- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
İNŞALLAH SIKINTISIZ GEÇER GÜNLER BENİM ESKİ ÇATLAKLAR HARİÇ YENİ ÇATLAĞIM YOK ALLAHA ŞÜKÜR POMPARI DOĞUMDAN SONRA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BEBEK ARABASI KONUSUNDA KARARSIZIMMeraba kızlar. Çarşamba doktora gittim. Rahim boyu 35mm fena değil ama dinlen dedi. Grip aşısı yaptır dedi. Grip aşısını hem ben, hem eşim hem de çocuklara kim bakıcaksa ve sık sık gelicek kim varsa bebekler için mutlaka yaptırın dedi. Bayramdan sonra yaptırıcaz hepimiz. Butun tıkanıklığı ben de en bsşından beri var. Deniz suyu burun spreyi var eczanelerde Sterimar marka. Tamamen doğal bebeklerde de kullanılıyor. 38TL onu kullanıyorum. Rahatlatıyor baya. Lansinoh göğüs ucu kremi ve Palmers çatlak kremini zaten 16.haftadan beri kullanıyorum. Şimdilik ne çatlak oldu ne göğüs ucum acıdı çok şükür inşallah böyle de devam eder. Göğüs pompası bende alıcam ama doğımdan önve mi sonra mı karar veremedim doğrusu. Ameda ve medela iyi diye okudum ama çok pshalı. Lansinoh çiftli hem daha uygun hem iyi gibi. Bu arada oda takımı aldık, bebek arabasını 2 tane ayrı Nuna travel sistem aldık. E-bebek de indirimdeydi. Yatak odasına da 1tane park yatak alıp ikisini nir düre birlikte yatırıcam. Sonra odalarında yatarlar diyorum. Herkese sevgiler...