuan bi sirkette calisiyorum ama esim geldikten sonra isi bırakmayı düşünüyorum.. sinava evde hazirlanacagim insallah 2013 kpssye girmiştim, tecrube oldu.. tarih, cografya ve vatandasligim cok kötü.. Calismadan girdim 70 aldim :26: insallah bu sene ilk defa hazirlanip girecegim. Nokta atisi yapmam lazim tercihlerde
Diger topikte cornella arkadasimiz pegemin sitesini tavsiye etti.. ordan kitaplar aldim gecen hafta.. en azindan yeni kaynaklar cikincaya kadar ordan calisacagim
Yok kuzum ben egitim bilimlerine sadece bu sene icin girdim belki pdr olarak atanirim diyeasil psikoloji bolumum oda gy gk istiyor
AminEvet inşallah canım, sözeldeki yanlışlarımı en aza indirip gy'de hiç yanlış yapmamam lazım.
Çok çalışmam gerek çook...
Aa eşin askerde di mi.. Allah kavuştursun inşallah2013 kpss'den aynı puanı almışız.
Sıkı ve düzenli bir çalışmayla bu puanımızı 90lara çıkaracağız, inanıyorum.
Pegem'den ben de kitap sipariş vereceğim bugün, soru bankam yok hiç, konuları çalışıp soru çözmeden olmuyor çünkü.
Bizim bol bol tarih,coğrafya, vatandaşlık çözmemiz gerek. Ben şimdi tarih videoları indirip dinliyorum canım, sen de yapabilirsin o şekilde. İnşallah eksiklerimizi halledebiliriz.
aa süper ozaman ne kadar konu azalırsa okadar iyi
Evet kuzum artik egitim calismayacagim, gy gk her zaman favorim zatenkızlar size bişi soracam ben 2008de dersaneye gitmiştim ozamanki kitaplarımdan çalışsam olur mu acabayoksa güncel soru bankalarıda alayımmı
Aminbenimde g.kultur eksigim var .. g.yetenekte sadece yavasim onuda bol soruyla hizlandiririm canim sende benim gibiymissin .. burdan birlikte calisalim su sozellere gününü gösterelim
Evet kuzum artik egitim calismayacagim, gy gk her zaman favorim zatentatlim bence onlarda dursun ama yeni kitaplar al .. istersen sende pegem.neti bi incele cok uyguna geldi kitaplar.. biz isyerinden bi arkadasla birlikte siparis verdik.. ikimiz toplamda 20 kitap aldik.. 80 lira odedik sen bi kac tane alirsin iyi olur
ilkay burda 2,5 tl den falan bahsediyo tek sayfa gelmez dimi bunlarsen neler aldın cnm
Canım bence al yine de, çünkü konu dağılımları, soru tarzları falan değişmiş ya, 2014 yayınları çıkınca onlardan alabilirsin. İlkayın da dediği gibi şu an pegem çok uygun oradan da 2013ün kitaplarını alabilirsin. Ben de öyle yapacağımkızlar size bişi soracam ben 2008de dersaneye gitmiştim ozamanki kitaplarımdan çalışsam olur mu acabayoksa güncel soru bankalarıda alayımmı
İnşallah canım, sözellerle ilgili birbirimize taktik ve destek verelim bol bol.Aminbenimde g.kultur eksigim var .. g.yetenekte sadece yavasim onuda bol soruyla hizlandiririm canim sende benim gibiymissin .. burdan birlikte calisalim su sozellere gününü gösterelim
Ammavelakin kimin videolarini indiriyorsunhakan dede iyiymis tarihte.. oyle okumustum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?