- 22 Mart 2012
- 1.926
- 240
Elde mi makinada mi canım?Dalın bebek sabun tozu var onu alıp onla yikadim utuledim. Canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elde mi makinada mi canım?Dalın bebek sabun tozu var onu alıp onla yikadim utuledim. Canım
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar. Kece değil mi onlar? Ben de daha baslayamadim.kendim yapacamEki Görüntüle 1283823 Eki Görüntüle 1283821 Eki Görüntüle 1283817
Kızlar bunlarda benim yaptıklarım kapı süsü tam hazır değil onlar güllere yapisacak
AKŞAM DETERJEN VE YUMUŞATICI ALAYIM KIYAFETLERİ BATTANİYEYİ YIKAYAYIM DİYORUM HEPSİNİ BİRDEN YIKAMAK ZOR OLUR NE ALSAM KARAR VEREMEDİM DETERJANIElde mi makinada mi canım?
Çok güzelmiş canım Güle güle kullanın.Bu da bizim kapı süsümüz...
Canım seninki hazır mı kendin mi yaptın?Bu da bizim kapı süsümüz...
Kalırlar inşallah canım sıkıntı etme. Çok şükür bu günlere gelmis. Bana doktor 31-32. Haftalari görürsek yine çok iyi dedi.rahat olabilirsin o zaman şimdi çok dikkat et dediKizlar guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim ins.hepimiz sorunsuz sikintisiz atlatiriz bu gunleri.9 gun sonra esimin dogumgunu 32+5 oluyorum bende en kotu diyorum o gune kadar kalsalar:)
KILZAR POMPAMI ALDIM BUGÜN LANSİNOH ÇİFTLİ 186 TL
Annem yaptı canım.Canım seninki hazır mı kendin mi yaptın?
Ben de karar veremedim.organikler pahalı biraz. Dalinde çok güzel kokuyor diyorlar.bilemedimAKŞAM DETERJEN VE YUMUŞATICI ALAYIM KIYAFETLERİ BATTANİYEYİ YIKAYAYIM DİYORUM HEPSİNİ BİRDEN YIKAMAK ZOR OLUR NE ALSAM KARAR VEREMEDİM DETERJANI
Çok güzel olmuş canım. Maşallah becerikliymis annen. Ben de çiçekler almistim öyle. Altına ne koydu çiçeklerin biliyor musun.strafor gibi bişey mi.?Annem yaptı canım.
Ben dalin toz sabun ve yumuşatıcı aldım. Ama yumuşatıcı kokusu çok keskin az kullanmak lazım. Ben şimdi kullandım ama, doğuma kadar havalanırlar, ilk aylarda pek kullanmam yumuşatıcı diye düşünüyorum.AKŞAM DETERJEN VE YUMUŞATICI ALAYIM KIYAFETLERİ BATTANİYEYİ YIKAYAYIM DİYORUM HEPSİNİ BİRDEN YIKAMAK ZOR OLUR NE ALSAM KARAR VEREMEDİM DETERJANI
Sağol canım, evet maşallahı var gerçekten. Altına hazır satılan strafor halkalardan almıştım ben. Onu kullandık. Güller ve bebekleri silikonla yapıştırdı annem.Çok güzel olmuş canım. Maşallah becerikliymis annen. Ben de çiçekler almistim öyle. Altına ne koydu çiçeklerin biliyor musun.strafor gibi bişey mi.?
BENDE İLK DALİN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA DALİNİN ŞAMPUANI KIZIMA ALERJİ YAPMIŞTI O YÜZDEN ÇOK KARARSIZIMBen dalin toz sabun ve yumuşatıcı aldım. Ama yumuşatıcı kokusu çok keskin az kullanmak lazım. Ben şimdi kullandım ama, doğuma kadar havalanırlar, ilk aylarda pek kullanmam yumuşatıcı diye düşünüyorum.
PATRONUMA BULDURDUM CANIM ECZANEDE ÇALIŞMANIN AVANTAJI OLARAKCanim fiyat cok iyi nerden aldin
Makina için olanını aldın makinada yikadim çift durulama yaptım. Yumuşatıcı kullanmadım canim.Elde mi makinada mi canım?
Çok iyi fiyata almışsın canim güle güle kullan ben medala aldım. 200 tl yeKILZAR POMPAMI ALDIM BUGÜN LANSİNOH ÇİFTLİ 186 TL
Keçe canim onlar. Valla ben ugrasayim vakit geçsin istedim.Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar. Kece değil mi onlar? Ben de daha baslayamadim.kendim yapacam
KIZIMDA KENDİ KULLANDIĞIMIZ DETERJANI KULLANMIŞTIM SADECE DURULAMASINI FAZLA YAPTIRIYODUM MAKİNENEİN BEBEK PROĞRAMINDA YIKIYORUMBen de karar veremedim.organikler pahalı biraz. Dalinde çok güzel kokuyor diyorlar.bilemedim
Benim makinada bebek programı diye birşey yok canim.ben de sabun tozu alayım en iyisi. Iki kere durulaninca is tamamdir.KIZIMDA KENDİ KULLANDIĞIMIZ DETERJANI KULLANMIŞTIM SADECE DURULAMASINI FAZLA YAPTIRIYODUM MAKİNENEİN BEBEK PROĞRAMINDA YIKIYORUM
İNİAŞŞAH CANIM RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİNarkadaşlar inş.bizde buguzel anları yaşarız.hangi merkezde ve hangi doktorda tüp bebek yaptıgınızı öğrenebilirmiyim.bende 3.tedavime başlayacagım.kafam karışık