işin maddi boyutu aman önmeli deyil desekte
ben ne kadar özeiyosam banada böyle özenilsin ,isterim tabi bu ara hedef şaşırtıyor dsa olabilirim
sen gene umudunu yitirme
ben ne kadar özeiyosam banada böyle özenilsin ,isterim tabi bu ara hedef şaşırtıyor dsa olabilirim
sen gene umudunu yitirme
hu huuuuu ben geldimmmm.... düşmedim başımda dönmedi sağ salim döndüm eve veeee böylece hediye işini tamamlamış oldum. paketlerim de hazııırrrr geriye sadece mektup kaldı.... sevgili kurbanım umarım aldıklarımı beğenirsin :))) kırmızı don işi biraz alengirli oldu ben kırmızı saten bi gecelik aldım arkadaşlar.... donu da var umarım bedeni olur....
becerikli bi hatun gördüm sankiiiii :)))) ama anladığım kadarıyla kurbanı ben değilim gebiş olmadığıma göre
kolaylar gelsin tatlım....
al bi becerikli hatun daha :) benim niye elimden gelmiyo böyle şeyler yaaa.... börek açsaydım bari
demekki katilim sen değilsin, ben tek çekilişteyim çünkümmmmm
burdayım şekerim geldim geldim merak etme gözün yollarda kaldı dimiiiii
o değilde kızlar burda sohbet edenlerin sayısı çok az, acaba gerçekten diğerleri unuttu mu bizi ki??? hatta bu gece kocam bilem dedi " sen bu kadar özeniyosun, uğraşıyosun, umarım sonu senin için güzel olur" diye.... hediye işin bahanesi de gerçekten katilimin özenmesini isterim elbet... en azından burda iki lafın belini kırdığım biridir diye umuyorum. yoksa sadece "katıldım mecburum artık" diye düşünmez umarım... üzülürüm o zaman