yaaaaaaaaaa hamile var burda böle şeyler sölemeyinn
füüüüüü tamam ya, siz yazdıkça ben merak ediyom ama.... gidiyom ben, bu sefer kesin
Hamile olan arkadaşlarım verin bana adreslerinizi ben size 1 kutu çikolata alayım olar mı?
ayy teşekkür ederim canım. çok canım çekmedi çekse kocişe bakkal yolu görünürdü artık
Kuzum sen benim dileğimi okudun mu bakayım? Öğlen dua okuyacağını söylediğinde mesaj kutun dolu olduğu için buraya yazmıştım
ayy teşekkür ederim canım. çok canım çekmedi çekse kocişe bakkal yolu görünürdü artık
okumaya başladım öğlen kuzu tabiiki.listemdesin canımmm.ama bi çırpıda bitmiyo 4444 tefriciye başladım hepimiz için.bitince topluca dua edicem
O zaman sorumu düzelteyim, listeye beni de ekledin mi? Olacaktı o
Sağol canımcım, Allah kabul etsin
okumaya başladım öğlen kuzu tabiiki.listemdesin canımmm.ama bi çırpıda bitmiyo 4444 tefriciye başladım hepimiz için.bitince topluca dua edicem
ikinize de soruyorum, tamam hamile değil... de... olası varmı? hamile olası yani
hımmmm akıllıcaaaaa
daha eksiklerim var bebişede bişeyler hazırlayım öyle acele etme
bende oraya baktım anlayamadım buranın devamı sandım sordum acıkladılar iki ayrı çekiliş var diye
hu huuuuu ben geldimmmm.... düşmedim başımda dönmedi sağ salim döndüm eveveeee böylece hediye işini tamamlamış oldum. paketlerim de hazııırrrr geriye sadece mektup kaldı.... sevgili kurbanım umarım aldıklarımı beğenirsin :))) kırmızı don işi biraz alengirli oldu ben kırmızı saten bi gecelik aldım arkadaşlar.... donu da var umarım bedeni olur....
al bi becerikli hatun daha :) benim niye elimden gelmiyo böyle şeyler yaaa.... börek açsaydım bari
o değilde kızlar burda sohbet edenlerin sayısı çok az, acaba gerçekten diğerleri unuttu mu bizi ki??? hatta bu gece kocam bilem dedi " sen bu kadar özeniyosun, uğraşıyosun, umarım sonu senin için güzel olur" diye.... hediye işin bahanesi de gerçekten katilimin özenmesini isterim elbet... en azından burda iki lafın belini kırdığım biridir diye umuyorum. yoksa sadece "katıldım mecburum artık" diye düşünmez umarım... üzülürüm o zaman
Bende okuyorum canım salafat-ı tefriciye dediğin kolay kolay bitmiyor.
Ben daha önce okudum çok faydasını gördüm şimdi yeniden başladım
aminnnn
Allah kabul etsin canım .birbirimize dua edelim hepp
Benide ekledinmi tatlım msj atmıştım ama