- 7 Nisan 2012
- 797
- 121
Gule güle kullansınlar canim. Diger hazırlıklar nasıl gidiyorKizlar iyi geceler evimdeyim ozlemisim varya evim evim guzsl evim
Dun kargo geldi sonunda bebislerin ana kucagi geldi cok sekerler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gule güle kullansınlar canim. Diger hazırlıklar nasıl gidiyorKizlar iyi geceler evimdeyim ozlemisim varya evim evim guzsl evim
Tebrikler canım, darısı bizim başımıza, Allah hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah.kızlar herkese merhabalar.ben doğum yaptım canlarım.36+1 de....biri 2100 diğeri 2070 gr doğdu kızlarımın.her şey yolund aldık geldik canlarımızı fakat kızımın biri yüksek dereceli sarılık oldu.kanla alakalı bir durummuş.7 gün küvözde kaldı kan değişimi yapıldı o yüzden.şimdi yanımızda çok şükür....darısı sizlere olsun sağlıkla vakitlice inşallah...emme konusunda problem yaşıyoruz..deneyimli anneler tecrübelerinizi bekliyorum..çok giremesem de
Darısı başımıza canımKizlar herkese iyi pazarlar ilk dogum haberinide aldik darisi basimiza ins.sevinmis bir sekilde:)
Nasilsiniz neler yapiyosunuz agrilariniz sikintilariniz neler biraz sohbet edelim istedim:)
Hayırlı olsun canım. Gule gule kullansin bebisler.Hangi marka nerden kaca aldın? Resimlerini koysana. Ben de karar veremedim hangisini alacağıma.Kizlar iyi geceler evimdeyim ozlemisim varya evim evim guzsl evim
Gözün aydın canım maşallah bebislerine.darısı bize. Emme sıkıntısını da atlatirsin inşallah tez zamanda. Isim lerini ne koydunuz? Isimlere karar verenler var mı kızlar?kızlar herkese merhabalar.ben doğum yaptım canlarım.36+1 de....biri 2100 diğeri 2070 gr doğdu kızlarımın.her şey yolund aldık geldik canlarımızı fakat kızımın biri yüksek dereceli sarılık oldu.kanla alakalı bir durummuş.7 gün küvözde kaldı kan değişimi yapıldı o yüzden.şimdi yanımızda çok şükür....darısı sizlere olsun sağlıkla vakitlice inşallah...emme konusunda problem yaşıyoruz..deneyimli anneler tecrübelerinizi bekliyorum..çok giremesem de
Günaydın canım. Biz de evde pinekliyoruz. Sıkıldım. Pazartesi kontrolumuz var onu bekliyorum heyecanla. Bir süre oturupta kalktığim zaman yuruyemiyorum.sabah uyanınca bişey yok.oturunca oluyor.sol tarafım kasigimdan Kalcadan diz kapağına kadar ağrıyor.bir adım atamayacak hale geliyorum bazen.biraz uzanınca geçiyor.bizde sağlıkla dogururuz insallahKizlar herkese iyi pazarlar ilk dogum haberinide aldik darisi basimiza ins.sevinmis bir sekilde:)
Nasilsiniz neler yapiyosunuz agrilariniz sikintilariniz neler biraz sohbet edelim istedim:)
Darısı başımıza canım
Ben evde bir başımayım Eşim kızımıda aldı avm çarşı pazar geziyolar.. Benim kaşınmaktan dışarı çıkıcak halim yok Ayrıca grip gibi bilet olmuşum bademciklerde şiş gibi
Sen nasılsın
Günaydın canım. Biz de evde pinekliyoruz. Sıkıldım. Pazartesi kontrolumuz var onu bekliyorum heyecanla. Bir süre oturupta kalktığim zaman yuruyemiyorum.sabah uyanınca bişey yok.oturunca oluyor.sol tarafım kasigimdan Kalcadan diz kapağına kadar ağrıyor.bir adım atamayacak hale geliyorum bazen.biraz uzanınca geçiyor.bizde sağlıkla dogururuz insallah
Doktor bana sadece ursoctive diye bir ilaç verdi Hem kaşıntı için hemde karaciğer değerlerim düşsün diye Bende salı günü dahiliye doktoruna gidicem tahlil yapılcak İnşallah düşmüştür değerlerim Yoksa 35. haftada doğum gerçekleşcekKasinti icin kalmosan losyon bana cok iyi gelmisti bende napim canim yatiyorum surekli yatmakta artik zor.sagina donsen sagdaki soluna donsen soldaki sirtustu belim agriyo boyle boyle gunleri olduruyoruz iste gecen her gune sukrediyorum bademciklerin icin sicak bisiler ic cnm iyi gelir
Doktor bana sadece ursoctive diye bir ilaç verdi Hem kaşıntı için hemde karaciğer değerlerim düşsün diye Bende salı günü dahiliye doktoruna gidicem tahlil yapılcak İnşallah düşmüştür değerlerim Yoksa 35. haftada doğum gerçekleşcek
Aynen bizim de kontrolümüz yarın. Yarın sonuçları paylaşalım bari. Biz de hazırlıkları tamamlamak üzereyiz. Perdemizin de siparişini verdik. Heyecan git gide artıyor bendebenimde kontrolum yarin bakalim ne dicek dr.cok heyecanliyim:) sen yinede cok oturmamaya calis cnm sonucta otururken de asagi yuk biniyor seninkilerin cinsiyeti neydi?
Aynen bizim de kontrolümüz yarın. Yarın sonuçları paylaşalım bari. Biz de hazırlıkları tamamlamak üzereyiz. Perdemizin de siparişini verdik. Heyecan git gide artıyor bende
Aynen ben de çıkamıyorum. Mobilyaları 24. Hafta civarında beğenmiştik. Birçok şeyi de internetten sipariş verdim. Perdeyi eşim sağolsun eve kartela getirtti. O şekilde beğendik.Benim 11:30da cikinca yazarim ins.guzel haberler doneriz.
Benim daha dolabim yapilmadi.perde hali bir sure degismicek onlari dogumdan sonra kendim bakarim diyorum simdi cikamiyorum hicbiryere
Bende çıkamıyorum.dışarı tuvaletin geliyor hemen . Bizde hali ve perde hiç degistirmicemAynen ben de çıkamıyorum. Mobilyaları 24. Hafta civarında beğenmiştik. Birçok şeyi de internetten sipariş verdim. Perdeyi eşim sağolsun eve kartela getirtti. O şekilde beğendik.
Bebeklerimiz sağlıkla doğsunlar inşallah. Gerisi önemli değil.
Bir kiz bir erkek canım. Mümkün oldukça uzanıyorum zaten canım ama arada oturmak istiyorum. Sıkılıyorum. Seninkilerin cinsiyeti neydi isimlere karar verdin mi?benimde kontrolum yarin bakalim ne dicek dr.cok heyecanliyim:) sen yinede cok oturmamaya calis cnm sonucta otururken de asagi yuk biniyor seninkilerin cinsiyeti neydi?
Bir kiz bir erkek canım. Mümkün oldukça uzanıyorum zaten canım ama arada oturmak istiyorum. Sıkılıyorum. Seninkilerin cinsiyeti neydi isimlere karar verdin mi?