- 22 Haziran 2013
- 535
- 26
-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #2.101
Kızlar günde kaç konu bitiriyorsunuz? Ben çok yavaş ilerliyorum ya
cnm günde 1 bilemedin 2 konu bitiriyorumKızlar günde kaç konu bitiriyorsunuz? Ben çok yavaş ilerliyorum ya
cnm günde 1 bilemedin 2 konu bitiriyorum
bende çok yavaş ilerliyorum.
soru çözümlerine de daha yeni başladım
gündüz işte akşam eve git yemek fln derken bir bakmışım pilim bitmiş ancak haftasonları yüklenebiliyorum
Biraz geç oldu ama ekledim tatlım. Hoşgeldin tekrardan
Canım benim ne demek.. Bu aralar hem kpssyle hem de burayla pek ilgilenemesem de aklım da kalbim de sizlerle.İnşallah bayramda kendime çeki düzen vermeyi düşünüyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin
A öyle mi?Tekrar bir bak istersen canım, hala eksikse sana zahmet tekrar söyler misin neleri bitirdiğini?:26:
Sağol kuzum benim. Sana da çok geçmiş olsun. Benim gribim de çok ağır geciyor. Dediğin gibi kafamı yataktan kaldıramıyorum. Bu aralar salgın var sanırım, herkes grip.Allah şifa versin hepimize.
Aaaa ne güzel ben de 1 konu ancak bitiriyorum birgün konu bir gün soru gibi gidiyorum yada öyle denk geliyor
o iş olmadı canım pazartesi günü arayıp şu an eleman almaktan vazgeçtik dediler neyse hayırlısı olsun 2 gün canım sıkıldı bu mevzuya sonra dedim kendi kendime amaan boşver kpss ye çalış evde rahatça
topiğime girerim ders çalışırım kendileri kaybeder
Kızlaar kızlaar 2 gündür griple boğuşuyorum. Yataktan kalkamadım hiç, dolayısıyla okula da gidemedim ve yazdıklarınızı şimdi geçirmeye devam edeceğim. Beni unutmayııınn. dualarınızı bekliyorum canlarım
canım çok geçmiş olsun şimdi daha iyisindir umarım.
Ekledim tatlıım.
Çookk memnun olurum canımm..
Bayramdan sonra çalışmaya başlayacağım inşAllah..
Bölümüm Kamu Yönetimi..
Canım çok teşekkür ederim. Maşallahın var yine.İyi geceler kızlar
Büşra geçmiş olsun canım çabuk toparlanırsın inşallah
Ben gece kuşu alarak yine ders başındayım
Tarihten ilk Müslüman Türk devletlerini bitirdim
Türkçe mat dan test çözüyorum şimdi yorulmuştum gece gece yeni bir konuya başlayamadım
ziraatcim çok sağol canım.geçmiş olsun Pamuk şekeri tabloya baktım Tarih Türk İslam Tarihini bitirdim, coğrafya Türkiyenin fiziksel özellikleri de bitti, dikkat et kendine havalar tam hastalık havası
canım çok geçmiş olsun şimdi daha iyisindir umarım.
Sağol kuzum benim. Sana da çok geçmiş olsun. Benim gribim de çok ağır geciyor. Dediğin gibi kafamı yataktan kaldıramıyorum. Bu aralar salgın var sanırım, herkes grip.Allah şifa versin hepimize.
geçmiş olsun canım bende gidip kan değerlerime baktırmayı düşünüyorum ama midem hastası olduğumu duyunca hemen endoskopi istiyorlar b12 eksikliğinin nedeni olarak görüyorlar.cesaret edebilirsem gideceğim bakalım.
sağol kuzum. Ekledim konularını. Ders çalıştıktan sonra gönderdiğin linke de bakacağım tatlım.Geçmiş olsun canım. Dershanenin başlamasıyla bende yeniden başladım ders çalışmaya İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Temel Hukuk Kavramları nı bitirmiş bulunmaktayım eklersen sevinirim.
Bu arada dershaneye gitmeyen evden çalışan arkadaşlar doganulu.com dan girip videolu derslerden yararlanabilirsiniz.Bursada ünlü bir hocadır benim şuan gittiğim dershanede ders veriyor çok iyi anlatıyor bakmanızı tavsiye ederim.
Canım maşallahın var ama matematiği de bitirmek üzeresin.mrb kızlar yaklasık 4 gundur nete gıremıyorum kayınvaldemlerdeyız onlardada net kısıtlı buarada 2 gun once HALA oldumokadar mutluyumkı deymeyın keyfıme kuzucugu kıbrısa gıtmeden gormek nasıp oldu cok guzel bı duyguymus ALLAH ısteyen herkese nasıp eylesın.Buarada kayınvaldeme geldıgımden berıdır ders calısamadım motıvem bozuldu anca kızımla ılgılenıyorum oda bana duserse genelde saolsun kayınvaldem dedesı ve esım ılgılenıyo gercı bende bu ara yıgenım dogumu ıcın hep hastanelerdeydım ondanda bozuldum ıns ekımın 29unda donusumuz evıme gecınce eskı duzene kavusurum buarada pamuk sekerım matta en son karısım problemlerıne geldım ondan oncekı konular bıttı lısteye ekleyebılırmısın... cok optum sızı benden bukadar..sızde nedır son durumlar..
sağol kuzum. Ekledim konularını. Ders çalıştıktan sonra gönderdiğin linke de bakacağım tatlım.
Canım maşallahın var ama matematiği de bitirmek üzeresin.Hiç moralini bozma. Tatilin ve bayramın keyfini çıkar. Sonra yine yoğun ders temposu içine girersin ne de olsa.
Bu arada yeğenini Allah bağışlasın. Analı babalı halalı büyüsün inşallah.
çoooookkkkkk tesekkur ederım canm benım senın motıven ve destegınınde sayesınde ıyıkı bole bı sayfa acmıssın ıns yaklasık 9ay boyunca burda emeklerımızı paylasıp meyvelerını alırız..