- 16 Nisan 2013
- 660
- 172
35 lilerden güzellik fışkırıyor ya.ne izmirmiş kardeşimmmmmmmm
canım benim çok teşekkür ederim havasından suyundan galiba :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
35 lilerden güzellik fışkırıyor ya.ne izmirmiş kardeşimmmmmmmm
Ben kime çıktıysam sadece olduğu şehrin nesi meşhursa onu gondersin yeter biraz yemeğe düşkünümmde.. Bende oyle yapıcam.
bana çıksaydın ben sana köfte yollardım o zaman
Bak yaaa hemen foto aşamasına geçmişler, face iyiydi
Bu da kocam ve ben, face te de bu var diye bunu koydum (gerçi bu ara face profilimde bebişle ilgili bi şey var ama neyse)
Eki Görüntüle 872972
Sevgi çok fenasın yaa çok özendim, ben de göbişli fotolarımı koymak istiyorum ama daha yokki Maşallah sana
5 parça hedayemi aldım
Geriye kalan bir kaç hedayem daha var onlarıda ayarlayıp göndereceğim artıkkkkk
günaydın kızlar
maşallah nasılda güzelsinizkurbanımı da görmüş oldum bu da bendenizşu an saçlarım sarı ama hiç sarı saçlı fotomun olmadığını gördüm şimdi çekip atacaktım ama usb kablom yok yanımda
Eki Görüntüle 873361
hemşolarımmmmmm
günaydın herkese burda da hava buzzz gibi buzzz
ben de hiç sevmiyorum kışı
dün eşim beni gülmekten öldürdü kendimi tanıttığım bölümü benim sesimle okumaya çalıştı
arada şu ikonların taklidini de yaptı en çok bunun taklidini yapmasını sevdim
biz böyle manyak bi çiftiz işte
kurbanım dündne beri aklımdan çıkmıyo ona bi sürü bi sürü şey almak istiyorum
ben aldıklarımı hediye paketiyle paketleyip bi kutuya koymak istiyom ama kargocu arkideşler açar mı bunlar ne diye :26:
Açmazlar canım yaa, olur mu öyle şey... Sonuçta onlar bir cihazdan geçirip bakabiliyorlar. Öyle özel kutuyu açamazlar... Valla ben burada Yurtiçi Kargoya bayılıyorum, onlara teslim etmeyi düşünüyorum hediye kutumu
Hahah şu anlattıkların bi an gözümde canlandı
herkezlere günaydın
canocanlar hediye paketi şeklinde kargoya götürürseniz hediye almıyorlar alırlarsada açılıyor dıştan hediye paketi olduğu belli olmasın lütfenki sıkıntı yaşamayalım
Herkezlere günaydın
Canocanlar hediye paketi şeklinde kargoya götürürseniz hediye almıyorlar alırlarsada açılıyor dıştan hediye paketi olduğu belli olmasın lütfenki sıkıntı yaşamayalım
hemşolarımmmmmm
günaydın herkese burda da hava buzzz gibi buzzz
ben de hiç sevmiyorum kışı
dün eşim beni gülmekten öldürdü kendimi tanıttığım bölümü benim sesimle okumaya çalıştı
arada şu ikonların taklidini de yaptı en çok bunun taklidini yapmasını sevdim
biz böyle manyak bi çiftiz işte
kurbanım dündne beri aklımdan çıkmıyo ona bi sürü bi sürü şey almak istiyorum
ben aldıklarımı hediye paketiyle paketleyip bi kutuya koymak istiyom ama kargocu arkideşler açar mı bunlar ne diye :26:
Bursadayım cnm...Kabul ettim :))))
günaydın kızlarrrr.... bende bugün yeni bi paket yaparken aynısını eşime söyledim, sonrasındada aman dedim yurtiçi kargoyla kanka olduk nerdeyse internet alışverişleri sayesinde, rica ederim açmazlar... umarım açmaya kalkmazlar... ama tabi tüm paketleri bi koli halinde götürmeyi planlıyorum....
bende bursadayım.... herkes hemşo buldu, buralı yokmuydu diyodum; selam şekerimmmmm
kızlar günaydın bu da ben bana hediye alacak olana arkadaşıma yardımcı olur belki ben daha kendi kurbanımı göremedimEki Görüntüle 873427 :)
ouww sen ne hoş hatunmuşsun :) bayıldım
VHerkezlere günaydın
Canocanlar hediye paketi şeklinde kargoya götürürseniz hediye almıyorlar alırlarsada açılıyor dıştan hediye paketi olduğu belli olmasın lütfenki sıkıntı yaşamayalım
selam kızlaar nasılsınız bu gün bakalım ben çok meraklıyım meraktan çatlıyorum .şu bana çıkan hamile diyen arkadaşları takibe aldım listeye ekledim kara listeye kesin onlardan birine çıktım hepi topu kaç hamile var ki.delirtmeyin beni hamile halimde kime çıktıysam sölesin stres yaptırmasın ayol bana zaten daha hediye almaya da çıkamadım benim kurbanım buraları terk etti galiba ortalarda yok iki laf etseydi gelip şu topiğe de tanışsaydık iyiydi hepiniz hayal kırıklığına uğradınız değil mi bana çıkmadığınız için evet ititraf ediyorum ben kendime çıktım hediyeleri de kendime alacam çıldırdım işte
vallahamııpek inanmadım amabenim kurbanım istanbuldan değillllll :)