- 31 Ağustos 2012
- 21.721
- 35.025
- Konu Sahibi PammukSeker
Canım merhaba.
Haftaiçi kurslarını araştırdın mı hiç? Ben bizim burdakilerle konuştum, hafta içi kursları da haftada 2 gün oluyor. O yüzden bana haftaiçi daha uygun gibi geldi. 4 güne gerek olmayabilir bence, sonuçta 2 gün de olsa aynı dersleri göreceksin. O yüzden 2 gün kursta ders görüp, 5 gün kendin çalışmak daha etkili olur gibi geliyor bana açıkçası.
Bu arada maşallahın var Epey yol katetmişsin, Allah çalışmalarının karşılığını verir inşallah hayırlısıyla
Teşekkür ederim cevap için.
Ben diğer sınavdan 79 olunca, atanamayacağım kesınleşınce yani erken başlamak ıstedım bunda, çözmedıgım kaynak kalmasın dıye. Ama çok yavaş ilerliyorum bu aralar hızlandım ama 1 aylık tatıle gideceğiz bayramdan 2 hafta sonra. Ondan sonra tüm proğramlarımı komşuluk ilişkilerimi ders çalışmama göre düzenleyeceğim, zaten dershane de proğrama sokar beni, öyle devam edeceğim inşallah. Ben önlisans mezunuyum yani sınava 1 seneden fazla var şuanda ama görüyorum ki ders çalışınca zaman çok daha hızlı geçiyor.
Derhaneyle konuştum hafta içi 4 hafta sonu ders saatleri daha fazla 2 gün. sanırım hafta sonu yazılmak daha mantıklı olacak.