2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Calışmalarımıda yazayım
Tarih
İslamiyet ön.tür tarihi
Coğrafya
Coğrafi konum
Tür.fiz.özellikleri
Geometri
İlk konu
Mat ve Türkçe bitirdim:21:

canım kötülemek istemem ama ben yargıda kısa bir süre çalıştım mesala 2014 3333 kitabı 2013 te 5555 soru bankasından soruların elenmesiyle oluşturulmuş bir kitap ve aynı şekilde denemelerin bir çoğu malesef

tarihte ilk üniteyi bitirmek üzereyim
çok mu geç kaldım ben yaa
daha hiç bir çalışmam yok:KK14::KK14:

canım benim seni çok iyi anlıyorum bende aynı kazığı datadan yedim bırak son sınava göre güncellenmiş diye kocaman yazmalarını yeni konuları bile ekleme zahmetinde bulunmamışlar bide 2014 diye çıkarmışlar nasıl son sınava göre güncel anlamadım sonradan çıkanlar yeni ama çok üzüldüm bu seti aldığıma yazık oldu :KK14:

Senin adına da üzüldüm arkadaşım, geçmiş olsun. Nasıl bir hayal kırıklığı dimi. Umutla ara tara, koş git al. Bir hevesle otur başına. Sonra da kandırılmış olduğunu, kullanılmış olduğunu farket. Neyse en azından bu yayınevlerini teşhir edersek bir daha kandırmaya cesaret edemezler. Geçmiş olsun arkadaşım :)

İnanamiyorum gerçekten sahtekarlık resmen:KK19:
Ben zaten yargıya hi ısınamadim bendede seti var çalışamıyorum ondan
Bundan sonra dikkat ededim artık teşekkürler hatırlatman için

Satarken de kitapçılar bir gram pazarlık yapmıyorlar. Yok bu 2014 baskı, asla olmaz filan diye.

Rica ederim arkadaşım, iyi çalışmalar dilerim.

canım kötülemek istemem ama ben yargıda kısa bir süre çalıştım mesala 2014 3333 kitabı 2013 te 5555 soru bankasından soruların elenmesiyle oluşturulmuş bir kitap ve aynı şekilde denemelerin bir çoğu malesef

Kimseyi etkilemek istemem Asyacım ama Yargı benim için bitmiştir :)

b12 vitamini eksikliği çıktı şekerim her hafta bir iğne vuruluyorum geçen haftaya kadar kafamı kaldıramıyodum feci baş ağrısı göz ağrısı nasıl çalışıcam ben ders diye ağlayıp duruyodum migren sandım ama değil Allahtan neyseki iki iğnem kaldı çok şükür bomba gibi yaptılar her gün bi tanede hapını verdi doktor şimdi sen bu kafayla zehir gibi ders çalışırsın sınavı kazanırsın diyede dalga geçti benimle :KK52:

cnm çok geçmiş olsun benimde vitamin eksikliğim var sanırım çk halsizim ve saçlarım çok dökülüyor
bol bol meyve yemeğe çalışıyorum

pamuk şeker hoşgeldin cnm
dün biraz çalıştım bugn devam ediyorum toplu halde yazdırıcam nereleri bitirdiğimi
iyi çalışmalar kızlar ben kaldığım yerden devam edeyim hatta biraz test kitabı fln araştırayım

kızlar teorem yayıncılık iyimidir
geçen kitapçıya gittim murat yayınlarının kitapları için 20 tl dedi tek tek tüm dersleri alsam dünya para tutucak ayrıca farklı yayınlarda yoktu daha gelmemiş önlisans varmış gelicekmiş hala kaynak bulamadım nette kitapseçten buldum teorem yayıncılık ve murat 15 tl dio iyimidir ikiside sizce

cnm çok geçmiş olsun benimde vitamin eksikliğim var sanırım çk halsizim ve saçlarım çok dökülüyor

dün biraz çalıştım bugn devam ediyorum toplu halde yazdırıcam nereleri bitirdiğimi
iyi çalışmalar kızlar ben kaldığım yerden devam edeyim hatta biraz test kitabı fln araştırayım

sağol canım sanada çok geçmiş olsun ihmal etmeden sende git bi an önce doktora istersen o halsizlik mahvediyo insanı hiç bişeyden zevk alamıyosun ya :KK14: canım birde teoram için bişey diyemicem ama muratı tavsiye eden arkadaşlar vardı ben teoremin soru kitaplarını sipariş etmiştim sitede var gözüküyodu ama ellerinde yokmuş onada güzel diyen arkadaşlar vardı

sınava çalışırken benimde başıma gelmişti saçlarım hızla dökülmeye başlamıştı ve müthiş bir halsizlik kan verdim demir eksikliği yani kansızlık çıktı..doktora gidip kan değerlerine baktırmada fayda var derim...herkese başarılar inş bu yıl olumlu sonuçlarımızı alırız emeklerimiz boşa gitmez...

teorem almayında ne alıyosanız alın dandik kitabı yolladılar bana sorularda öyle kalite değil maalesef

sağol canım sanada çok geçmiş olsun ihmal etmeden sende git bi an önce doktora istersen o halsizlik mahvediyo insanı hiç bişeyden zevk alamıyosun ya :KK14: canım birde teoram için bişey diyemicem ama muratı tavsiye eden arkadaşlar vardı ben teoremin soru kitaplarını sipariş etmiştim sitede var gözüküyodu ama ellerinde yokmuş onada güzel diyen arkadaşlar vardı

sınava çalışırken benimde başıma gelmişti saçlarım hızla dökülmeye başlamıştı ve müthiş bir halsizlik kan verdim demir eksikliği yani kansızlık çıktı..doktora gidip kan değerlerine baktırmada fayda var derim...herkese başarılar inş bu yıl olumlu sonuçlarımızı alırız emeklerimiz boşa gitmez...

kansızlık vardı zaten pek umursamadım şimdi resmen ön taraflarım açılmaya başladı böyle bir dökülme olamaz
defne yağı badem yağı aldım düzelir diye umuyorum
izin alamıyorum ki taşeron olduğum için öyle bir hakkım maleseff yok
ne zaman izin almak istesem ne hikmetse yerime geçicek kimse olmuyor ama diğer herkes istediği yere istediği zaman gidebiliyor
bayramda netten iyice araştırıp soru bankası ve başka kaynaklarda almam lazım sonra da inşallah kitapçıya ekstra testler fln gelir

teorem almayında ne alıyosanız alın dandik kitabı yolladılar bana sorularda öyle kalite değil maalesef

hadi ya elimdeki kaynaklarda da saçma sapan yalan yanlış sorular var o yüzden kafam daha fazla karışmasın diye çözmedim teorem alıcaktım başka yayın bakayım bari muratın kitapları en iyisi olucak sanırım

Son düzenleme:
Slm kızlar.Ben coğrafya çalışmaya başladım.Daha doğrusu ilk 2 üniteyi bitirmiştim ama hala soru çözerken zorlanıyorum En baştan başladım.Nihan atamanın ücretsiz videolarını dinledim.Konuyu anlıyorum ama soruda takılıp kalıyorum.Sayısalcı olduğum için:KK43:

Kızlar buraya da yazıyım. Elimde güzel coğrafya kaynağı var
Dağları ovaları madenleri küçük haritalar üzerinde tek tek gösteriyor akılda kalması için
Bir de coğrafya oyunları var. ( akarsu, dağ, tarım ürünü yerleştirme)
Malinizi özelden yazmanız yeterli:KK34:

Slm kızlar.Ben coğrafya çalışmaya başladım.Daha doğrusu ilk 2 üniteyi bitirmiştim ama hala soru çözerken zorlanıyorum En baştan başladım.Nihan atamanın ücretsiz videolarını dinledim.Konuyu anlıyorum ama soruda takılıp kalıyorum.Sayısalcı olduğum için:KK43:

şeymaaa, aynı durum bende de var. bende uzaktan eğitime kaydoldum.dersi dinliyorum oh be coğrafya kolaymış aslında diyorum hoca soru sorunca falan cvp verebiliyorum ama testte tısss... nası olacak bilmiyorum çok moralim bozuluyo öyle olunca...

merhaba arkdaşlar bende dün coğrafyanın ilk konusunu çalıştım yediiklimden
bu günd trih ilk konu islamiyet öncesi türk tarihi :) kitabımıda sevdim tavsiye ederim:)

arkadaşlar kpss kafe den kpss vieolarını konuyu kitaptan çalışmadan önce izleyebilirsiniz sonra kitaptan okuyup soruları çözün faydası oluyo

şeymaaa, aynı durum bende de var. bende uzaktan eğitime kaydoldum.dersi dinliyorum oh be coğrafya kolaymış aslında diyorum hoca soru sorunca falan cvp verebiliyorum ama testte tısss... nası olacak bilmiyorum çok moralim bozuluyo öyle olunca...

moralini bozma zamanla olcak şeyler bunlar ilk başta tabiki haa yapcağız ypınca onu daha iyi öğreniyosun

Kızlar ben cok yavas gıdıyorum sanırım bır turlu adapte olamadım ders calısmaya :KK43:( murat dersanesıne gıdıyorum muratın kıtapları var elımde konu anlatımı soru bankası soruları cok kalıtelı ama konu anlatımını cok begenmedım cok karısık gıbı geldı bana tarıh ıcın dıyorum tabı bunu suan sadece tarıh ve mat calısıyorz cunku. bırde teorem vardı elımde daha bakmadım ama.ıhtıyacın tarıh ders notları dıye bır kıtabı var elımde cok guzel anlatmıs ondan calısıyorm tarıhı.

X