Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de çok açım. Ama kahvaltıyı annemlerle yaptığım için beklemek zorundayım. Maşallah 10:30-11:00 e kadar uyuyorlar Tek başına kahvaltı edemiyorum ben
ohh ne guzel. bende hergun işyerinde ne yesem diye düşünüyorummm.ama hep aynı şeyleri yiyip duruyorum biride bana kahvaltı hazırlasa iyy olcakk.
ekledim hayatım merak etme
Torun sahibi olmak o kadar kolay değil. Ondan beraber kahvaltı ediyoruz Bir de erken kalksalar da açlıktan bulantılarımız azıtmasa
Gel beraber edelim kahvaltımızı canım benim
canlarım benim günaydın ben kahvaltımı işyerinde yaptım bile çayımı aldım yazdıklarınızı okuyorum acayip bağımlı oldum iş yerine gelen mailleri kontrol etmeden burayı açıyorum kim ne yazmış diye
aynen bende işler beni beklıyr ben burda takılıoyorummmm..
Benim de ders çalışmam lazım ama buraya takılıyorum
Yakında olsaydık da birlikte şöyle güzelce kahvaltı yapsaydık... Ne güzel olurdu...
Asmencim, atıştırdım atıştırmaz myım... Annemlere kalırsa ohooo
kuzum bizi kovarlar yakında
Nihayet annem aradı. Hadi ben kahvaltıya kaçaaaaaar Görüşürüz kızlaaaar
Torun sahibi olmak o kadar kolay değil. Ondan beraber kahvaltı ediyoruz Bir de erken kalksalar da açlıktan bulantılarımız azıtmasa
Gel beraber edelim kahvaltımızı canım benim
canım valla ben beklemiyorum annemin uyanmasını arıyorum açmazsa gidip kapıyı çalıp uyandırıyorum kendisi diyo uyanınca gel diye erkenden koşuyorum yoksa açlıktan midem dışına çıkıyo napim saat 11e kadar falan nası dayanıyorsun sen alla allaa :44:
canım valla ben beklemiyorum annemin uyanmasını arıyorum açmazsa gidip kapıyı çalıp uyandırıyorum kendisi diyo uyanınca gel diye erkenden koşuyorum yoksa açlıktan midem dışına çıkıyo napim saat 11e kadar falan nası dayanıyorsun sen alla allaa :44:
Yarınnnnnnnnnnn bütün hediyelerimi alıp paketlicemmmm. Hediye isteyen vamııııııııııııı