- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 35
Bana yapılmadı Doktorum da hiç bşey söylemedi Sanırım gerek görmediErken doğum belirtisi olunca yapiyorlar galiba canım. Sana yaptılar mi? Bu iğne kortizonmus sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana yapılmadı Doktorum da hiç bşey söylemedi Sanırım gerek görmediErken doğum belirtisi olunca yapiyorlar galiba canım. Sana yaptılar mi? Bu iğne kortizonmus sanırım.
Bana da yapilmadi bişey Bencede gerek gorulmedi.Bana yapılmadı Doktorum da hiç bşey söylemedi Sanırım gerek görmedi
Canim hayirli olsun. Ben özel hastaneye gidiyorum doğumda orda olacak Allah kısmet ederse. Inş. Sağlıcakla kucağına alırsınmerhaba tatlı ikiz anneleri,
bende dün ikiz hamile olduğumu öğrendim ve çok mutluyum. Sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum. Doğumunuzu özel hastanede mi devlet hast yapıcaksınız ben ankaradayım tavsiyeleriniz varsa bilmek istiyorum şimdiden sagolun. Doğumu düşünmek için erken ama ben şimdiden doktoruma ona göre ayarlayacagım...
Allah hepinize hayırlı doğum nasip etsin saglıkla kucagınıza alın yavrularınızı...
Hayırlı olsun canim gözün aydın rabbim tamamina erdirsinmerhaba tatlı ikiz anneleri,
bende dün ikiz hamile olduğumu öğrendim ve çok mutluyum. Sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum. Doğumunuzu özel hastanede mi devlet hast yapıcaksınız ben ankaradayım tavsiyeleriniz varsa bilmek istiyorum şimdiden sagolun. Doğumu düşünmek için erken ama ben şimdiden doktoruma ona göre ayarlayacagım...
Allah hepinize hayırlı doğum nasip etsin saglıkla kucagınıza alın yavrularınızı...
Günaydın kızlar :) Doğurdunuz mu ya kimse yazmaz oldu
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım :) mutlaka yazGünaydın canım, benim bugün kontrolüm var. Bakalım bebişler büyümüş mü?
Gunaydin canim gece uyuyamiyorum gündüz tüm gün uyku hiç halim yok nedenseGünaydın kızlar :) Doğurdunuz mu ya kimse yazmaz oldu
Gunaydin canim mutlu haberlerle gel ınş. Buyumuslerdir annesiGünaydın canım, benim bugün kontrolüm var. Bakalım bebişler büyümüş mü?
Hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Biz de özelde tüp bebek yaptırdık orda devam ediyoruz doğumu da orda düşünüyoruz.Kayserideyim ben.Ankarada iyi hastane çoktur eminimmerhaba tatlı ikiz anneleri,
GünaydııınnnGünaydın kızlar :) Doğurdunuz mu ya kimse yazmaz oldu
Canım aynen bende çok uykusuzum Gündüzde uyuyamıyorum ne olcak böyle bilmemGunaydin canim gece uyuyamiyorum gündüz tüm gün uyku hiç halim yok nedense
Gunaydin canim mutlu haberlerle gel ınş. Buyumuslerdir annesi
Amin amin biraz daha dursun sıpalar :))Hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Biz de özelde tüp bebek yaptırdık orda devam ediyoruz doğumu da orda düşünüyoruz.Kayserideyim ben.Ankarada iyi hastane çoktur eminim
Günaydııınnn
Ben daha doğurmadım Allah korusun inşallah daha çooookk var :)
Evet burda boyle kalsınlar.Biz halimizden memnunuz çok şükür.Amin amin biraz daha dursun sıpalar :))
GÜNAYDIN CANIMCIM DOĞURACAK GİBİYİM BENDE ACAYİBİM İŞLERİMMİ BİTİRSEYDİMDE İZNE ÇIKSAYDIMMMMMMMGünaydın kızlar :) Doğurdunuz mu ya kimse yazmaz oldu
HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞALLAH CANIMGünaydın canım, benim bugün kontrolüm var. Bakalım bebişler büyümüş mü?
BEN DAHA HİÇBİŞEY ALAMADIM CANIM DOKTOR 22 SİNDEKİ KONTROLÜ BEKLE DEDİKızlar neler aldınız ne marka aldınız neler hazırladınız biraz anlatın da fikir olsun hepimize.
Ne zaman ayrılıyosun canım ya zor oluyodur artık Dün arkadaşlara yemeğe gittik sürekli uzandım orda hiç oturamıyorum baygınlık hissi geliyor ve sırtıma inanılmaz ağrıyorGÜNAYDIN CANIMCIM DOĞURACAK GİBİYİuzandım M BENDE ACAYİBİM İŞLERİMMİ BİTİRSEYDİMDE İZNE ÇIKSAYDIMMMMMMM
HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞALLAH CANIM
Bende çok ağırlaştım tosba gibi yürüyorumMybaby38 .!.:Günaydın kızlar çok şükür bende doğurmadım ama zor gidiyor hamileliğim ağırlaştım çok çarpıntı Bölük gece uykuları bel ağrısı gündüzde halsizlik bakalım sonuna doğru benden haberler böyle
FATURA İŞİM VAR CANIM BU HAFTA SONU AYRILACAM İNŞALLAH AYNEN BENDE BİYERE GİDİNCE ÇOK FENA OLUYORUM ABLAMA GİTTİM DÜN YATTIM RESMEN ÖLE KIZIMLADA İLGİLENEMİYORUM AKŞAMLARI SANCIM OLUYO SÜREKLİNe zaman ayrılıyosun canım ya zor oluyodur artık Dün arkadaşlara yemeğe gittik sürekli uzandım orda hiç oturamıyorum baygınlık hissi geliyor ve sırtıma inanılmaz ağrıyor