- 13 Eylül 2012
- 13.343
- 121
kesin bu benimmmHımmmm benim kurbanım da çok güzel bir bayan Facebooktan buldum kendisini hehe çok fenayım Kıyamam neler yapıyorum haberi yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesin bu benimmmHımmmm benim kurbanım da çok güzel bir bayan Facebooktan buldum kendisini hehe çok fenayım Kıyamam neler yapıyorum haberi yok.
Şurdan biraz çıktım ortalık curcuna olmuş. Çok komiksiniz yaa, çok eğlendim okudukça
Benim şekercim eskiden aktifti şimdi değil yaa, heyyy nerdesinnnnn Bak sana bugünden itibaren cici hediyelerini alıyorum haberin olsun
Ptt kargo ile yollamıyor muyuz? Ben Ptt kargoyu düşündüm çünkü buraya haftada bir kargo gelir.O da hepsi değil.Yurt içi geliyor bizim ilçeye.Mng ile biraz sorun yaşıyoruz adres konusunda.Aras ta haftada bir kere geliyor diye biliyorum.Benim ismimin çıktığı kişi mağdur olmasın onu belirteyim dedim.Neyse iyice bir araştırayım yine de.Yazarım buraya da.
Ben Ptt kargoyu düşünmüyorum açıkçası. Çok çok yavaşlar çünkü. Yurtiçi ile 1, bilemedin 2 günde giden kargo Ptt ile 7-10 günde gidiyor
yoksa senmisin kızçemoooooo olmaz oyle iki kişilik merak iyidirr
benim kurbanım buralarda geziyor aktifmiş ne güzel :) ah canım şimdiden sevdim ben seni :) sana çok cici şeyler hazırlamak istiyorum :)
burdayım canım burdayımmmşükür kavuşturanaaa
deme nasıl ciciler alıyorsun bakım banabak senin için taaaaa 65. sayfadan bugüne geldim
inşallah yanılmıyorumdur kurbanın benim dime he benim dimeee
Aynen cnm katılıyorum sana kargo iyi bir tercih...Ptt oooo kaç günde getirir...
Ben Ptt kargoyu düşünmüyorum açıkçası. Çok çok yavaşlar çünkü. Yurtiçi ile 1, bilemedin 2 günde giden kargo Ptt ile 7-10 günde gidiyor
iş çıkışı bi iki şey almazsam kendimi çok kötü hissetçem aslında cuma alıcaktım herşeyi ama sizler almaya başlayınca kendimi kötü hissettim
bugün de yağmurlu burası :26:
ptt kargo kapalı paket kabul etmiyor canım maalesef binbir çabayla emekle yapacağımız paketleri açtırırlar mazallah boş verin ptt kargoyu işimizi garantiye alalım
ptt kargo kapalı paket kabul etmiyor canım maalesef binbir çabayla emekle yapacağımız paketleri açtırırlar mazallah boş verin ptt kargoyu işimizi garantiye alalım
ben hep yolluyorum bakmıyorlar şimdide ptt ile yolluyacam çünkü bana çıkan kişi yakın bana hemen eline ulaşır
Arkadaşlar ben bazılarınızda şüphelenmeye başladım yazdıklarınızdan bana alan kişiyi çıkardım galiba ama net değilll