- 22 Mart 2012
- 1.926
- 240
Benim de kayinvalidem kayinbabam bizde. Ama kızkardeşim de yanımda kalıyor beraber bakıyoruz. TEk basinayken tuvalete bile gitmiyorum. Benimkiler de çok kurmaya başladılar canim. Hangi mamayi kullanıyorsun. Bir de neden emzirmiyorsun canım.? Keşke emzirsen. Sadece karinlari doyması için değil emzirmek. Emerken kendilerini güvende hissediyorlarmis. Benim sütüm azdı ama yine emzirmeye çalışıyorum. Doymuyorlar üstüne mama veriyorum. Hem emerlerse süt cogalirmis. Ne kadar sagiyorsun bir sagmada.Gunaydin hayirli sabahlar kolayliklar herkese:)
Ara ara yazilanlari okuyorum ama tam yazayim dedigim anda viyaklama sesi benim kizlar fena huysuz oldu bugun tam 54 gunluk olduk kaynanam kayinpederim bende kaliyor 3 kisi ancak yetebiliyoruz 1 saat bile tek kalmam mumkun degil Allah tek bakmak zorunda kalanlara guc kuvvet versin cidden cok zor kilolarini bilmiyorum 2 hafta sonraki asimizda ogrencez ins.emzirme isine bi turlu alisamadim ve tamamen biraktim surekli sagiyorum sutumu kizimin birinin gozu capaklaniyo kapaniyo damla kullaniyorum geciyo sonra bidaha.simdi anne sutuyle silmeyi deniyorum bakalim ise yaricakmi diger kizimda asiri kusuyo daha yer yemez fiskirtarak cikartiyo napicagimi bilemedim dra gotursemmi diye dusunuyorum sizin bebeklerinizin kusma durumu varmi ve ne yaptiniz?
Kizlar bide ben park yatak kullaniyorum ama sallanirken cok verim alamiyoruz benimkilerde sallanmaya alisti baska turlu uyumuyo kendiliginden sallanan ufak bisey istiyorum varmi onerileriniz?
Adet olan varmi aranizda ben dun oldum ama az az geliyo
Cevaplariniz icin simdiden tesekkrler bol sutlu gunleriniz olsun.
benim hala kırkim çıkmadı. Kanama kesilir gibi olmuştu şimdi yine çoğaldı.dikiş yerimde hala sertlik var ve üst yan kısımda şişlik var biraz.sizinkiler düzeldi mi?
sallama için ev tipi ana kucaklarindan alabilirsin canım. Biraz büyüyünce evin içinde kullanmaya da iyi olur.