- 8 Aralık 2011
- 1.575
- 3
bana dimiii
Sana değil kuzum SEvgi ye ama gönder adresini be yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana dimiii
başvur başvur zaten işverende ne istediğini bilmiyoo
ben 1 yıldır aynı işteyim taa geçen yıl başvurduğum yerler aradı beni geçen haftaa
düşün üstünden 1 yıl geçmiş
Günaydın yılbaşı kurbanları ve katilleri
Günaydın canımm kimse yok bugün buralardaa
Kızlar siz baya ipucu yakalayın valla ne güzel bense acilde serum yiyip geldim
Canım dediğin gibi herşeye özeniyorsun pakete falan ama bulamadım bende...Birde yanımda bir velet olunca alışveriş yaptığıma şükrediyorum...Mağaza fobisi var adamın resmen yaaa (((
evet cnm özeniyorum yahediyeyi açtığında mutlu olmasını istiyorum inşta öyle olurburda kimsenin beklentisi fazla değil zaten yarım elma gönül alma demişler
bu arada kurbanım az önce 2 parça hediyeni de tamamladım şansa bak 2 seferdir konakta işim çıkıyor bende çarşıya iniyorum
evde 3 parçan hazır bugünde 2 parça etti mi beş daha kırmızı donun ve el yapımı hediyeni hazırlayacam
Sana değil kuzum SEvgi ye ama gönder adresini be yaaa
Harbiden hiç bilmiyorlar ne istediklerini ya bazıları öyle bir ilan veriyor ki 90-60-90 olsunmuşş ne için arıyorsa artık
Valla bende 4-5 aydır başvuruyorum olmadı bir türlü demekki hayırlısı değilmiş diyorum
Sen ne iş yapıyorsun, nerede çalışıyorsun, nerede oturuyorsun ne çok soru sordum pehhh
ahhhh canım niye zahmet ettin okadar
Eki Görüntüle 876108 Eki Görüntüle 876107
bunlarda benim paketlerimmmm.... henüz tam bitmiş olmasa da bende paylaşmak istedim. paketleri kendim hazırladım. kurbanım istediği gibi parçalayarak açabilir :))) zaten güzelce açması zor olacaktır
cnm ya keşke herkese bişiler alabilme imkanım olsaay sonuna denk geldi ya allahtan fazladan para ayırmıştım kurbanıma helal olsun
cnm hiç gerek yoktu hepsi çok güzel bayıldım bende katilimi arıyorum nerdesin kızzzz
İyiyim hayatımm evde oturuyorum öyle daha hiç hediye falan da alamadım hava buz gibi dışarı çıkasım gelmiyor hiç
sen napıosun :)
bende bayılmana sevindim, inşallah kurbanımda beğenir şekerimmmmmmm
cnm ya keşke herkese bişiler alabilme imkanım olsaay sonuna denk geldi ya allahtan fazladan para ayırmıştım kurbanıma helal olsun
cnm hiç gerek yoktu hepsi çok güzel bayıldım bende katilimi arıyorum nerdesin kızzzz