2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

canım mantıklı gelirmi bilmiyorum ama ben üni ye hazırlanırken,geometriden hiç anlamazdım..
sonra adam gibi elime aldım konu anlatımlı kitabı ,biten konuların sorularını çözdüm..ve elimde geometrinin zor bir soru bankasını edindim..zoru çözmeye çalıştıkça geometri konusunda baya ilerledim:) bu yöntemi severim..
ayrıca bir konuya çalıştın diyelim..farklı yayınlarında soru bankalarını çöz..zor olanları es geçme...
çözemeyip başa döndüğün ,araştırıp,nasılmış dediğin çözümler,formüller daha kalıcıdır:)
Teşekkür ederim canım ilgilendiğin için :) Bende artık bırakmamaya sonucu bulana ya da birine yaptırana kadar uğraşmaya karar verdim ve soru kalıpları var mesela bir konuda 5 tane soru kalıbı üzerinde dönüyor sorular nasıl yapıldığını ezberlemeye çalışacağım :KK25: Matematikte soru ezberi olur mu demeyin benim gibi olunca mecbur kalıyor insan :26: :)

Teşekkür ederim canım ilgilendiğin için :) Bende artık bırakmamaya sonucu bulana ya da birine yaptırana kadar uğraşmaya karar verdim ve soru kalıpları var mesela bir konuda 5 tane soru kalıbı üzerinde dönüyor sorular nasıl yapıldığını ezberlemeye çalışacağım :KK25: Matematikte soru ezberi olur mu demeyin benim gibi olunca mecbur kalıyor insan :26: :)

çözümlü matematik soru bankalarından da faydalanın. değişik soru tipleri çözümleriyle birlikte karşınızda olursa daha iyi olur sizin için :KK34:

Umarım öyle bir şey olmaz, fıttırırım...:KK14:

umarım ama bakan kendisi açıklamış :KK31:

arkadaşlar merhaba hepinize kolay gelsin allah zihin açıklığı versin :)
önlisans mezunuyum bu yıl bende b grubundan sınava giricem
benim bi sorum olcaktı yediiklimin konu anlatımlı kitaplarını aldım üstünde uzaktan eğitim şifresi var damgakpss.com
adresinden giriş yapılıyo sözleşmeyi okudum üye oldum ama maddelerde bazen ücretsiz olan bölümler sonra ücretli olabilir yazıyo
tam anlamadım açıkçası ücretli mi değil mi?bu siteyi kullanan yada bilen var mı?

önce alıcaz sonra vazgeçtik mi dediler çok garipler
neyse hakkında hayırlısı olsun daha çok ders çalışmak için vaktin olur:KK16:

coğrafya da iklime bi türlü geçemedim akarsu aşındırma ve biriktirme şekilleri bitti göller bitti bugün geçeceğim inşallah
bu arada mattan soru çözüyorum tarihte tekrar yapıyorum geçen sene özet çıkarmıştım tekrar gerek yok diye düşündüm eklenen konusuna bakamadım henüz
mattan sorular çözüyorum ales kitabından günlük 50 tane arttırmam lazım.(ama sorular biraz kolay geldi başka kitaba geçsem mi bilemedim)
bugün 7 gibi ders çalışmaya başlarım
şu konular bitse de hep soru çözsem konu çalışmak çok sıkıcıı
Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah (amin)
kolay gelsin kızlar......................

cuma günü bana fabrikayı gez işi bırakacak olan bir hanım vardı git ondan öğrenmeye başla dediler hatta ama pztesi yok biz vazgeçtik dediler hayırlısı diyorum özel sektör çok sinir bozucu

hayırlısı böyleymiş demek ki canım daha rhat çalışırsın zaten epeyde yol vardı hatırladığım kadarıyla
valla bende hayırlı bir iş haberi alsam artık rahat edicem
hem kpss hem iş aramak çok sıkıntı yapıyor insanda
aynen öyle canım iyi yönlerinden bakmaya çalışıyorum inşallah bu topikteki herkes kazanır kpss yi

çözümlü matematik soru bankalarından da faydalanın. değişik soru tipleri çözümleriyle birlikte karşınızda olursa daha iyi olur sizin için :KK34:

umarım ama bakan kendisi açıklamış :KK31:

sevgili kaderdaşlarım :)
Ben de onca sene özelde çalışayım müdür olayım kariyer yapayım diyen bi insan olarak anladım ki bu işler benim sandığım gibi "dürüstçe" olmuyormuş. o yüzden bi kadın olarak bu kadar kendimi hem evde hem işte yormamalıyım dedim. İşi bıraktım, kpss kursuna yazıldım.daha önceden başladığım yükseğime devam ediyorum.Sonuç ne olur bilmiyorum inşallah hayırlısı olur.Bu biraz da ŞANS işi.Özellikle devletin kamuda küçülmeye gideceğiz demesi canımı sıksa da hepimiz için hayırlısının olmasını diliyorum.Bunaldığım daraldığım tükendiğim anda benim gibi çabalayan sizlerin olduğunu bilmek beni mutlu ve motive edecek..Hepiniz sağolun kızlar:)

Kamuda küçülmemiz eksikti bir. Neyse biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allah'a kalmış...Okulun ugraslarından kalan her vaktim kpss ile geciyor su an...Allah emeklerimizi bosa cıkarmasın...Umarım şanslı azınlıktan oluruz...

kızlar günaydın
dün akşam çalışıcam çalışıcam dedim işten gelince çok zorlanıyrm konu dinlemeye olmadı bende test çözdm iyi oldu nerelerde daha iyi nerelerde takıldığımı görmüş oldum
bayram içinde bir çalışma programı hazırlamayı düşünüyourm
bu fırsatı kaçırmamak lazım bir daha böyle uzun bir tatili bulamam
bayramdan sonra nereleri tamamladığımı toplu olarak bildiricem

kızlar biara video ders için sayfa yayınlamıştınız, ben onları indirdim ama onlar mp4. onları mp3 e nasıl çevircem?

kızlar ben bugün tarih den Türk İslam devletlerini de bitirdim. Tarih matematik coğrafya ilk iki konu bitti her birinden en az 250 soru çözdüm 1999-2013 çıkmış sorularını da çözdüm. Türkçe ve geometri ilk konu bitti Türkçeden daha çok soru çözdüm ama hala yanlışlarım çıkıyor :KK43: vatandaşlık baktım ama bıraktım çok konu var artık sona kalacak galiba bugün matematik 3. konuya başlamayı düşünüyorum ama bölünebilme ve obeb okek ayırmam galiba ama Türkçe geri mi kalır :KK25:

Ama pamuk şekerim benim bitirdiklerini tabloya geçmemiş :KK43:(

(3m-2)x+(2n+5)y+5k+6=0 denklemi her x ve y reel sayısı için sağlandığına göre m.n.k çarpımı kaçtır?

denklemlere bakarken takıldım....cvp 2

yapan olupta yazarsa sevinirm.......

Kızlaar kızlaar 2 gündür griple boğuşuyorum. Yataktan kalkamadım hiç, dolayısıyla okula da gidemedim ve yazdıklarınızı şimdi geçirmeye devam edeceğim. Beni unutmayııınn. dualarınızı bekliyorum canlarım:KK16:

Topiğe alımlar bitti mi haanım?? (;

Canım hoşgeldiinn.:KK16: Topiğimiz her kpss yoldaşına açık.:KK16: Giremediğim için biraz geç yazdım kusura bakma.:KK50: Seni listeye ekleyeyim hemen hatta. Bölümün neydi?

kızlar ben bugün tarih den Türk İslam devletlerini de bitirdim. Tarih matematik coğrafya ilk iki konu bitti her birinden en az 250 soru çözdüm 1999-2013 çıkmış sorularını da çözdüm. Türkçe ve geometri ilk konu bitti Türkçeden daha çok soru çözdüm ama hala yanlışlarım çıkıyor :KK43: vatandaşlık baktım ama bıraktım çok konu var artık sona kalacak galiba bugün matematik 3. konuya başlamayı düşünüyorum ama bölünebilme ve obeb okek ayırmam galiba ama Türkçe geri mi kalır :KK25:

vatandaşlık sona kalacak demişsiniz, azar azar şimdiden bakmakta yarar görüyorum ben. dediğiniz gibi konusu çok. birden yüklenirsek öğrenmek zor olur. en azından şimdilik okuyarak başlamak daha mantıklı :KK34: tabi siz bilirsiniz :KK17:

Kızlaar kızlaar 2 gündür griple boğuşuyorum. Yataktan kalkamadım hiç, dolayısıyla okula da gidemedim ve yazdıklarınızı şimdi geçirmeye devam edeceğim. Beni unutmayııınn. dualarınızı bekliyorum canlarım:KK16:

çok geçmiş olsun canım :KK16: ben de grip oldum çok feci gerçekten, kafamı kaldıramıyorum :2:

kamu yönetimi canım
Biraz geç oldu ama ekledim tatlım. Hoşgeldin tekrardan:KK16:
Arkadaşlaaaar :)

Önceliğimi hep Ales'e verdiğim için Kpss kursuna gitmek aklımdan bile geçmiyordu, hep akademisyenlik vardı hayalimde. Fakat az önce İhtiyaç'a kayıt yaptırdım :) iyi de yaptım, zira kpss hazırlığı sırasında ales kendiliğinden olur diye düşünüyorum. Sadece Türkçe Mat çalıştığımdan da buraya bitirdiğim konuları yazamıyordum.

Pamuk Şekerim, artık bayramdan sonra bitmiş konularımı çok çok kaydetmeni rica etcem :)

Burda çok motive oluyorum arkadaşlar, hepinize çok teşekkürler. Tabi öncelikle Pamuk Şeker'e :)
Canım benim ne demek.. Bu aralar hem kpssyle hem de burayla pek ilgilenemesem de aklım da kalbim de sizlerle.:KK16: İnşallah bayramda kendime çeki düzen vermeyi düşünüyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin:KK16:

A öyle mi? :KK43: Tekrar bir bak istersen canım, hala eksikse sana zahmet tekrar söyler misin neleri bitirdiğini?:26:
vatandaşlık sona kalacak demişsiniz, azar azar şimdiden bakmakta yarar görüyorum ben. dediğiniz gibi konusu çok. birden yüklenirsek öğrenmek zor olur. en azından şimdilik okuyarak başlamak daha mantıklı :KK34: tabi siz bilirsiniz :KK17:

çok geçmiş olsun canım :KK16: ben de grip oldum çok feci gerçekten, kafamı kaldıramıyorum :2:

Sağol kuzum benim. Sana da çok geçmiş olsun. Benim gribim de çok ağır geciyor. Dediğin gibi kafamı yataktan kaldıramıyorum. Bu aralar salgın var sanırım, herkes grip.:KK31: Allah şifa versin hepimize.:KK16:

(3m-2)x+(2n+5)y+5k+6=0 denklemi her x ve y reel sayısı için sağlandığına göre m.n.k çarpımı kaçtır?

denklemlere bakarken takıldım....cvp 2

yapan olupta yazarsa sevinirm.......

parantez içlerini 0'a eşitledim
3m-2=0
m=2/3

2n+5=0
n=-5/2

5k+6=0
k=-6/5

m.n.k=(2/3).(-5/2).(-6/5)
=2

bu şekilde çözdüm.yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Kızlar benim gibi matematikten pek çakmayanlara bir sorum olacak :) Acaba size de çalışırken anlamış gibi olup örnekleri normal bir şekilde çözüp sonra iş test çözmeye gelince soruyu görüp kal geldiği oluyor mu ? Delireceğim soruya nereden başlayacağımı bir türlü bulamıyorum çözümüne bakınca heeeee diyorum sonra başka soru geliyor hoop yine aynı :KK52:

kuzucuğum bende senin gibiydim çözümlü soru çöze çöze aştım bunu şimdi soru gördüm mü eğer onunla ilgili örnek soru çözmüşsem hemen yapıyorum.Benden sana tavsiye bol bol çözümlü soru çöz matematikten pegemin var çözümlü soru bankaları var onlardan edin canısı.Sana birde bi site tavsiye ediyim çok güzel anlatıyor hoca bende geo yapamıyordum şimdi çatır çatır çözüyorum :-)

şenol hoca matematik konu anlatımı

canım bu siteyi incele çok işine yarıcak eminim :)) Bana da dua et olur mu ? :))

kuzucuğum bende senin gibiydim çözümlü soru çöze çöze aştım bunu şimdi soru gördüm mü eğer onunla ilgili örnek soru çözmüşsem hemen yapıyorum.Benden sana tavsiye bol bol çözümlü soru çöz matematikten pegemin var çözümlü soru bankaları var onlardan edin canısı.Sana birde bi site tavsiye ediyim çok güzel anlatıyor hoca bende geo yapamıyordum şimdi çatır çatır çözüyorum :-)

şenol hoca matematik konu anlatımı

canım bu siteyi incele çok işine yarıcak eminim :)) Bana da dua et olur mu ? :))

Çoook teşekkür ederim canımm tavsiyen için bende pegem aldım tam üstüne sen yazdın sevindim şimdi işe yarayacak en azından :KK52: :) Bakalım sınava kadar inş her gün çözmeye çalışacağım ondan siteye de hemen bakıyorum ve yarında videoları izlemeye başlarım inş :) Dualarım seninle tabiki ederim, burdaki herkes için inşş hepimiz emeğimizin karşılığını alırız aminnn :21:

Çoook teşekkür ederim canımm tavsiyen için bende pegem aldım tam üstüne sen yazdın sevindim şimdi işe yarayacak en azından :KK52: :) Bakalım sınava kadar inş her gün çözmeye çalışacağım ondan siteye de hemen bakıyorum ve yarında videoları izlemeye başlarım inş :) Dualarım seninle tabiki ederim, burdaki herkes için inşş hepimiz emeğimizin karşılığını alırız aminnn :21:

az da olsa hergün birşeyler yapabilsek çalışsabilsek gerçekten bizim için okadar yararlı olur ki ama işte arada kaçamak yapıyorz :))

Rabbim emeklerimizi karşılık bırakmaz inşallah biz elimizden geleni yapıp gerisini O'na bırakıcaz artık.

Siteye bak canım ihmal etme ben çok beğendim hem matematikten hem geometriden gerçekten ilerledim kendimdeki farkın farkındayım :))

Rabbim kolaylık versin zihin açıklığı versin inşallah görüşürüz canım :-)

Canım hoşgeldiinn.:KK16: Topiğimiz her kpss yoldaşına açık.:KK16: Giremediğim için biraz geç yazdım kusura bakma.:KK50: Seni listeye ekleyeyim hemen hatta. Bölümün neydi?

Çookk memnun olurum canımm.. :KK16:
Bayramdan sonra çalışmaya başlayacağım inşAllah..
Bölümüm Kamu Yönetimi.. :KK51:

İyi geceler kızlar :KK16:
Büşra geçmiş olsun canım çabuk toparlanırsın inşallah
Ben gece kuşu alarak yine ders başındayım
Tarihten ilk Müslüman Türk devletlerini bitirdim
Türkçe mat dan test çözüyorum şimdi yorulmuştum gece gece yeni bir konuya başlayamadım:KK14:

X