Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha durun bakalım hediyeler gelmeyece başlasın o zaman heyecan doruklarda ve tahminler kesin olarak başlayacak
Kocan seni tek basina birakip maca gitti madem, sen de bizimle muhabbet et benceneyse kızlar ayşegül kaçar :) kocam maç izlemeye gitti, çıkarken ütü masasını açtırmıştım boşa gitmesin :) çalışıyım ben
Kolay gelsin canımneyse kızlar ayşegül kaçar :) kocam maç izlemeye gitti, çıkarken ütü masasını açtırmıştım boşa gitmesin :) çalışıyım ben
He bencedeIpucu veren altin bulsun
Ipucu veren altin bulsun
Arkadaşlar Gizem7 arkadaşımız ''Farzetki o burayı okuyor'' topiğinde bir yazıyı alıntılayıp yorum yazınca banlanmış yarın akşama kadar yok aramızda kendisi çok üzgün haber vermemi istedi face den bana bilginiz olsun
Gizem7 kuzummm bekliyoruz seni
Ipucu veren altin bulsun
Benim kurbanım SEvgi....Tonlarca altın bulcam demi
neeeeyyyynnnnn hediyeler gelince de mi bilmiycez kimden geldiğiniiiii.... yok artıkkkk
Ama benim kurbanım da hamile değilip ucu veriyorum benim kurbanım hamile değiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil
ip ucu veriyorum benim kurbanım hamile değiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil
Ama benim kurbanım da hamile değil
Canım tabi ki bilcez de.. Ben şunu demek istiyorum... Mesela sen sanıyorsun ki senin katilim olduğunu. Ama bir bakıyorsun ki değilim başkası çıkmış bana. Sende hediyeler gelmeye başlayıp kim kime çıktığını notları alırsan katilini daha kolay bulursun demek istedim
Hehe evet ama çok genel oldu seninki yahuben altın bulcam dimi
ben şimdi ülker çikolatalı gofret yedim.Ne yesem ya :))
ikinize de soruyorum, tamam hamile değil... de... olası varmı? hamile olası yani
olabilir de olmayabilir de ne desem bilemedim yani
hımmmm akıllıcaaaaa
Ne yesem ya :))
ben şimdi ülker çikolatalı gofret yedim.
amaya cığım bilmiyrum hamile olası var mı kim bilir