- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- Konu Sahibi PammukSeker
Maşallah canım başlangıç için çok iyi İnşallah hiç yanlışlarımız çıkmayacak seviyeye geliriz.merhabalar dün kesin olarak kpssye hazırlanmaya başladım2012nin sınav sorularını indirdim hiç konu çalışmadan türkçeleri çözeyim dedim hem aklımdaki bilgilerin ne kadar kaldığını görmek istedim hemde eksik olduğum konuları görüp ordan başlıyayım dedim 30 soruda 2 yanlışım çıktı o sorularda edat tümleç sorulan sorulardıoldum olası karıştırırım zaten o konulardan başlıyacam çalışmaya matemetiktende ilk 10 soruyu çözdüm üslü sayılarda zorlandım 10 sorudan 3 yanlışım çıktı
Senin tarih-coğrafyan nasıldı canım?
Gaziosmanpaşa şubesine yazıldım canım. Hayırlısı olsun hepimiz için. İnşallah memnun kalırız. Zaten dershanenin payı en fazla %30-%40 olur bence. Büyük kısmı bizde bitiyor. bol bol tekrar yapmak, soru çözmek lazım.Hangi şubeye yazıldin canım ? Bende yazıldım kadıköy çözüm akademiye
Inşallah hayırlı olur bende senin gibiyim arkamdan birileri itmeli teşvik etmeli bir de benim için rehberlikte çok önemli bakalım artık sene içinde memnuniyetimız belli olacak.
Çok sağol canım benim, inşallah hayırlı olur hepimizinki.Hayırlı olsun canım. Benim de elimde ihtiyaç yayınlarının seti var, gerçekten de çok güzel anlatımı.
Dershaneleriniz hangi tarihte başlıyor kızlar. Benimki ekimde başlıyor. Çok erken geldi bana, gerçi ne kadar erken o kadar iyi.