2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

canım herşey hazırmış:KK31: ne duruyorsun helva yapsana diyesim geldi :KK1: neyse banel esprimi kenara bırakıyorum :KK53:

ben yazarak çalışıyorum .. üniversite hayatım boyunca da sayfalarca saman kağıtlara yazarak çalıştım .. sonrasında okuyorum, hem çalıştığım kaynaktan hemde x yayıncılığın ders notları yayınından .. sonrada konu anlatımını dinliyorum .. sonrada elimdeki kaynaklardan soruları çözüyorum .. böyle söylediğime bakma daha bi ünite bitirdim ben :KK53: ama planım bu ..
bence güzel espiri ben güldüm valla hem önemli olan güldürmek değil mi:KK1::KK1::KK1:

kuzum ben karışık mı çalışayım yoksa bir dersi bitirip ötekine mi geçeyim
bende yazarak çalışıcam zaten
matematiğe eşim çalıştıracak o sayısalcı
tarihten tırsıyorum ben aslında:18::18:

bence güzel espiri ben güldüm valla hem önemli olan güldürmek değil mi:KK1::KK1::KK1:

kuzum ben karışık mı çalışayım yoksa bir dersi bitirip ötekine mi geçeyim
bende yazarak çalışıcam zaten
matematiğe eşim çalıştıracak o sayısalcı
tarihten tırsıyorum ben aslında:18::18:

güldüysen sorun yok :KK9:

canım bence ilk tarihten başla ve duruma şöyle bi bak.. sonra karar ver .. ben karışık çalışmayı planlamıştım ama tarih beni zorluyor şuanda o yüzden şuan sadece tarih çalışıyorum.. biraz kolayladıktan sonra matematikle birlikte götüreceğim tarihi.. onlar bittiğinde coğrafya-türkçe yaparım heralde :KK31: bir iyi bir kötü olduğum dersleri eşleştirmiş oldum.. tabii daha vatandaşlık var :KK53:

bayram temizliği nedeniyle mecburi ara verdim çalışmalara :KK55:

akşamları bakabilirsem artık o kadar olcak ne yapim :KK30:

Sonunda ben geldiiiimm.:KK52:
Sevgilimin bilgisayarını gasp ettim. Ve daha da geri vermem.:KK1:
Bilgisayarsızlık çok zor imiş. Burayla da ilgilenemedim hiç.:KK50:
Ammavelakinnn burada yokken boş durmadım tabiki. Tarih konu çalışmalarını bitirdim. Şimdi elimdeki 3 tarih kaynağından soru çözmeye başladım. Vatandaşlığın ilk ünitesini bitirdim. Çok ezber var ama aklıma yattı gibi.
Coğrafyanın da 2.ünitesini çalıştım ama aklımda neler kaldı diye bir sorsanız cevap veremem.:KK50: Onca ovayı, dağları nasıl aklıma sokacağım bilemiyorum.:KK31:
Önceden korkulu rüyam tarihti, şimdi yerini coğrafya aldı.:18:
Sizin çalışmalarınız güzel gidiyordur umarım.:KK16:
Neyse fazla çene çalmadan tabloları doldurmaya koşayım ben.:KK55:

güldüysen sorun yok :KK9:

canım bence ilk tarihten başla ve duruma şöyle bi bak.. sonra karar ver .. ben karışık çalışmayı planlamıştım ama tarih beni zorluyor şuanda o yüzden şuan sadece tarih çalışıyorum.. biraz kolayladıktan sonra matematikle birlikte götüreceğim tarihi.. onlar bittiğinde coğrafya-türkçe yaparım heralde :KK31: bir iyi bir kötü olduğum dersleri eşleştirmiş oldum.. tabii daha vatandaşlık var :KK53:
vatandaşlık mı? :KK53::KK53:

bu akşam başlıyoruz ben değilde eşim çok katı bu hususta
kendisi memur olunca özel sektörde çalışan bir eşe tahammülü yok!
planın hoşuma gitti canım yüksek ihtimalle bende bunu uygulayacağım hem heyecanlıyım hem korkuyorum :18::18:

üst katta ki komşum bi kaç aylık evli bankacıydı bide baktım ki memur olmuş belediyeye atanmış evle iş yeride yakın oldu nede şanslıymış meğer.
sordum zor muydu sınav diye ' ehh yani çok çalışmak lazım'dedi.
ben nasıl yapıcam hem iş,hem ev hemde dersler aptallaşmassam iyidir:KK30::KK30::KK30:

Kızlar bu arada aklımdayken bir tavsiyemi paylaşayım sizlerle.
Tarih, coğrafya ve vatandaşlık gibi sözel dersleri malum soru çözerek daha iyi anlayıp pekiştiriyoruz. Hatta bazı bilgileri sorularda öğrendiğimiz bile oluyor.
O açıdan ben bu kitaba bayıldım. Zaten Kpss ders notlarından sonra X yayıncılık top5 listemde ilk sıralarda :)
Bu kitapta da konuyu hiç bilmesen bile soru çözümlerinde öyle güzel ve açıklayıcı anlatmış ki konu anlatımlarında kaçırdığım bir çok bilgiyi yakaladım bu sayede. Velhasılı kelam; tavsiye ediyorum kuzular.:KK34:
$B9786054661367.jpg
(Bu arada kitabın üzerinde yazan linkin olduğu siteden alıntı yaptım resmi. Ben pegemden sipariş vermiştim.)

Son düzenleme:
vatandaşlık mı? :KK53::KK53:

bu akşam başlıyoruz ben değilde eşim çok katı bu hususta
kendisi memur olunca özel sektörde çalışan bir eşe tahammülü yok!
planın hoşuma gitti canım yüksek ihtimalle bende bunu uygulayacağım hem heyecanlıyım hem korkuyorum :18::18:

üst katta ki komşum bi kaç aylık evli bankacıydı bide baktım ki memur olmuş belediyeye atanmış evle iş yeride yakın oldu nede şanslıymış meğer.
sordum zor muydu sınav diye ' ehh yani çok çalışmak lazım'dedi.
ben nasıl yapıcam hem iş,hem ev hemde dersler aptallaşmassam iyidir:KK30::KK30::KK30:

canom bence tarih ve matemetiğe hemen başla..çünkü matemeayikte artık mantık konularıda eklendi :KK19::KK19::KK19: zınav zordu daha zorlaştı...bu iki dersi bir arada yürüt..ardından coğrafyaya başla..tabi hegün mat ve türkçeden soru çöz..çalışırken çok zor oluyor ama maceburuz kuzucumm

Sonunda ben geldiiiimm.:KK52:
Sevgilimin bilgisayarını gasp ettim. Ve daha da geri vermem.:KK1:
Bilgisayarsızlık çok zor imiş. Burayla da ilgilenemedim hiç.:KK50:
Ammavelakinnn burada yokken boş durmadım tabiki. Tarih konu çalışmalarını bitirdim. Şimdi elimdeki 3 tarih kaynağından soru çözmeye başladım. Vatandaşlığın ilk ünitesini bitirdim. Çok ezber var ama aklıma yattı gibi.
Coğrafyanın da 2.ünitesini çalıştım ama aklımda neler kaldı diye bir sorsanız cevap veremem.:KK50: Onca ovayı, dağları nasıl aklıma sokacağım bilemiyorum.:KK31:
Önceden korkulu rüyam tarihti, şimdi yerini coğrafya aldı.:18:
Sizin çalışmalarınız güzel gidiyordur umarım.:KK16:
Neyse fazla çene çalmadan tabloları doldurmaya koşayım ben.:KK55:

maşallah diyelimmmm

Kızlar güncel bilgi topiğimizi actım. http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...6-2014-kpss-guncel-bilgiler.html#post32059318

Hayırlı olsun hepimize...Fırsat buldukca yazalım, kpss'ye yakın word haline getirelim.

Pamukşeker, konuyu ilk sayfaya ekleyebilir misin? Herkes görsün...:KK16:
canım kusura bakma yeni girebildiğim için anca ekledim sayfaya. Hayırlı olsun yeni topik.:KK16:
Ben de en kısa sürede paylaşımlarda bulunacağım

Günaydın herkese,
Burda yazılanları okudukça, azminizi, hırsınızı, tüm yorgunluklara ve olumsuzluklara rağmen vazgeçmediğinizi gördükçe "DOĞRU YERDEYİM" diyorum. Malesef çok istememe rağmen henüz çalışmaya başlayamadım ama sizden güç alıyorum artık. herkesin birbirine destek olması, yarışmadan, kıskanmadan, paylaşarak el ele vermesi çok hoşuma gidiyor. sizden aldığım güç ve destekle ben de bu yolda varım artık ve beni de listeye eklemenizi istiyorum.
canım bölümün neydi. Biraz geç oldu ama hoşgeldin.:KK16:
Canım merhaba. Beni de ekler misin? Bende iktisat mezunuyum. Muğlada yaşıyorum
B kpss ye hazırlanıyorum. matematik ve tarihim kötü inşallah düzelecekler... benimde elimde epey kaynak var ve yukarıda tavsiye ettiğinz kaynaların da %90 ı elimde mevcut... Yeni kaynaklar da almak istyorum fakat 2014 yeni basımları çıksın öyle... ve sistemdede biraz değişikl olmuş sanırım soruların bir kısmı ales tarzı olacakmış. İyi mi olacak kötü mü olacak bilemiyorum ve kaç soru o şeklde değişecek tam bi bilgim yok..

Ben matematik çalışıyorum bir süredir... şu an üslü sayılar bitme üzere... Türkçeden de sadece sözcükte anlam konusu bitti... ekimde ihtiyaç akademinin dersanesine başlıyorum inşallah...

Ben de burada paylaşımlar yapıp motive olmak istyroum. eklersenz seviniirm :KK16: herkese başarılar :nazar:
Canım biraz geç oldu, bilgisayarım yoktu elimde. Anca ekleyebildim kusura bakma. Hoşgeldin:KK16:
pamuğumşekerim o muhteşem tablona beni de ekler misin piliizz :KK76:
ayşegül-ebelik-niğde :KK42:
MAT: temel kavramlar, sayı sistemleri
COĞR: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Fiziksel Özellikleri, Türkiye'nin İklimi,Bitki Örtüsü,Toprak Tipleri:KK55:
şimdilik bu kadar :KK14:
teşekkürleeerr :KK54:
Kuzum anca ekleyebildim kusura bakma. Hoşgeldinnn:KK16:
merhabalar ,

Benıde eklerseniz sevınırım. malıye mezunuyum . ıkı çocuk annesıyım ... daha kıtap almadım ıhtıyac alacaktım ama vazgectım uzman karıyer almayı düşünüyorum bılmıyorum ne dusunuyosunuz bu yayınevı hakkında. tarıh ıcın data vatandaşlık ıcınde yargı alıcam ayrıyeten sonrasında bol bol soru cozucem ınsallah.... destek almaya ve destek vermeye geldım :)

Bu arada geometriden başladım üçgende benzerlik bıttı ... turkce ve matematıgede baslıycam ama ılk olarak ales kıtaplarından calısmaya baslıycam nette bırcok kışı o sekılde yapacakmış ...

Herkese kolay gelsın ınsallah 90 ve uzerını goruruz
Merhaba canım, ekledim tablomuza:KK16:
günaydın kızlar beni de ekler misiniz matematik temel kavramları bitirdim:KK9:
Ekledim canımm:KK16:
merhaba arkadaşlar benide eklermisiniz yeni başladım ama tarihi yarıladım sayılır üstelik evliyim ve özel sktörde çalışıyorum benim gibi olanlar varmı? inşallah başaracağız:)
Canım hoşgeldin. Bölümün neydi acaba?

Kuzular benim şimdi çıkmam gerekiyor. Tam 30 sayfa geçmiş vardı. 20sini hallettim. 10 sayfası kaldı. Geriye kalanları da yarın eklerim inşallah.
Çok öpüyorum hepinizi. İyi çalışmalar:KK16:

Kızlar buraya da yazıyım. Elimde güzel coğrafya kaynağı var
Dağları ovaları madenleri küçük haritalar üzerinde tek tek gösteriyor akılda kalması için
Bir de coğrafya oyunları var. ( akarsu, dağ, tarım ürünü yerleştirme)
Malinizi özelden yazmanız yeterli:KK34:

Arkadaşlar Merhaba,

Günlerce araştırarak aldığım Yargı 2014 Ales Konu Anlatımlı Hazırlık kitabı beni hayal kırıklığına uğrattı. 2012 baskılı kitabın sadece kapağını değiştirip 2014 diye baskıya almışlar. Üstelik üstüne bir de son sınava göre güncellenmiş diye kocaman yazmışlar. 2013 ilkbahar döneminde Yargı Yayınevi tatildeydi galiba.

Yargı Kpss setlerini alırken de dikkat edin, bir kez yapan sürekli de yapıyor olabilir. Hiç yakıştıramadım. Artık kim ne derse desin Yargı Yayın evinden uzak dururum. Kendimi kandırılmış hissettim, elinizdeki kitapları bir kontrol etmenizde fayda var.

Başarılar... :)

$Ales Yargı Yayınevi.jpg $Ales Yargı Yayınevi.jpg

Kızlar buraya da yazıyım. Elimde güzel coğrafya kaynağı var
Dağları ovaları madenleri küçük haritalar üzerinde tek tek gösteriyor akılda kalması için
Bir de coğrafya oyunları var. ( akarsu, dağ, tarım ürünü yerleştirme)
Malinizi özelden yazmanız yeterli:KK34:

canımcım badecim mailimi özelden yolladım tatlım çok iyi oldu bunu paylaşman :21: tekrar teşekkür ederim canım

öncelikle herkese başarılar artık ben de aranızda olucam inşaallah.bugün yargının 2014 basımı elime geçti önce önyargıyla yaklaştım ve çalımak istemedim çünkü kendimi ihtiyaca odaklamıştım ama sanki hoşuma gitti.ihtiyacın 2014 basımını inceleyen var mı? yargı hakkındaki fikirleriniz .şimdiden başarılar...

Merhaba arkadaşım öncelikle hoşgeldin,

Ben de aksine İhtiyaç yayınlarına çok önyargılıydım ama bayıldım. Çok yalın, anlaşılır ve öğretici. Kesinlikle tavsiye ederim. Yargı yayınevi bi konuda beni çok şaşırttı. Az önce de yazdım gerçi topiğe ama :)

2012 baskılı kitabın kapağını değiştirip aynı şekilde basmışlar. Bir de üstüne 2014 baskı yazıp, son sınava göre güncellenmiştir filan yazmışlar. Açıkcası kitabı gördükçe gıcık oluyorum, içim kalktı Yargı Yayınevi için. Bir daha hiçbir kaynağına başvurmayı düşünmüyorum.

Umutlarımızı ticari kaygılarıyla harcamaları çok kötü.

Naçizane fikrim :)

Bu arada başarılar.

Arkadaşlar Merhaba,

Günlerce araştırarak aldığım Yargı 2014 Ales Konu Anlatımlı Hazırlık kitabı beni hayal kırıklığına uğrattı. 2012 baskılı kitabın sadece kapağını değiştirip 2014 diye baskıya almışlar. Üstelik üstüne bir de son sınava göre güncellenmiş diye kocaman yazmışlar. 2013 ilkbahar döneminde Yargı Yayınevi tatildeydi galiba.

Yargı Kpss setlerini alırken de dikkat edin, bir kez yapan sürekli de yapıyor olabilir. Hiç yakıştıramadım. Artık kim ne derse desin Yargı Yayın evinden uzak dururum. Kendimi kandırılmış hissettim, elinizdeki kitapları bir kontrol etmenizde fayda var.

Eki Görüntüle 825414 Eki Görüntüle 825414

canım benim seni çok iyi anlıyorum bende aynı kazığı datadan yedim bırak son sınava göre güncellenmiş diye kocaman yazmalarını yeni konuları bile ekleme zahmetinde bulunmamışlar bide 2014 diye çıkarmışlar nasıl son sınava göre güncel anlamadım sonradan çıkanlar yeni ama çok üzüldüm bu seti aldığıma yazık oldu :KK14:

Arkadaşlar Merhaba,

Eki Görüntüle 825414 Eki Görüntüle 825414

İnanamiyorum gerçekten sahtekarlık resmen:KK19:
Ben zaten yargıya hi ısınamadim bendede seti var çalışamıyorum ondan
Bundan sonra dikkat ededim artık teşekkürler hatırlatman için

X