- 31 Ağustos 2012
- 22.185
- 35.382
- 798
- Konu Sahibi PammukSeker
-
Canım merhaba.
Haftaiçi kurslarını araştırdın mı hiç? Ben bizim burdakilerle konuştum, hafta içi kursları da haftada 2 gün oluyor. O yüzden bana haftaiçi daha uygun gibi geldi. 4 güne gerek olmayabilir bence, sonuçta 2 gün de olsa aynı dersleri göreceksin. O yüzden 2 gün kursta ders görüp, 5 gün kendin çalışmak daha etkili olur gibi geliyor bana açıkçası.
Bu arada maşallahın varEpey yol katetmişsin, Allah çalışmalarının karşılığını verir inşallah hayırlısıyla
naptın ilkaycım, karar verip çalışabildin miBen tarih diye gittim ama matematik çalıştım geldim.
Canım benim Allah senden de razı olsun güzel duaların için.Hepimiz hayırlısıyla istediğimiz yerlere atanırız inşallah.
Matematik için önerim en basit konudan, en basit sorulardan başlaman, sözelciler için mat. kitapları var mesela, onlar daha basitleştirerek anlatmış matematiği.Bir de sende internetten mat. videoları izleyebilirsin canım. Ekol hocayı tavsiye ederim, ben össye oradan dinleyerek çalışmıştım
Çok sağol canım benim, inşallah hayırlı olur hepimizinki.
Dershaneleriniz hangi tarihte başlıyor kızlar. Benimki ekimde başlıyor. Çok erken geldi bana, gerçi ne kadar erken o kadar iyi.
merhaba arkadaşlar benide aranıza alın lutfen onlisans ve bu yılda lisans mezunu oldum.tek sıkıntım mat. eger onu aşarsam bu yl allahın izniyle atanacagım.yas 30 oldu 2 tanede bebegım var:)) arkadaşlar hepini<e başarılar dilerim
Merhaba canim hosgeldinmasallah Allah bagislasin bebislerini dersaneye gidecekmisin:44: burada matematigi iyi olmayan arkadaslar "antremanlarla matematik" diye bir kitaptan bahsediyorlar.. sanirim set seklinda bir yayin bu biraz google amcadan arastir derim ben.. onun disinda yapamadigin sorulari burada paylasirsan birlikte cozeriz
bebeişleri bakacak kimse olmadıgı için dershaneye gidemeyecegim malesef.gündüz bebeleri uyutunca ve gece 9 dan sonra calışmalarım başlıyo.bahsettıgın kitaba hemen bakıyorum sagol arkadasım
Allah kolaylik versin canimcocuklarla biraz zor olacak ama bence kafaya koyarsan her türlü ani firsata cevirirsin videolar indirebilirsin internetten.. onlari ev isi yaparken yemek yaparken falan dinleyebilirsin ve bizimle irtibatina devam ettirirsen motivasyonunuda saglamis olursun:13:[/Qs
sagol gulum ya evt zor oluyor, gecen yıl aöf işletme bitirdim dönemde 9. dersi verebildim isteyince insan herseyi yapıyor inşallah bu yıl da kpss engelini asarsam super olacak...seninde dediğin gibi videoları telefona indirmekle işe başlayayım.artık sizinleyim bayramdan sonra tam gaz başlıyorum
sagol gulum ya evt zor oluyor, gecen yıl aöf işletme bitirdim dönemde 9. dersi verebildim isteyince insan herseyi yapıyor inşallah bu yıl da kpss engelini asarsam super olacak...seninde dediğin gibi videoları telefona indirmekle işe başlayayım.artık sizinleyim bayramdan sonra tam gaz başlıyorum
Ne demek canım rica ederim, inşallah düzenli ve sistemli bir çalışmayla halledeceksin matematiği. Dediğim gibi, çözemediğin sorular olursa sorabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olurum.Canım benim Allah senden de razı olsun güzel duaların için.Hepimiz hayırlısıyla istediğimiz yerlere atanırız inşallah.
Matematik için önerim en basit konudan, en basit sorulardan başlaman, sözelciler için mat. kitapları var mesela, onlar daha basitleştirerek anlatmış matematiği.Bir de sende internetten mat. videoları izleyebilirsin canım. Ekol hocayı tavsiye ederim, ben össye oradan dinleyerek çalışmıştım
rica ederim bu süreçte rabbim hepimizin yardımcısı olsun emek veriyoruz çabalıyoruz ama 2 saatte (üstelik 7 sorunun iptalinin kesinleştiği bi sınavda)bütün emeklerimiz boşa gidebiliyor..ben özellikle şunu anladım canım bu sınav sadece çalışmayla olmuyor biraz da şans faktörü ve de nasip meselesi..Ama biz yine de elimizden geleni yapıp rabbimize tevekkül edeceğiz başka çaremiz yok..
antremanlarla matematikle başladım canım ben ısınma turları atıyorum şimdilik..daha sonra da kpss tarzına geçmeye başlıcam fakat şimdi de sistem değişti mantığa yeteneğe dayalı oldu bu da beni korkutuyorsenelerdr şu matematiği halletmediğim için istediğim puanlara kavuşamadım össde de böyle oldu..İnşaallah bu sene iyi bi ortalama tuttururum..ekol hocaya bakıcam çözümlü kitaplardan yararlanıcam inşaallah canım çooook teşekkür ediyorum
Canım, o dediğin yds'de olacak ama kpss için hiç duymamıştım ben.:44:Merhaba, 2014 kpss için toefl gibi randevulu olacak diye bir haber var. Ne kadar doğrudur, bilen var mı acaba?
Kuzum ismim Büşra.Ammavelakinadin ne bu arada kuzu böyle uzun oluyor ben annemlerdeyim bugün.. eski odamdan bir ales kitabi buldum.. yediiklim.. ellenmemis pırıl pırıl burdan cozecegim turkce ve matematigi tabi ayni zamanda kpss kitaplarindan da cozecegim
Merhaba canım hoşgeldin aramıza.merhaba arkadaşlar benide aranıza alın lutfen onlisans ve bu yılda lisans mezunu oldum.tek sıkıntım mat. eger onu aşarsam bu yl allahın izniyle atanacagım.yas 30 oldu 2 tanede bebegım var:)) arkadaşlar hepini<e başarılar dilerim
Sağol canımHemen gelsinler istiyorum, çok heveslendim. Senin kitapların kaç güne elinde olmuştu canım?
Hangı sıteden aldın kitapları canım?
Ne demek canım rica ederim, inşallah düzenli ve sistemli bir çalışmayla halledeceksin matematiği. Dediğim gibi, çözemediğin sorular olursa sorabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olurum.Allah yardımcımız olsun.
Canım, o dediğin yds'de olacak ama kpss için hiç duymamıştım ben.:44:
Kuzum ismim Büşra.Ales kitabı bulman harika olmuş. Bende de geçen yıl alıp hiç dokunmadığım ales çıkmış sorular kitabım var. Türkçe ve matematiği ordan çözelim artık. Ben bugün hiç ders çalışamadım, misafirimiz vardı. Ramazan boyunca pek yoğunlaşamayacağım galiba. Senin işin rahat mı canım, iş yerinde çalışma imkanın var mı mesela?
Merhaba canım hoşgeldin aramıza.Allah bağışlasın bebişlerini.
İlkay'ın dediğine katılıyorum ben de, antrenmanlarla matematiği duyuyorum hep. Matematiği internetten ders videoları izleyerek de çalışabilirsin. İlk konuları videodan dinleyip sonra kitaptan bakarsın. Halledilmeyecek bir ders değil matematik, üstesinden gelirsin inşallah.
Memnun oldum büşra bende ilkaycanim isim rahat ama odada tek basima olmadigim icin calisamiyorum:26: video dinleyeyim bilgisayardan dedim ama ses sisteminde arizza var sanirim calismiyor:44: simdilik sadece aksamlari calisabilecegim galiba:26: esim gelsede ciksam.. evimde kahvemle ve huzurla calisirm
Ben de tekrardan memnun oldum ilkaycım.Ay inşallah az kalmış canım ya, göz açıp kapayana kadar geçer inşallah 45 gün.
Kuzum bu arada sana bir şey soracağım, bu başlık altında biraz alakasız olacak ama evliyken eşinin askere gitmesi nasıl, zor mu?:26: Benim sevgilim de evlendikten sonra gidebilecek büyük ihtimalle, o yüzden aklımda baya tereddütler var.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?