- 18 Şubat 2013
- 2.634
- 940
-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #2.061
Kızlar ben cok yavas gıdıyorum sanırım bır turlu adapte olamadım ders calısmaya( murat dersanesıne gıdıyorum muratın kıtapları var elımde konu anlatımı soru bankası soruları cok kalıtelı ama konu anlatımını cok begenmedım cok karısık gıbı geldı bana tarıh ıcın dıyorum tabı bunu suan sadece tarıh ve mat calısıyorz cunku. bırde teorem vardı elımde daha bakmadım ama.ıhtıyacın tarıh ders notları dıye bır kıtabı var elımde cok guzel anlatmıs ondan calısıyorm tarıhı.
Listeye yeni eleman almıyorsunuz sanırsam..
teorem almayında ne alıyosanız alın dandik kitabı yolladılar bana sorularda öyle kalite değil maalesef
bende aynıyım cnm buara cok unutkanlık basladı bendede b12 hapı alıyorum gunde 1 muahakak neden bole oldum bende anlamadım annemde fark ettı saolsun kadıncagız hergun ılaccımı muhakak ıcırıyo bende 2gundur calısamadım arkadaslarla bıraz dısarı cıkttık kızımla parka falan gıttık kaldı bakalım mat bıtırseydım ustumden baaya bı yuk kalkıcakdı ıns turkıyedeyken bıtırebılırım...buarada matta olasılık konusuna geldım ama daha tam anlamıyla soru cozumu gerceklestıremıyorum..gelen test kıtaplarımıda esıme kargoyla gonderdım elımde burda 1 tane kaldı test kıtabı..inş bıran once evıme gecerımde duzenımı saglarım..
kızlar ben iş buldumçerkezköyde işyeri o yüzden arkadaşımın yanına bahçeşehir'e taşınacağım. hafta sonu bir kursa yazılmayı düşündüm hafta içi orada da akşamları test çözerim diyorum. tabi halim kalırsa hangi dershanelere gidiyorsunuz fiyatları nedir bana bilgi verir misiniz? istanbul için
vatandaşlığın ilk konusuna çalışmaya başladım, geçen yıldan da biraz baktığım için zorlanmadım pek. konular uzun olduğu için sürekli tekrar istiyor bu ders.
60 matematik + 50 türkçe + 58 coğrafyanın ilk konusundan sorular çözdüm.
iki-üç derse aynı günde bakmaya başladım. çalışma tarzımı değiştirmek beni deli ediyor
kızlar bir de az önce memur alımlarının önümüzdeki yıl yarı yarıya yıl düşürüleceği haberini okudum. moralim bozuldu. buna rağmen elimizden geldiği kadar çalışıp yüksek puan almaya gayret etmeliyiz. siz de okursanız bu haberi moralinizi bozmayın.
allah yardımcımız olsun...
yeni işin hayırlı olsun inşallah hem işi hem dersleri rahatça götürürsün başarılar diliyorum kolay gelsin canım.
o iş olmadı canım pazartesi günü arayıp şu an eleman almaktan vazgeçtik dediler neyse hayırlısı olsun 2 gün canım sıkıldı bu mevzuya sonra dedim kendi kendime amaan boşver kpss ye çalış evde rahatça
topiğime girerim ders çalışırım kendileri kaybeder
o iş olmadı canım pazartesi günü arayıp şu an eleman almaktan vazgeçtik dediler neyse hayırlısı olsun 2 gün canım sıkıldı bu mevzuya sonra dedim kendi kendime amaan boşver kpss ye çalış evde rahatça
topiğime girerim ders çalışırım kendileri kaybeder
canım mantıklı gelirmi bilmiyorum ama ben üni ye hazırlanırken,geometriden hiç anlamazdım..Kızlar benim gibi matematikten pek çakmayanlara bir sorum olacak :) Acaba size de çalışırken anlamış gibi olup örnekleri normal bir şekilde çözüp sonra iş test çözmeye gelince soruyu görüp kal geldiği oluyor mu ? Delireceğim soruya nereden başlayacağımı bir türlü bulamıyorum çözümüne bakınca heeeee diyorum sonra başka soru geliyor hoop yine aynı