Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Estetikten onceki haliM AMA....
Hemşoooo, Tekirdağlısın değil mi?
evveeeettttt
ep gene trakyalıyım beya
sen de mi Tekirdağ
Abe ben de tekirdağlıyım kızlar canlar
wawwww hatunlar maşallahınız var ne cicisiniz öyle :)
bu arada bende bugün çıkıp bişiler baktım çok cici ev ayakkabıları gördüm almassam olmaz onları..bol bol kıyafet baktım ama karar veremedim bi bakıyım tekrar tanıtma topiğine giyim tarzı olarak neler yazmış başka :) hatta telefonuma kaydedip alışverişte açıp okumak en iyisi ayy çok heycanlı oluyor..her şeyden almak istiyor insan :) benim kurbancığım da merak etmeye başlamış beni :) fotografını koymamış ama o memleketin hatunları isim yapmış güzellerdendir :) bu da ipucu olsun bakalım :)
buda nacizane bendeniz :)
Eki Görüntüle 873136
Evettt ben de beyaaevveeeettttt
ep gene trakyalıyım beya
sen de mi Tekirdağ
Bi hemşo daha varmış. Trakyadan kimse yok saniyordumAbe ben de tekirdağlıyım kızlar canlar
Olur oluuuur olma mi içBende anne tarafından tekirdağlıyım sayılır mı
Seninde maşallahın var
Bana alıyosun dimi canım o ev ayakkabılarını
wawwww hatunlar maşallahınız var ne cicisiniz öyle :)
bu arada bende bugün çıkıp bişiler baktım çok cici ev ayakkabıları gördüm almassam olmaz onları..bol bol kıyafet baktım ama karar veremedim bi bakıyım tekrar tanıtma topiğine giyim tarzı olarak neler yazmış başka :) hatta telefonuma kaydedip alışverişte açıp okumak en iyisi ayy çok heycanlı oluyor..her şeyden almak istiyor insan :) benim kurbancığım da merak etmeye başlamış beni :) fotografını koymamış ama o memleketin hatunları isim yapmış güzellerdendir :) bu da ipucu olsun bakalım :)
buda nacizane bendeniz :)
Eki Görüntüle 873136