2014 Kasım Anneleri

develi3838 develi3838 canım benim oğlumun da sıksık hırıltısı oluyor. Ikı kez bronşit gecırdı. Antibiyotik kullanmadık hiç ama ventolin ve bakgam söktürücü kullandık uc kez. En son hırıltı devam ediyordu. Bız de uzun sure kurtulamadık. Kendılıgınden geçti. Ama şu an şehir dışındayım anneme geldim burdaki hava cok kuru geceleri farkediyorum yine hırıltı.
Doktorumuzun bize dediği şu ki bademcik ırı oldugu ıcın genizakıntısı gerı akıyor ve hırıltı buyuzden ciğerden değil dedi. Aynı şekilde allerji problemimiz var ve sık bronşit gecırdıgı ıcın astıma cevirme ıhtımali yuksekmiş. Koruyucu şrup verdı.
Allerji bizde genetik malesef. Hamileyken damarlar da genişlediği için gecelerı nefes alamayıp ağladıgımı bilirim. Kaç kez dr a gıtmuştım belki bir çare bulunur dıye ama dr hiçbirşey yapamayız sabır deyıp gerı gonderdi ve muhtemelen cocuklarında da olacak demişti.
Cok uzun yazmışım ama ben de cok dertliyim bu konuda :(

Herkese merhaba. Umarm bebisler ve anneler iyidr. Biz iyi degilix 2 haftdr öksürük ates oglmla bittik bakanimz yardm edenimz de yok. Gece de agliyo yatmiyor bnde sinirlnyrm cnku ayaga kalkack mecalim yok atesim hep 40ti.poyrazda yemk yemiyor cocuk 9 kilo halen. (Dogum gunu old beeri)Bnde erkn sinirlenp aglar olmuşum allahm sen yardm et

Bu arada poyraz halen yürümedi
Niyeti yok şimdilik
Hizli emekleniyor nereye isterse gidiyr.sizde durum ne

Niyeti yok şimdilik
Cok gecms oksm canm bizmki yasndan 20 gun once basladi yurumeye ama net degildi 13 aylikken bariz yuruyrdu simdi yoldada tek basina yuruyebiliyr ama cok yorucu bi donem cunku artik yurumuyo kosuyo duseck die odum kopuyo elinide tuttrmuyr ama dert etme her cocuk farkli yani iyi olsnlarda gec yurusnler eltimin kizi 19 aylikknn yurdu k.v dem diyor kaynmda 2yasnda yurums :)

Mrhabalar.Benim kızım şu an 14 aylık.Düzenli olarak balık yedirmek istiyorum.Fakat tam bir emme canavarı kendisi.Yemek yerken bile keyif sigarası gibi yemeğin ortasında emmek istiyor.Balık yedirdikten sonra bir süre emzirmek istemiyorum, korkuyorum.fakat bikaç kere balık yedikten 1 saat kadar sonra emzirdim.Çünkü krize girdi.Denize yakın değiliz.Balıkları alırken taze olmasına dikkat etmeye çalışıyorum fakat tabi insan yanılabilir de.Sizce balık yedikten ne kadar sonra emmeli?

Niyeti yok şimdilik
Bizde 26 kasimliyis bizde yurumuos .. Yurumemesndn ote etrafin hala yurumuyormu sorusu deli edio bir hafta arayla sorulurmu ya:(( inan surekli parmgimi tutuo yuruylim die bi kendini kurtaesaydi hayirlisyla

Bizde 26 kasimliyis bizde yurumuos .. Yurumemesndn ote etrafin hala yurumuyormu sorusu deli edio bir hafta arayla sorulurmu ya:KK43:( inan surekli parmgimi tutuo yuruylim die bi kendini kurtaesaydi hayirlisyla
Canim o ote tarafin laflari hiccc bitmez inan buna en iyismi takmicn ne gicik oluyorum bu tiplere:((

Bizde 26 kasimliyis bizde yurumuos .. Yurumemesndn ote etrafin hala yurumuyormu sorusu deli edio bir hafta arayla sorulurmu ya:KK43:( inan surekli parmgimi tutuo yuruylim die bi kendini kurtaesaydi hayirlisyla
Bi an geliyor pat diye yürüyorlar sen kafana takma kimseyi yürümeye başlayınca hala konuşmuyor mu tuvalete gitmiyor mu diyecekler artık bu sorular bitmez boşver sen

Sanırım uyumayı ve uykuya derin dalmayı bilmiyor minik. Cok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun. Acaba uyku eğitimi uzmanlarından
Haklısın bende o şekilde düşündüm bulunduğum şehirde o tarz bir kursun verildiğini sanmıyorum araştırdık biraz ama video gonderebiliriz dediler sadece :KK43:

Netten araştırdınmı bir canım dinlendiren çaylar falan versen arkadaşın dediği gibi tam dalmayı bilmiyormu acaba
Gece çayı galiba milupanin vs hem onları hemde rezene anason ayrıca alıp verdim ben o şekilde 2 saat uyuyor sonra sürekli uyku uyanıklık sabaha kadar işte ama farklı bir şey var mi bakacağım teşekkür ederim

Canım Allah yardımcın olsun...
Belli ki baya bir manevi olarak tükenmişsin...
Muhakkak bir sebebi vardır sonuçta daha çok minikler uyumaları gerekiyor...
Araştır iyi bir doktora götür tekrar istersen...
Bilemedim ki şimdi ne yapılabilir...
İnşallah çabucak düzelir canım..
İnşallah canım benim tek umudum aman su zaman düzelir aman bu da geçsin düzelir duzenli bir hayatımız olmasını özledim artık

Senin durumuna yakın olan bir tanıdığım var. Onun kızı hergün sabah 5 e karşı uyuyup, 12 gibi uyanıyormuş. Bir de çok yakın Arkadaşımın oğlu da öyle. Gece mesela 1 de 2 de uyanıp, oyun oynamak istiyormuş. Elektrikli süpürgeyi açtırıyormuş. Arkadaşım artık oturup ağlıyordum diyor. Şuan oğlu 2 yaşında, çok şükür düzeldi diyor. Biz de insanız, bütün gün yoruluyoruz haliyle Gece uykuya çok ihtiyacımız oluyor. Allah kolaylık versin. Bence bitki çaylarını dene. Sakinleştirici, rahatlatıcı etkileri oluyor. Rezene, anason veriyorlar bebeklere. Kaynamış suya azıcık koyup biberonla içirmeye çalış. Inşallah bir an önce düzene girersiniz.
Oğlum da aynen o sekilde gece 11gibi ancak uyudu sonra bu saate kadar en fazla 2.5 saat uyumustur salla emzir arada ağlıyor sonra gülüp oynamak istiyor saat 4 gibi uykuya yenik düşmüşüm artık bir uyandım 4.40ta buz gibi olmuş çocuk üstünü giydirsemde ne olacak bilmiyorum şimdi yeni uyudu daha

Sevgili arkadaşım öncelikle allah yardımcı olsun. Çocuğu bir oyun parkına götü akşam 19:00 gibi 2-3 saat koştursun oynasın kucağınıza almadan oynayarak yorulsun.bence biraz ise yarar.
Haklısın birkaç defa avm ye götürdük ama girer girmez ağır bir hava oluyor korkuyorum bu seferde hasta olur diye dışardaki zaten mümkün değil keşke yorulsa dediğin gibi yorulmuyor sorun o

Canım benim hoş geldin öncelikle gecen aklıma geldin hatta ben okuduğumdan şunu anladım senin çocuk uykuya geçmeyi bilmiyor sallama ve emzirmeye alışmış sallamayı bırakınca Uyanıyor dalamıyor bir arkadasım bu sorunla ha geçti ha geçecek diye çocuk 2 yaşına gelene kadar çabaladı ve sonuçta hep başa sardı uyku meleği diye bir site var ordan destek Aldı ve çocuğu çok rahat uyuyor artık başta zorlandı tabiki ama şimdi rahatladı onlar bu işin uzmanları sonuçta 500 tl gibi bir Ücret ödedi ve gerçekten yüzü Gülüyor artık depresyona girmişti kız Facebook kullanıyorsan bu siteye bir göz at
Burda sizi görünce daha da duygusala bağlıyorum o kadar ay ne heveslerle bekledik burda bebeklerimizi çok şükür sağlık problemi yok ama dogdugundan beri 1 hafta bile en azından 3-4 defa uyanıp uykuya devam ettiği olmadı emmesine bağladım vs ama şimdi iyice çığrından çıkmış durumda ben onlarla da irtibata geçeyim nasıl olur bilmiyorum ama var demekki bildikleri kullanmıyorum facebook ancak sitelerinden ulasirim çok teşekkür ederim :KK43:
Hepiniz çok sağolun ilginiz verdiğiniz cevaplar için kızlar

Benim haciyatmaz oğlumdan herkese günaydın :)
IMG_20160119_103526.webp

Canim o ote tarafin laflari hiccc bitmez inan buna en iyismi takmicn ne gicik oluyorum bu tiplere:KK43:(
Zaten insani tek debresyona sokan cevrenin lafi ole bi alismizki ole bi hayatimiza sokmusuz ki o benligii farkinda olmadan herkes ne der herkese ne diyecem bole yasiors resmn artik hayati.. Allah onlara akil bizede sabir versn ins:))

Bi an geliyor pat diye yürüyorlar sen kafana takma kimseyi yürümeye başlayınca hala konuşmuyor mu tuvalete gitmiyor mu diyecekler artık bu sorular bitmez boşver sen
Aynenn ole nasrettin hocanin lafi agizlari torba diil buzemiors buzemeyeces:)) birsey sorcm yurumesi icin birkac kisiden once yerden bi yere tutunmadan kalkmsi lazim diorlar dogrumu? Koltuga duvara tutunup kalkio amaa yerden direk kalkmaya daha hic cabamiz yok:))

Aynenn ole nasrettin hocanin lafi agizlari torba diil buzemiors buzemeyeces:)) birsey sorcm yurumesi icin birkac kisiden once yerden bi yere tutunmadan kalkmsi lazim diorlar dogrumu? Koltuga duvara tutunup kalkio amaa yerden direk kalkmaya daha hic cabamiz yok:))
Canim benimki once koltugu tutup yuruyrdu ama duser die hep orumcege koyuyrdum sonra dedim nereye kadar orumcek 13 aylikken biraktm orumcegi baktimki yuruyor guzelce tabi dusmelr olmuyr degil simdi guzel yuruyr ama ben ayakkabi giydirince yurumeye basladi yere saglm bastigi icinmi bilmiyrum hala bile uyanir uyanmz giydirrim ayakkabisini cok dert etme kendini hazir hussederse yurur zaten

Kimi erken yürür kimi geç kimi erken konuşur kimi geç kimi uysaldır kimi yaramaz biz Türkler seweriz kıyası eşim derki bu erken geç olayları için üç yaşına geldiği zaman bütün çocuklar eşit olurmuş Allah öyle dengeliyor derdi derde desin millet he diyin geçsin

Yaman 1 aydır yürümeye başladı Tam olarak başta düşünce emekleyip bir yere tutunup ayağa Kalkıp devam ediyordu şimdi direkt iki elini yere koyup Kalkıyor yürüyor ben varya asla yürümesi için bir çaba göstermedim hatta yürümemesi işime bile geldi geç kalmış değil senin minikte ömrü billah koşturacaklar zaten hiç kafana takma yakın zamanda Yürür bi anda oluyor zaten

sysa sysa canım benim oğlum da yurumuyor. Cok serı emekleyerek her işini gordugu için yurumeye ıhtıyac duymıyor galiba. 11 aylık emekledi zaten anca :) ıkı gundur yere tutunup ayağa kalkıyor ıkı adım atıp dusuyor ben de bişey yapmıyorum yurumesi için. Etrafı takma bana da soruyorlar hep ben diyorum rabbim izin vermedi henüz yürümesine vizesi çıkmadı susuyorlar o zaman :)

Canlar ballar birsey sormak istiyorum bana yardimci olursaniz sevinirim. Ben evimde cocuk bakmak istiyorum ama cok fazla bisey bulamadim nette. Acaba nelere dikkat etmeliyim hangi ozelliklere sahip olmaliyim nekadar ucret istemeliyim bana fikir verebilirmisiniz?

Canlar ballar birsey sormak istiyorum bana yardimci olursaniz sevinirim. Ben evimde cocuk bakmak istiyorum ama cok fazla bisey bulamadim nette. Acaba nelere dikkat etmeliyim hangi ozelliklere sahip olmaliyim nekadar ucret istemeliyim bana fikir verebilirmisiniz?
Bulundugun sehire evinde yada çocuğun evindemi.bakacaksin buduruma kac saat bakacaksin.buna bagli ben 8 1bucuk arasi 500 tl veriyorum sadece cocuk bakimi ev osi yok kendi evimde belki fikir olur sana

Back
X