2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Muratın bende yaprak test gibi ince bir kitapcıgı var tarih. Cok güzel sorular var orada...

Listeye yeni eleman almıyorsunuz sanırsam..

Pamuk'un gözünden kaçmıssındır

teorem almayında ne alıyosanız alın dandik kitabı yolladılar bana sorularda öyle kalite değil maalesef

Canım mailini aldım cok teşekkür ederim...

Kızlar cok sık yazamıyorum buraya, çünkü okula da gidiyorum...Güncel topiğine günlük ekliyorum ama elimden geldigince...

Öpüldünüz.

akarsuları bitirdim tekrar edeceğim birazdan da yeni konu çalışmaya başlayacağım
bugün tarih ilk konuyla başlıyorum yoksa aklım tarihte kalıyor beraber yürütmek en iyisi
başladığımdan beri 2. çalışma yöntemi değiştirişim
Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah (amin)
kolay gelsin.........................

Pamuğum Tarihte bitti çok şükür bayramdan sonra başlayacağım anayasaya
Kolay gelsin kızlar

herkese selamlar kızlar, çok yoğun geçiyor günlerim kaç gündür nete bile rahat rahat giremedim. bayramdan sonra rahatlarım sanırım. der çalışmaya devam pamukçuğum bitirdiğim konularımı eklemişsin sağol... ama ben yenilerini yazacağım şimdi. bir kaç gün verimli çalışamadım oğlum bu günlerde çok huysuz bir yandan da bayram temizliği, arkadaş davetleri derken dağıldım toparlanmaya çalışıyorum ki bugün iyi çalıştım. sizlerde iyisinizdir inşallah şimdi ben yokken yazılanlara gözatacağım herkese iyi çalışmalar kolay gelsin.

biten konular : türkçe : paragraf,
tarih : ilk müslüman devletleri
coğrafya : türkiye de nüfus ve yerleşme ......

data ile yargının yayınlarını almayı düşünüyordum şimdi kaldım ne alacağım diye düşünüyorum. iyi ki söylediniz kızlar kitapların yararlı olup olmaması çok önemli çok üzüldüm ayrıca güvenilir diye alıyorsun boşa çıkıyor ben ihtiyacın kursuna gidiyorum onun yanına hoca beyaz kalemi tavsiye etti ales yaprak testleri olarak ama onun içinde emin değilim bu sözel mantık - sayısal mantık için ayrıca. genel kültür genel yetenek için de soru bankası alacağım daha.

geçmiş olsun canım bende gidip kan değerlerime baktırmayı düşünüyorum ama midem hastası olduğumu duyunca hemen endoskopi istiyorlar b12 eksikliğinin nedeni olarak görüyorlar.cesaret edebilirsem gideceğim bakalım.

yeni işin hayırlı olsun inşallah hem işi hem dersleri rahatça götürürsün başarılar diliyorum kolay gelsin canım.

vatandaşlığın ilk konusuna çalışmaya başladım, geçen yıldan da biraz baktığım için zorlanmadım pek. konular uzun olduğu için sürekli tekrar istiyor bu ders.

60 matematik + 50 türkçe + 58 coğrafyanın ilk konusundan sorular çözdüm.

iki-üç derse aynı günde bakmaya başladım. çalışma tarzımı değiştirmek beni deli ediyor

kızlar bir de az önce memur alımlarının önümüzdeki yıl yarı yarıya yıl düşürüleceği haberini okudum. moralim bozuldu. buna rağmen elimizden geldiği kadar çalışıp yüksek puan almaya gayret etmeliyiz. siz de okursanız bu haberi moralinizi bozmayın.

allah yardımcımız olsun...

Umarım öyle bir şey olmaz, fıttırırım...

ARKADAŞLAR DEVLET KÜÇÜLMEYE GİDECEĞİNDEN KAMU PERSONELİ ALIMINDA SAYIYI AZALTACAKLAR İMİŞ..YANİ SEÇİM SONRASI ALIMLAR DÜŞECEK...BU YÜZDEN DAHA DA ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR...
*KİMSE KARAMSARLIĞA KAPILMASIN MOTİVE OLARAK DAHA DA ÇOK ÇALIŞSIN

BUARADA KONU BİTİRME LİSTESİNE EKLEME YAPAR MISIN *Temel Kavramlar
*Sayı Sistemleri
*Bölme-Bölünebilme
*Rasyonel Sayılar
*Basit Eşitsizlik ve Sıralama
*Mutlak Değer
*Köklü Sayılar
*Üslü Sayılar
*Çarpanlara Ayırma
*Oran-Orantı
*1. Dereceden Denklemler
*2.Dereceden Denklemler
KONULARINI BİTİRDİM...
MATEMEATİK VE TÜRKÇEYİ BİTİRMEYİ DAHA SONRA TARİH COĞ VE VATANDAŞLIĞA ÖYLE BAŞLAYACAM..ONLARIN KONUSUNA ÇALIŞIRKEN MAT VE TÜRKÇEDEN BOOOL TEST ÇÖZECEM EVELALLAH IN İZNİ İLE :)))

selam kızlar bayram yaklaşıyor ohh iyi olucak dinlenicez biraz daha fazla çalışma fırsatı bulabilicez
pamukşekerciğim coğrafya dan tüm konular bitmiş bulunmakta çok şükür coğrafya bitti darısı diğerlerinin başına

yeni işin hayırlı olsun inşallah hem işi hem dersleri rahatça götürürsün başarılar diliyorum kolay gelsin canım.

o iş olmadı canım pazartesi günü arayıp şu an eleman almaktan vazgeçtik dediler neyse hayırlısı olsun 2 gün canım sıkıldı bu mevzuya sonra dedim kendi kendime amaan boşver kpss ye çalış evde rahatça
topiğime girerim ders çalışırım kendileri kaybeder

önce alıcaz sonra vazgeçtik mi dediler çok garipler
neyse hakkında hayırlısı olsun daha çok ders çalışmak için vaktin olur

coğrafya da iklime bi türlü geçemedim akarsu aşındırma ve biriktirme şekilleri bitti göller bitti bugün geçeceğim inşallah
bu arada mattan soru çözüyorum tarihte tekrar yapıyorum geçen sene özet çıkarmıştım tekrar gerek yok diye düşündüm eklenen konusuna bakamadım henüz
mattan sorular çözüyorum ales kitabından günlük 50 tane arttırmam lazım.(ama sorular biraz kolay geldi başka kitaba geçsem mi bilemedim)
bugün 7 gibi ders çalışmaya başlarım
şu konular bitse de hep soru çözsem konu çalışmak çok sıkıcıı
Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah (amin)
kolay gelsin kızlar......................

hayırlısı böyleymiş demek ki canım daha rhat çalışırsın zaten epeyde yol vardı hatırladığım kadarıyla
valla bende hayırlı bir iş haberi alsam artık rahat edicem
hem kpss hem iş aramak çok sıkıntı yapıyor insanda

sevgili kaderdaşlarım :)
Ben de onca sene özelde çalışayım müdür olayım kariyer yapayım diyen bi insan olarak anladım ki bu işler benim sandığım gibi "dürüstçe" olmuyormuş. o yüzden bi kadın olarak bu kadar kendimi hem evde hem işte yormamalıyım dedim. İşi bıraktım, kpss kursuna yazıldım.daha önceden başladığım yükseğime devam ediyorum.Sonuç ne olur bilmiyorum inşallah hayırlısı olur.Bu biraz da ŞANS işi.Özellikle devletin kamuda küçülmeye gideceğiz demesi canımı sıksa da hepimiz için hayırlısının olmasını diliyorum.Bunaldığım daraldığım tükendiğim anda benim gibi çabalayan sizlerin olduğunu bilmek beni mutlu ve motive edecek..Hepiniz sağolun kızlar:)

Kızlar benim gibi matematikten pek çakmayanlara bir sorum olacak :) Acaba size de çalışırken anlamış gibi olup örnekleri normal bir şekilde çözüp sonra iş test çözmeye gelince soruyu görüp kal geldiği oluyor mu ? Delireceğim soruya nereden başlayacağımı bir türlü bulamıyorum çözümüne bakınca heeeee diyorum sonra başka soru geliyor hoop yine aynı

canım mantıklı gelirmi bilmiyorum ama ben üni ye hazırlanırken,geometriden hiç anlamazdım..
sonra adam gibi elime aldım konu anlatımlı kitabı ,biten konuların sorularını çözdüm..ve elimde geometrinin zor bir soru bankasını edindim..zoru çözmeye çalıştıkça geometri konusunda baya ilerledim:) bu yöntemi severim..
ayrıca bir konuya çalıştın diyelim..farklı yayınlarında soru bankalarını çöz..zor olanları es geçme...
çözemeyip başa döndüğün ,araştırıp,nasılmış dediğin çözümler,formüller daha kalıcıdır:)

kızlar ben de artık aranızdayım..daha öncede yazmıştım,ama o zaman başka sınavlarım vardı..geç gelicem demiştim ekim oldu valla..inşallah bitirdikçe ben de söylerim konularımı..bir de habertürkün verdiği seti almayı düşünüyorum..hepi topu 15 lira ediyo koca set bulunsun ,çeşit olur:)))
aslında benim gelmem yine gecikirdi ama facebook tan bir kpss grubuna üye oldum..hergün soru çözüyolar,konu anlatımları kısaltmalar falan oluyor, onları gördükçe vicdan yaptım sanırım...onların programına göre ilerlerim çünkü iyi gidiyorlar...rastgele inşallah

Son düzenleme:
Arkadaşlaaaar :)

Önceliğimi hep Ales'e verdiğim için Kpss kursuna gitmek aklımdan bile geçmiyordu, hep akademisyenlik vardı hayalimde. Fakat az önce İhtiyaç'a kayıt yaptırdım :) iyi de yaptım, zira kpss hazırlığı sırasında ales kendiliğinden olur diye düşünüyorum. Sadece Türkçe Mat çalıştığımdan da buraya bitirdiğim konuları yazamıyordum.

Pamuk Şekerim, artık bayramdan sonra bitmiş konularımı çok çok kaydetmeni rica etcem :)

Burda çok motive oluyorum arkadaşlar, hepinize çok teşekkürler. Tabi öncelikle Pamuk Şeker'e :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…