- 24 Temmuz 2013
- 1.138
- 989
- 36
şekerim bende izmirdeyim ama üşüyorum demek ki sen sıcak kanlısın :)
aayyyy çok guldum sıcak kanlıyımda normalde kısa kollu giydiğimi goren ateşli der...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şekerim bende izmirdeyim ama üşüyorum demek ki sen sıcak kanlısın :)
aayyyy çok guldum sıcak kanlıyımda normalde kısa kollu giydiğimi goren ateşli der...
valla ateşli diyecektim de yanlış anlarsın diye demedim maşallah sana[/QUOT
YOK CANIM ANLAMAM. NE OLUCAK STRES ATIYORUZ BURADA DERMİŞİM
Katılırım canım bende bu sene baya bir erken olmuş yılbaşı topiği:) ama olsun birazdan bilgilerimi yollarım mesajla
cnm biz daha hiç birşey yakmıyoruz hemde yüksek bir yerde oturmamıza rağmen elektrikten baya tasarruf ettik havalar sayesindeyağmurla birlikte ılık bir havası olur izmirin
Abe ben de tekirdağlıyım kızlar canlar
Bende anne tarafından tekirdağlıyım sayılır mı
Seninde maşallahın var
Bana alıyosun dimi canım o ev ayakkabılarını
Evettt ben de beyaa
izmirin kışı yokya. Yağmur olunca daha sıcak oluyor. Bende sıcağı hiç sevmem ve kalın asla giyinmem... Keşke karrrr yağsa yılbasında superrr olurrrr.
hemşolarımmmmmm
günaydın herkese burda da hava buzzz gibi buzzz
ben de hiç sevmiyorum kışı
dün eşim beni gülmekten öldürdü kendimi tanıttığım bölümü benim sesimle okumaya çalıştı
arada şu ikonların taklidini de yaptı en çok bunun taklidini yapmasını sevdim
biz böyle manyak bi çiftiz işte
kurbanım dündne beri aklımdan çıkmıyo ona bi sürü bi sürü şey almak istiyorum
ben aldıklarımı hediye paketiyle paketleyip bi kutuya koymak istiyom ama kargocu arkideşler açar mı bunlar ne diye :26:
eşim de öyle. Kolay kolay üşümez. Ben titrerken o incecik bir montla durur, deli eder beni Bence sizde bir tuhaflık var, kasım ayında sıcaklanır mı yahu?
Açmazlar canım yaa, olur mu öyle şey... Sonuçta onlar bir cihazdan geçirip bakabiliyorlar. Öyle özel kutuyu açamazlar... Valla ben burada Yurtiçi Kargoya bayılıyorum, onlara teslim etmeyi düşünüyorum hediye kutumu
Hahah şu anlattıkların bi an gözümde canlandı
ya valla sıcak dun arkadaşım geldi ıp askılı giyinmiş ustende sadece çeketi vardı.sıcak ya.bide bırolardayız ya ondan
ip askılı mı? Sadece 'yok artık' diyorum
kıııızzz gece gece ne güldürdün yaa :) çok yaşa emi sana da yollarım canım istediğin panduf olsun
ooo benden ateşli çıktı yaaa[
kız seni de geçti valla :)
Şekerler günaydınnnn....
hava tam miskin miskin uyuma havası ama oğlum sağolsun kalktık yine erkenden...
Benimde bu hafta nişan organizasyonum var malum onun hazırlıklarına bakayım madem (Bilmeyenler varsa ben organizatörüm Facebooktan da bakabilirsiniz...https://www.facebook.com/tasbebekorganizasyon?ref=stream&hc_location=timeline )
Offf offf göz kapaklarım kapanıyo ama uyuma şansım yok
Neyse siz hareketlenin baride bende kendime geleyim :)))
Seviyorum sizi yaaa :)))
https://www.facebook.com/nurhan.tas.3
Bu arada buda benim face im herkes ekleyebilir tanışabiliriz...
canım hangi ildesin ekliyorum seni merak ettim yaptıklarını
kızlar günaydın bu da ben bana hediye alacak olana arkadaşıma yardımcı olur belki ben daha kendi kurbanımı göremedimEki Görüntüle 873427 :)