• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Gelinleri buraya:)

kalbiminteksahibi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
59
7
13
Kizlar merhaba kasimda ask baskadir diyerek bi yola ciktik ☺ hayirlisiyla yavas yavas tamamlamaya calisioruz eksiklikleri en buyuk eksikligimiz ev kaldi malum kira ☺sizlerin nasil gidiyor bu arada 8 kasimda dugunum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba aynı gün evleniyoruz :) çok sevindim ortak gün olan birini görünce . Bir tek ben evleniyorum sandım :)
Bizimde herşeyimiz bitmek üzere birtek kiracımızın çıkmasını bekliyoruz.

Kis dugunu iyidir canm en sn ben evlnmis oluorum buda iyi bnm icin☺hayirlisi olsn cnm

Kizlar merhaba kasimda ask baskadir diyerek bi yola ciktik ☺ hayirlisiyla yavas yavas tamamlamaya calisioruz eksiklikleri en buyuk eksikligimiz ev kaldi malum kira ☺sizlerin nasil gidiyor bu arada 8 kasimda dugunum...

Benim de dugunum 8 Kasim'da :) kis dugunu olacak diye uzuluyordum, yalniz degimisim. tam 3 ay kaldi. Ben yurtdisinda yasiyorum, nisanlim yabanci ama dugunumuz Istanbul'da olacak. Hazirliklari uzaktan yapmak cok zor oluyor :(

Son düzenleme:

Herkesin dugunu hayirli olsun. Bende 2 kasimda evleniyorum. Hic kis istemezdim ama salon bulamadik umarim soguk yagmur fln olmaz :-(
Ev bakmak kadar yorucu uzucu birsey yok cok yiprandim. İyi bi ev ariosan min. 900 tl digerleride icine sinmedigi biyeri cikio zor yani

Kızlar hobi olarak başladığımız işte çok güzel geri dönüşler de alınca neden devam etmiyoruz dedik ve en özel günlerinizi ölümsüzleştirecek slaytlar, albümler yapmaya başladık. Tarzı ve müziği seçtikten sonra sizin için en güzel olanını yapma garantisi veriyoruz:)) Eğer bu konuda bir isteğiniz varsa hemen iletişime geçelim. Bloğumuza da göz atabilirsiniz. Fakat maalesef çiftlerin resimlerini yayınlanmasını istemediğimiz için şuan için sadece örnek çalışma yayınlayabiliyoruz.

http://dugun1albumum.wordpress.com/

Ev aramak cok zor ins gonlune gore bulursun kirada limitiniz varsa hayallerini biraz torpule derim dort dortluk icine sinen pek cikmiyor ben fazla hayal kurdum ve simdide mutfagim pek icime sinmioda ordan biliorum

Selam kızlar bende 1 kasım geliniyim vallahi ne kadar zormuş bu işler halbuki hiçte öyle gelmiyordu bana artık çok az kaldı ve benim yapacaklarım biraz son ana kaldı gibi geliyor bana istanbul da kiralık ev bulmak çok zor olmuş hem uçmuş fiyatlar hemde ev demeye bin şahit lazım neyseki bi ev bulduk sonunda orası olucak artık, biran önce şu düğün olsun bitsin istiyorum artık çok bunaldım ben ya ve çok stresliyim bir atlatsaydık hayırlısıyla hepimizin Allah yardımcısı olsun hepimiz çok çok mutlu olalım inşallah :KK68:

kızlar napıyosunuuzz nasıl gidiyor hazırlıklar? 1 kasım demiştik tarihimize ama bu hafta içi erteliyoruz özel nedenlerden dolayı 15 veya 16 sına ertelicez.. gelinliğimi aldım bugüünnn düğünden 1 hafta önce teslim ediceklermiş sizinkide öyle mi oldu?

Back