- 1 Mayıs 2013
- 95
- 18
- Konu Sahibi PammukSeker
Canım çok teşekkür ederiz. O kadar güzel ve ayrıntılı anlatmışsın ki, buradaki bir çok kişiye de fazlasıyla yardımcı olmuştur eminim. Hatta senin tavsiye ettiğin yayınları da ilk sayfaya ekleyeyim ki herkes faydalansın.
Anlattıklarını görünce fazlasıyla çalışasım geldi. Allah razı olsun
Maşallah 92 puan aldın ve 1 yıl sonra mı atandın? Bu senin tercih ettiğin şehirle mi alakalı acaba.:26: Hangi mühendislik mezunusun sakıncası yoksa? Bizim bölümde de gerçi 89 bile alsan işin zorlaşıyor. Bir de dil sınavına girdin mi sen canım? Yds puanı isteyen kurumları düşünürsek yds çok önemli mi sence? Ne çok soru sordum di mi
teşekkür ederim canım . aklıma gelen şeyler oldukça yine yazarım tecrübelerimi :)
gıda mühendisiyim canım ben.
bizim bakanlık alım yapmadı o yüzden bu kadar geç oldu.
bakanlık dışında hava-kara-deniz kuvvetleri komutanlığı gıda mühendisi alımı yaptı. 3er 5er.. bunlardan hava ve deniz kuvvetleri komutanlığına başvurdum . mülakata girmeye hak kazandım ama mülakatlara gitmedim :)
nasip bu zamanaymış . 2.tercihime yerleştim .
yds ye girmedim canım. çünkü gerçekten sıkı bir çalışma istiyor yds de.. sadece kpss ye odaklandım . zaten yds puanıyla alım yapılan sayılar çok da fazla olmuyor bizim branşta.
istediğiniz zaman soru sorabilirsin :) cevaplarım elimden geldiğince. çok soru sordum gibi düşüncelere kapılma :)