Ben açıkçası oyun parkı olan beşiklerden almayı düşünüyorum.ve muhtemelen ilk üç ay tek beşikle idare ederim.evim dar çünkü nereye koyacağımı bilemiyorum beşikleribeşik konusunda ne yapmayı düşünüyosunuzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben açıkçası oyun parkı olan beşiklerden almayı düşünüyorum.ve muhtemelen ilk üç ay tek beşikle idare ederim.evim dar çünkü nereye koyacağımı bilemiyorum beşikleribeşik konusunda ne yapmayı düşünüyosunuzzz
ben açıkçası oyun parkı olan beşiklerden almayı düşünüyorum.ve muhtemelen ilk üç ay tek beşikle idare ederim.evim dar çünkü nereye koyacağımı bilemiyorum beşikleri
Meraba öncelikle hoşgeldin. Ben de 17+5 oldum. 3.5 kilo aldım şimdilik. Umarım çok almayız .
ablamda bana öle diyo benim kzın beşiği var 3 ay onda dare et sonra al diyo
bencede iyi fikir.sadece ağlayıp birbirlerini uyandırmaları sorun olabilir tek beşikte.baktık olmuyor alırız diğerinide hemen ne yapalım.
çok güzeller iyi günlerde kullansın bebişlerinDuyduğum birçok ikiz kız :) ay maşallah ne güzel var mı kız gibisi beee.. Kızlarımın yeni converse patiklerini göstermek istedim size :) nasıllar?? :) Eki Görüntüle 1194945 Eki Görüntüle 1194946
❤️👯❤️👯❤️
canım çok geçmiş olsun inşallah birdaha böyle birşey yaşasazsınNasılsınız
dün akşam kalbim duracak zannettim ablamlardaydık benim kız ablamın oğluna bişey dedi gülmekten kırıldık bende dolu dolu gülerken başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya birden nefes alamamaya başladım eşim mosmor oldun dedi tokat atarak zor kendime getirdiler nasıl oldu anlamadım çok kötüydü kızlar aman aman gülerken ağlarken en ufak bi duygu durumunda bile çok dikkat edelimmmmm
bugün kardiyolojiye gittik tahlil yapıldı çarşamba ritim holter takılacak 1 gün boyunca üzerimde kalacakmış hayılısı inşallahhhh
Nasılsınız
dün akşam kalbim duracak zannettim ablamlardaydık benim kız ablamın oğluna bişey dedi gülmekten kırıldık bende dolu dolu gülerken başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya birden nefes alamamaya başladım eşim mosmor oldun dedi tokat atarak zor kendime getirdiler nasıl oldu anlamadım çok kötüydü kızlar aman aman gülerken ağlarken en ufak bi duygu durumunda bile çok dikkat edelimmmmm
bugün kardiyolojiye gittik tahlil yapıldı çarşamba ritim holter takılacak 1 gün boyunca üzerimde kalacakmış hayılısı inşallahhhh
beşik konusunda ne yapmayı düşünüyosunuzzz
Cok sukur randevumuz iyi gecti, yeni bir demir hapi verdiler buda degerleri yukseltmezse igneye gecicez dedi, ama daha iyiyim cok sukur. Kilo 68 olmus, bebeklerinin ikisininde ayaklar asagida,kasiklarima yapistira yapistira mahvedi beni yumircaklar. Birisi 1040gr digeri 1260 gr doktor gelisimleri iyi dedi. Veee 4 Ekim de Sezeryan ile acil.birsey olmadiktan sonra ins. Bebisler kucagimda :)
maşallah canım harekerlerini hissedince insan daha bi mutlu oluyo
bende şimdi geldim doktordan kanım düşüşte iğneye geçtik haftada 3 gün santafer iğne yapacaz dedi tabletin etkisi olmuyo sana dedi depom nekadar boşaldıysa artık kan takviseyi gerekmeden önlemi alalım dedi çünkü bebişler büyüdükçe kanın dahada düşecek dedi idrar yolu enfeksiyonu için 5 günlük antibiyotik verdi ne kadar çok ilaç kullanıyorum ben bu araaaaaa
bebişlerin maşallahı var fıkırfıkırlar yerim onları beennnn kurban olurum elleri ayakları yüzü bana daha çok benziyolarrrr
cok sukur randevumuz iyi gecti, yeni bir demir hapi verdiler buda degerleri yukseltmezse igneye gecicez dedi, ama daha iyiyim cok sukur. Kilo 68 olmus, bebeklerinin ikisininde ayaklar asagida,kasiklarima yapistira yapistira mahvedi beni yumircaklar. Birisi 1040gr digeri 1260 gr doktor gelisimleri iyi dedi. Veee 4 ekim de sezeryan ile acil.birsey olmadiktan sonra ins. Bebisler kucagimda :)
ya kızlar ilk gebelikmi nasil hissediyorsunuz ve hangi pozisyonda daha cok oluo? Ben 17 haftaligim ve halen hissetmiyorum
kızlar biz de ilk etapta 1 park yatak alıcaz duruma göre doğumdan sonra ikinciyi de alırız..
Ikizler zaten çok ayrı yatmak istemiyolarmış..
Birde sese alışkınlar bebekler yani yan yanayken biri ağlarken biri mışıl mışıl uyuyabilir takılmayın buna...
Günaydın Kızlar ,
bugün hiç iyi değilim. Midem kötü burnum kanıyor. Halsizim ama mecbur işe geldim. Burnum durdu ama her an kanayabilir. Kasıklarımda ağrı var sürekli affedersiniz ama çişim geliyor gibi hissediyorum.
canım ilk gebeliğinse 20.haftayı bulur hissetmen 2.gebeliğinse 18.haftada daha net hissediyosunn
Cok sukur randevumuz iyi gecti, yeni bir demir hapi verdiler buda degerleri yukseltmezse igneye gecicez dedi, ama daha iyiyim cok sukur. Kilo 68 olmus, bebeklerinin ikisininde ayaklar asagida,kasiklarima yapistira yapistira mahvedi beni yumircaklar. Birisi 1040gr digeri 1260 gr doktor gelisimleri iyi dedi. Veee 4 Ekim de Sezeryan ile acil.birsey olmadiktan sonra ins. Bebisler kucagimda :)