- Konu Sahibi PammukSeker
malesef türkiyedeki, sınav karmaşasını bir türlü çözemediler sınava az kala sistem değiştirmeyi nasıl kendilerine yakıştırıyorlar vicdanlarına sığıyor anlamış değilim sene başında yapın işte millet ona göre hazırlansın
onca kişinin hakkına giriyorlar. Bizim bu sistemin başında olanlara laf atmak dışında yapacağımız birşey yok. Şahsen benim yok, kimsenin kuklası değiliz. Madem Türkiyenin gelecekte iyi olmasını istiyorlar, gençler için ellerinden gelenin fazlasını yapmalılar.
kıyamam ben sana canım yaa.. malesef belirsizlik onların teması. biz sınavdan çıkalı ne kadar zaman geçti, 1,5 milyon kişinin girdiği ygs yi 10 günde açıkladılar, kpssyi hala açıklamadılar ve ne zaman açıklıcaklarına dair bi açıklama da yapmıyolar. her 5 dk da bir ösym sonuç açıklama sayfasına tıklamaktan bıktım. gece desen uyuyamıyosun çünkü geçen yıl gece 2 de açıklanmıştı, gündüz uykuların kaçıyo yine belki açıklanır diye.. öyle işte.. ama azimli ol her şeye rağmen. çünkü bu sınav çok çalışma işi değil azim işi, ösym kimi yıldırsam kardır gözüyle bakıyor.
o zaman bak ne dicem, tarih çalışmaya ne dersin? ne de olsa tarihte çok da fazla bi değişikliğe gidemezler. bizde tarihle ilgili şöyle bi değişiklik yapılmıştı, muharebeler dönemi, ilke ve inkılapları çıkarmışlardı, osmanlı devleti ağırlıklı olmuştu. ama islamiyet öncesi türk tarihi ve islam tarihi, osm. vardı ve bence bunlar her halukarda olabilcek konular.
Valla canım ya sürükleniyorum o duygudan bu duyguya umutlu ve kendime güvenli olsam bile bazen içim kararıyor yani. Vakit bol şuan ama istek kalmadı. Ve ben düzenli not tutmayı seviyorum o konudan bu konuya karışık kuruşuk yapamam ki olacaksa tüm konuları inci gibi yazıp atıcam köşeye.Çok zahmetli ama cefa olmadan da sefa olmaz, önemli olan doğru yerlere çalışmak gerçi... yazdıklarımı görüyosun işte. cümlelerim fazla çelişkili duygu karmaşasındayım şuan