- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 35
İnşallah canımGünaydın canım, inşallah iyi haberler alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımGünaydın canım, inşallah iyi haberler alırsın
Canim günaydın güzel haberlerle dönersiniz ınş.Günaydın kızlar Bugün kontrolümüz varr Bakalım büyümüş mü sıpalar
Sen Manisa'da mıydın canım, hangi doktora gidiyorsun?İnşallah canım
Sağol canım inşallahCanim günaydın güzel haberlerle dönersiniz ınş.
Canım Manisa Salihli deyim. Burda ümmühan tütüncü var ona gidiyorum Manisaya gelip gitmesi zor olacak diye, burdaki doktorumla devam ettim Memnunum doktorumdan da inşallah böyle devam ederSen Manisa'da mıydın canım, hangi doktora gidiyorsun?
İnşallah, ben de Manisa merkezdeyim. Özgür Atlı'ya gidiyorum. Doktorun ve hastanenin yakın olması da çok önemli canım.Canım Manisa Salihli deyim. Burda ümmühan tütüncü var ona gidiyorum Manisaya gelip gitmesi zor olacak diye, burdaki doktorumla devam ettim Memnunum doktorumdan da inşallah böyle devam eder
ACAYİP SANCIM VARDI SABAHA KARŞI CANIM UYUYAMADIM KARNIM TAŞ GİBİ OLDU ŞİMDİDE AYNI BASKI VAR AMA SANCI YOK ÖLEMaşallah kızlarına canım :) ikisinin de başı aşağıdaysa aşağı doğru baskı çok oluyordur sende
Evet canım seninle daha öncede konuşmuştuk Senin doktorunu araştırdım biraz Eşime söyledim bu doktora gidelim iyiymiş diye İşten dolayı gidip gelmenin zor olacağını söyledi bende ısrar etmedimİnşallah, ben de Manisa merkezdeyim. Özgür Atlı'ya gidiyorum. Doktorun ve hastanenin yakın olzorması da çok önemli canım.
GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞALLAH CANIMGünaydın kızlar Bugün kontrolümüz varr Bakalım büyümüş mü sıpalar
İzne ayrıldın mı canım senACAYİP SANCIM VARDI SABAHA KARŞI CANIM UYUYAMADIM KARNIM TAŞ GİBİ OLDU ŞİMDİDE AYNI BASKI VAR AMA SANCI YOK ÖLE
Evet canım seninle daha öncede konuşmuştuk Senin doktorunu araştırdım biraz Eşime söyledim bu doktora gidelim iyiymiş diye İşten dolayı gidip gelmenin zor olacağını söyledi bende ısrar etmedim
Doktoruna sordun mu canım, benim de bebekler başaşağı. Kasılmalarım ve sertleşme artmıştı. Aşağı doğru çekiyordu, acile gittik. Rahim ağzı uzunluğu 1 cm kısalmıştı.ACAYİP SANCIM VARDI SABAHA KARŞI CANIM UYUYAMADIM KARNIM TAŞ GİBİ OLDU ŞİMDİDE AYNI BASKI VAR AMA SANCI YOK ÖLE
DÜN RAPORUM BAŞLADI CANIM AMA BİTİRMEM GEREKEN İŞLER VAR ONUN İÇİN DAHA AYRILAMADIMİzne ayrıldın mı canım sen
YOK CANIM SORMADIM DÜN GİTTİM DOKTORA HERŞEY İYİ DEDİ ACABA BURDAKİ DOKROTUMAMI Bİ GİTSEMDoktoruna sordun mu canım, benim de bebekler başaşağı. Kasılmalarım ve sertleşme artmıştı. Aşağı doğru çekiyordu, acile gittik. Rahim ağzı uzunluğu 1 cm kısalmıştı.
Baskı yapıyorlarsa dikkat et canım, fazla ayakta kalma. Benim kasık ağrılarım yatmaya başladıktan sonra azaldı.YOK CANIM SORMADIM DÜN GİTTİM DOKTORA HERŞEY İYİ DEDİ ACABA BURDAKİ DOKROTUMAMI Bİ GİTSEM
SAĞOL CANIM ECZANEDE SÜREKLİ OTURUYORUM ZORUNLU OLMADIKÇA KALKMAMAYA GAYRET EDİYORUMBaskı yapıyorlarsa dikkat et canım, fazla ayakta kalma. Benim kasık ağrılarım yatmaya başladıktan sonra azaldı.
Canım senin 1 cm ye mi düştü rahim ağzı Doktorun ne diyor Nezaman alınacakları belli mi bebeklerinBaskı yapıyorlarsa dikkat et canım, fazla ayakta kalma. Benim kasık ağrılarım yatmaya başladıktan sonra azaldı.
Yok canım, 1 haftada 1 cm kısaldı. 40 mm'di. 30 mm civarına düştü.Canım senin 1 cm ye mi düştü rahim ağzı Doktorun ne diyor Nezaman alınacakları belli mi bebeklerin
BİZİMKİDE 19 KASIM İLE 26 KASIM ARASINDA BAKALIM HAYIRLISIYok canım, 1 haftada 1 cm kısaldı. 40 mm'di. 30 mm civarına düştü.
28. Haftadan beri yatıyorum. Doktor böyle devam edersek, 15 Kasım gibi düşünüyor.
BENİMDE ŞİŞİYO BU ARALAR CANIM AYAĞIMI YUKARI KALDIRARAK DİNLENİNCE GEÇİYO2 gündür sağ ayak bileğim çok şişiyor kızlar. Napmam lazım.