- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
beğendin miiii ay çok teşekkür ederim.... sana da hazırlamak isterim inşallah martta artıksen bana aldın di mi di miii
hediye paketlerine bittim de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beğendin miiii ay çok teşekkür ederim.... sana da hazırlamak isterim inşallah martta artıksen bana aldın di mi di miii
hediye paketlerine bittim de
benim kurbanım başka sayfalarda geziniyo kız azıcık buraya gelde tanıyım seni..
o zaman bi ipucu daha veriyim, benim kurbanım nadiren uğruyo bi ce-eee yapıp kaçıyo hemen.... pek buralarda değil gibi
o zaman bi ipucu daha veriyim, benim kurbanım nadiren uğruyo bi ce-eee yapıp kaçıyo hemen.... pek buralarda değil gibi
benim kurbanım başka sayfalarda geziniyo kız azıcık buraya gelde tanıyım seni..
geldim canım ne demek tanışalım kaynaşalım elbet
yok cnm keşkeevet izmirli hemşerime çıktı
benden başka whatsap kullanmayan var mıdır ki
yok cnm keşkeevet izmirli hemşerime çıktı
o zaman bi ipucu daha veriyim, benim kurbanım nadiren uğruyo bi ce-eee yapıp kaçıyo hemen.... Pek buralarda değil gibi
benmiyim yoksa
Eki Görüntüle 876108 Eki Görüntüle 876107
bunlarda benim paketlerimmmm.... henüz tam bitmiş olmasa da bende paylaşmak istedim. paketleri kendim hazırladım. kurbanım istediği gibi parçalayarak açabilir :))) zaten güzelce açması zor olacaktır
biraz daha heyecan gelsın ozmn bende koyayım daha camasırım ve yazacagım mektup yok ıcınde ama genel haliyle konsept bu kurbanım buraya gelmıyor artık suphelenemye basladım ceklısten cıktımı dıye
Eki Görüntüle 876315
biraz daha heyecan gelsın ozmn bende koyayım daha camasırım ve yazacagım mektup yok ıcınde ama genel haliyle konsept bu kurbanım buraya gelmıyor artık suphelenemye basladım ceklısten cıktımı dıye
Eki Görüntüle 876315