Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biraz daha heyecan gelsın ozmn bende koyayım daha camasırım ve yazacagım mektup yok ıcınde ama genel haliyle konsept bu kurbanım buraya gelmıyor artık suphelenemye basladım ceklısten cıktımı dıye
Eki Görüntüle 876315
selam kızlar misafirleri yollayıp geldimmm.süper hediye paketleri yapmışsınız....ben don bulmadım.haftaya bakıcam.çikolatayı da almadım daha bi iki ekleme yapıcam ama hazır olan paketlerin resmini koyayım bakalım beğenecek misiniz
Eki Görüntüle 876348
çok güzellerbana mı geliyorlar yoksa
yok yok çıkmadım buradayımmm
selam kızlar misafirleri yollayıp geldimmm.süper hediye paketleri yapmışsınız....ben don bulmadım.haftaya bakıcam.çikolatayı da almadım daha bi iki ekleme yapıcam ama hazır olan paketlerin resmini koyayım bakalım beğenecek misiniz
Eki Görüntüle 876348
ayrıca katilimi de tahmin ediyorum ip uçlarından yakaladım çok sağlam ipucu vermişş ama sölemicem sürprizi kaçmasınn
ya var ya aynen seçim konusu cok zor umarım tam zevkine uygun secerz hedıyelerımızı de cooook mutlu ederız
bu kadar güzel paket yapamam ben ya benim kurban çok şanssız
sevgi herkese bi msj ceksen aktif olsalar biraz kaynaşşak
canım sen geç geldin azcık sanırım biz kaynaştık çoğu arkadaşla faceten bile ekleştik
ben özge nasılsın
paketler harika yaaa çok becerikli hatunlarsınızzzz
ben yapamam öle sanki bi de kimileriniz kutuya koyup da paketlemişsiniz galiba yollarken daha büyük bi kutuya mı koycanız hepsiniii
Eki Görüntüle 876348
Eki Görüntüle 876108 Eki Görüntüle 876107
bunlarda benim paketlerimmmm.... henüz tam bitmiş olmasa da bende paylaşmak istedim. paketleri kendim hazırladım. kurbanım istediği gibi parçalayarak açabilir :))) zaten güzelce açması zor olacaktır
Eki Görüntüle 876348
Benim başım kel mi diyerek kocaman bir ipcu vermek istiyorum vereyim mi?