sağıp veriyorum ama yine de emsinler istiyorum.işin en zor kısmı bu emzirme olayı yaEMZİRME İŞİNİ NASIL YAPABİLDİNİZ CANIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağıp veriyorum ama yine de emsinler istiyorum.işin en zor kısmı bu emzirme olayı yaEMZİRME İŞİNİ NASIL YAPABİLDİNİZ CANIM
Dalın bebek sabun tozu var onu alıp onla yikadim utuledim. CanımINŞALLAH canim.bebislerin eşyalarını nasıl yikadin. Ben daha deterjan almadım.
Bende bacak kalça agrilarin var canim ınş. Bişey olmaz :)Kizlar gunaydin ben son gunlerde bacak agrilari yasiyorum ve geceleri farkinda olmadan cok fazla geriniyorum zararlimidir acaba gerinmek?
Perdemiz böyle bizim. Odamız herşeyimiz hazır. Bekliyoruz artık. Sağlıkla gelsinler inşallah kuzular.
Çok hoslar canim güle güle kullanın canim. Bende kendim yaptım kapı susunu bitsin resmini koyarım canim.İsimleri Ege ve Ada bunlar da kapı süsümüz :)
Bu sezeryan bandı nerde satılıyor nasıl bişey ne ise yatıyor canim aydınlatirmisin biziEvi temizletecem kadin gelecek ablamdan gelen kiyafetleri battaniyeleri yikayip ayiracam Cantaya hasta bezini sezeryan bandini pecete kililer icin kirli poseti gogus kremi ko ydum
Güle güle kullansınlar canim. Ben hali ve perde ilk aldığım kalacak biraz buyuce oda yapınca degistiricem.Cicileriniz çok tatlıymış. Tek kullanımlık kilit almadım. Normal kilotlar daha ucuz, onları kullanıp atabilirim. Benim karnımın altı çatlamıştı. Bu hafta üst kısım da çatlamaya başlamış. 15 kilo aldım hepsi karın kısmında, çatlamanın genetik olduğuna inanıyorum. Ben de sabah kalktığımda dayak yemiş gibi kalkıyorum. Süt pompasını avent aldım. Emzirme yastıkları da çok işe yarıyormuş. Ben de emzirme çayı ve yastığını beraber almayı düşünüyorum. Halı için hepsiburadayı tavsiye ederim. Ben aldığımda indirim vardı, hem de çeşit çok.
Kiloları ne canim. Geçmiş olsun kuveze girer miymiş sordun mu canimKizlar ilk ben dogurcam galiba dr.en fazla 2 hafta diyo daha 31ci haftadayim
Allah hayırlı doğumlar versin, sağlık versin canım. Moralini bozma sen. 40. Haftada doğan bebeklerden bile küvöze giren varKizlar ilk ben dogurcam galiba dr.en fazla 2 hafta diyo daha 31ci haftadayim
Allah hayırlı doğumlar versin, sağlık versin canım. Moralini bozma sen. 40. Haftada doğan bebeklerden bile küvöze giren var
Biz de kontrolden geldik. 1700 ve 1800 g olmuş bebişler. Rahim ağzım 2 -2,5 civarındaymış. Bebeklerin ikisi de başaşağı durumda. Bu da baskıyı arttırıyor. 10 gün sonra tekrar kontrolümüz var. Inşallah dayanırız o vakte kadar.
Kiloları ne canim. Geçmiş olsun kuveze girer miymiş sordun mu canim
Hasta bezi ve sezeryan bandı almadım ben. Hastaneden verirler heralde diye. Gerek var mı? Kitli poşeti nasıl bir poşet koydun özel bir poşet mi?Evi temizletecem kadin gelecek ablamdan gelen kiyafetleri battaniyeleri yikayip ayiracam Cantaya hasta bezini sezeryan bandini pecete kililer icin kirli poseti gogus kremi ko ydum
Teşekkür ederiz :) süsleri instagramda yapan birileri var ordan anlaşıp yaptırdım.Çok güzel canım Güle güle kullansınlar. Süsleri de çok güzelmiş.aldın mi yaptın mi? Ben kendim yapmak istiyorum.
Çok kalmazlar ınş. Allah yardimcin olsun canim ınş. Dayanirlar1670 ve 1800 cnm.riski atlattin ama kuveze girerler dedi
Çok guzel canim güle güle kullanınBu da bizim kapı süsümüz...
CANIM SEZERYAN DİKİŞİNİN ÜZERİNE YAPIŞTIRILAN SU GEÇİRMEZ BANT ECZANELERDE SATILIYO DOĞUM YAPACAĞIN HASTANEYE SORABİLİRSİN NE GETİRMEMİZ LAZIM DİYE BİLGİ VERİYOLARBende bacak kalça agrilarin var canim ınş. Bişey olmaz :)
Çok hoslar canim güle güle kullanın canim. Bende kendim yaptım kapı susunu bitsin resmini koyarım canim.
Bu sezeryan bandı nerde satılıyor nasıl bişey ne ise yatıyor canim aydınlatirmisin bizi
Güle güle kullansınlar canim. Ben hali ve perde ilk aldığım kalacak biraz buyuce oda yapınca degistiricem.
HASTA BEZİNİ AL YİNEDE CANIM NE OLUR NE OLMAZHasta bezi ve sezeryan bandı almadım ben. Hastaneden verirler heralde diye. Gerek var mı? Kitli poşeti nasıl bir poşet koydun özel bir poşet mi?
MAŞALLAH KİLOLARI GAYET İYİ 32+0 DA GİTTİĞİMDE 1500 VE 1800 LERDİ CADILAR RİSKİ ATLATTIK ARTIK SADECE ERKEN DOĞARLARSA KÜVOZDE KALIRLAR DEDİ BUDA BİŞEY RABBİM İNŞALLAH GUNUNDE DOĞMALARINI NASİP EDER BİRGÜN BİRGÜN1670 ve 1800 cnm.riski atlattin ama kuveze girerler dedi
OLUMLU DÜŞÜN CANIM BOL BOL DUA ETRahim agzi boyu 1.2 kilolari 1670 ve 1800 31+3 teyim.benimde haftaya bugun kontrol o gune kadar dogurmam ins.
inşallah canım haftalar çabucak geçssede sağsalim alsak bebişlerimizi kucağımızaAllah hayırlı doğumlar versin, sağlık versin canım. Moralini bozma sen. 40. Haftada doğan bebeklerden bile küvöze giren var
Biz de kontrolden geldik. 1700 ve 1800 g olmuş bebişler. Rahim ağzım 2 -2,5 civarındaymış. Bebeklerin ikisi de başaşağı durumda. Bu da baskıyı arttırıyor. 10 gün sonra tekrar kontrolümüz var. Inşallah dayanırız o vakte kadar.
biz de öyle uyumlu isim koymayacagiz zaten canım.gerekli görmüyorum ben de. Isimleri de çok güzelmiş maşallah.inşallah emerler güzel güzel canım.zamanla kuvvetlenir ceneleri.onun dışında sagip biberonla mi veriyorsun ?sağol canım darısı tüm hamilelere sağlıkla alın kucağınıza inşalah...isimleri biri elif diğeri neva oldu.biz öyle çok uyum aramadık.babası elif istedi ben de neva:))dua et teyzesi emsin miniklerim