- 20 Ocak 2011
- 3.633
- 10
Yok kurbanlar katillerini bilmiyor, katiller kurbanlarını söylemiyor
biraz geçmişe takıldımda neler dönmüşş burdaa
anlaşıldı herkes hafiyelige tutulmuş.
gerçi bende okurken buldum gibi katilimi ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kurbanlar katillerini bilmiyor, katiller kurbanlarını söylemiyor
Aaa kızlar acaba çekilişleri topikleri mi karıştırdılar ki? Sevgi geç olmadan bi yoklama alsa fena olmaz aslında karışıklık olmasın :/
yok benımkı suan oralarda gezınmıo ama burayada gelsın bıraz yanii.karıstırmamıs benımkı bılıyorum .)
He iyi bari canım :) Ama katillerimizi bilmiyoruz ya katillerimiz onlardan biriyse? Benim kurbanım buralarda çok şükür
Aaa kızlar acaba çekilişleri topikleri mi karıştırdılar ki? Sevgi geç olmadan bi yoklama alsa fena olmaz aslında karışıklık olmasın :/
Hmmm ikinci kişiyi de gördüm. Neden böyle yapıyorlarki
Aynen canım kaç gündür sinir oldum sapık gibi kızı ordan takip ediyorum ama tüm hevesimi kaçırdı ona üzülüyorum başka bişeyde değil
yaa yine kırmızı donu bulamadım pembenin her tonu var kırmızı yok Allahım yaa hiç gelmicek mi yılbaşı donları heralde son ana kalacak bide çikolata kaldı özel bişey olsun istiyorum aceleye getirmicem
Aynen canım kaç gündür sinir oldum sapık gibi kızı ordan takip ediyorum ama tüm hevesimi kaçırdı ona üzülüyorum başka bişeyde değil
O değil de o iki kişiden herhangi birinin benim katilim olmasını istemem açıkçası. Çünkü buradaki kurbanları için bir çaba gösterdiklerini hiç sanmıyorum
Sorma yaa pembenin her tonu var gerçekten. Konsept yılbaşı olmasa alacaktım hatta o pembişlerden
Ah canım ne gerek vardı bu kadar :) Bekliyorum sabırsızlıkla hediyelerimi
daha eksiklerim var bebişede bişeyler hazırlayım öyle acele etme
bebişe mi yani bana mı hediyelerin canımmm çok sağolll
ben de pembe alacaktımmm nası olsa fotoğrafta kırmızı gibi durur dedim belli olmaz şaka şaka adı üstünde kırmızı don yani başka renk olmuyo da ayın 10una kadar bulamazsam napıcam onu düşünüyorum artık beyaz alıp kırmızıya boyarım
bende oraya baktım anlayamadım buranın devamı sandım sordum acıkladılar iki ayrı çekiliş var diye
bebişe mi yani bana mı hediyelerin canımmm çok sağolll
Aha! Şüpheli listeme bir kişi daha eklendi
ooooo
piti piti
karamela sepeti
terazı lastik cimlastikkkkkk
biz size geldik bitlendikkkk
ofoff çılgınlar gibi alışveriş yaptım geldim
don aldım kıpkırmızı
bi havlu aldım kendim boncukla işlicem
sepet aldım içine ıvır zıvırdan yiyecek doldurucam
ikili fincan aldım yanında şekerligi sütlügü
çoklu çerçeve aldım onuda kendi ellerimle yazın tatilde topladıgım deniz kabuklarıyla süslücem
inşallh becerebilirim rezil etmem
Oyyhhhh çok yoruldum bugün, çooook. Kurbancığım hamile hamile tam 3,5 saattir dışarılarda dolaştım durdum. 3 parça hediyen vardı, 4 parça daha hediye aldım sana, bir de şekerleme kutusu aldım sahi sööliim de İnşallah beğenirsin aldıklarımı. Çok heyecanlıyım çooookkk... Ama kırmızı don bulamadım yaaa. İç çamaşırcılarda daha yılbaşı donları yok, sinir oldum. İnsanlar yılbaşı dışında kırmızı don giyemez mi yahu, bulundurun satın işte hıhhh, uyuz ettiler beni
Neyse, kafamda daha alınacak şeyler var ama bugün vaktim yetmedi, çok yoruldum. Uygun bir zamanda yine dışarıya akıyor olacağım
Ya bekar halimle hamileliğe özendirdiniz beni ama :) Allah hepinizin bebeklerini analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah
Kurbancığım sana bu akşam ellerimle hediye hazırlıcam umarım becerebilirim de beğenirsin:)
valla yeter söylicem artık benim kurbanım öbür çekilişde geziyo bu kız çekilişlerimi karıştırdı acaba :) deli olcam azcık buraya gelde tanıyım seni
iyi akşamlar kızlaaaaaaar benim katilim bu gün sabahtan beri ihmal etti beni nerde kendisi bilmiyorum acaba hediyeleri almak için alışverişe mi daldı