- 15 Ekim 2012
- 753
- 98
maşaallah canım...iyi kilo almış bebişler...doğum kiloları kaçtı senin bebişlerin? bizimde cumartesi günü 1.ay kontrolümüz var..kalça usg mizde çekilecek.inşallah bizde de sorun çıkmaz.
biz aptamil fos-gos a 10 gün önce geçtik.pre olan mamalar aşırı kabızlık yaptı.özellikle minik kızımda.o nedenle doktor 1 numaraya geçirdi.
bende bebişlerin kilosunu çok merak ediyorum.10 gün önce 2950-3350 gr dı kiloları.artık beslenmeye takmıyorum.çünkü acıkmadan yemiyorlar asla...acıktığında da mama hazırlanana kadar kıyamet kopuyor:)
bazen 100 cc bazen 60 cc yiyolar.ısrarla 90 cc verdiğimde fazlasını zaten kusuyorlar.
bende nasıl heyet raporu alacağımı düşünüyorum.bir şekilde hallederiz umarım. benim iznim 28 martta bitiyor.tatile 2,5 ay kalıyor.özel hastaneler rahat rahat rapor veriyolar gerçi.
sen ne iş yapıyodun canım?
Canim 1950 ve 2510 dogdular 1 ay kontrolumuzde 2900 ve 3500 kilo idiler seninkilerin kilosu masallah baya iyi.ben ne zaman acikirlarsa o zaman veriyorum genelde3 saatte bir 100cc iciyorlar gunduz sut gece 3 kez mama veriyorum .canim oda sicakligi cok degilmi ben 25 derece ustune cikmiyorum drlarda onermiyolar 29 derecede allah korusun cocuk hasta olur alistirma oyle bence tabi en dogru karari sen verirsin .
Ben musteri temsilcisiyim canim subatta izin bitiyor calismicam zaten
Tirnaklarini kestinmi hic bide eldivenleri ne zaman cikaricaz bilgin varmi?