-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #2.041
canım benim seni çok iyi anlıyorum bende aynı kazığı datadan yedim bırak son sınava göre güncellenmiş diye kocaman yazmalarını yeni konuları bile ekleme zahmetinde bulunmamışlar bide 2014 diye çıkarmışlar nasıl son sınava göre güncel anlamadım sonradan çıkanlar yeni ama çok üzüldüm bu seti aldığıma yazık oldu
İnanamiyorum gerçekten sahtekarlık resmen
Ben zaten yargıya hi ısınamadim bendede seti var çalışamıyorum ondan
Bundan sonra dikkat ededim artık teşekkürler hatırlatman için
canım kötülemek istemem ama ben yargıda kısa bir süre çalıştım mesala 2014 3333 kitabı 2013 te 5555 soru bankasından soruların elenmesiyle oluşturulmuş bir kitap ve aynı şekilde denemelerin bir çoğu malesef
b12 vitamini eksikliği çıktı şekerim her hafta bir iğne vuruluyorum geçen haftaya kadar kafamı kaldıramıyodum feci baş ağrısı göz ağrısı nasıl çalışıcam ben ders diye ağlayıp duruyodum migren sandım ama değil Allahtan neyseki iki iğnem kaldı çok şükür bomba gibi yaptılar her gün bi tanede hapını verdi doktor şimdi sen bu kafayla zehir gibi ders çalışırsın sınavı kazanırsın diyede dalga geçti benimle
cnm çok geçmiş olsun benimde vitamin eksikliğim var sanırım çk halsizim ve saçlarım çok dökülüyor
bol bol meyve yemeğe çalışıyorum
pamuk şeker hoşgeldin cnm
dün biraz çalıştım bugn devam ediyorum toplu halde yazdırıcam nereleri bitirdiğimi
iyi çalışmalar kızlar ben kaldığım yerden devam edeyim hatta biraz test kitabı fln araştırayım
cnm çok geçmiş olsun benimde vitamin eksikliğim var sanırım çk halsizim ve saçlarım çok dökülüyor
bol bol meyve yemeğe çalışıyorum
pamuk şeker hoşgeldin cnm
dün biraz çalıştım bugn devam ediyorum toplu halde yazdırıcam nereleri bitirdiğimi
iyi çalışmalar kızlar ben kaldığım yerden devam edeyim hatta biraz test kitabı fln araştırayım
sağol canım sanada çok geçmiş olsun ihmal etmeden sende git bi an önce doktora istersen o halsizlik mahvediyo insanı hiç bişeyden zevk alamıyosun yacanım birde teoram için bişey diyemicem ama muratı tavsiye eden arkadaşlar vardı ben teoremin soru kitaplarını sipariş etmiştim sitede var gözüküyodu ama ellerinde yokmuş onada güzel diyen arkadaşlar vardı
sınava çalışırken benimde başıma gelmişti saçlarım hızla dökülmeye başlamıştı ve müthiş bir halsizlik kan verdim demir eksikliği yani kansızlık çıktı..doktora gidip kan değerlerine baktırmada fayda var derim...herkese başarılar inş bu yıl olumlu sonuçlarımızı alırız emeklerimiz boşa gitmez...
teorem almayında ne alıyosanız alın dandik kitabı yolladılar bana sorularda öyle kalite değil maalesef
Kızlar buraya da yazıyım. Elimde güzel coğrafya kaynağı var
Dağları ovaları madenleri küçük haritalar üzerinde tek tek gösteriyor akılda kalması için
Bir de coğrafya oyunları var. ( akarsu, dağ, tarım ürünü yerleştirme)
Malinizi özelden yazmanız yeterli
Slm kızlar.Ben coğrafya çalışmaya başladım.Daha doğrusu ilk 2 üniteyi bitirmiştim ama hala soru çözerken zorlanıyorum En baştan başladım.Nihan atamanın ücretsiz videolarını dinledim.Konuyu anlıyorum ama soruda takılıp kalıyorum.Sayısalcı olduğum için
şeymaaa, aynı durum bende de var. bende uzaktan eğitime kaydoldum.dersi dinliyorum oh be coğrafya kolaymış aslında diyorum hoca soru sorunca falan cvp verebiliyorum ama testte tısss... nası olacak bilmiyorum çok moralim bozuluyo öyle olunca...