- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
Hımmmm benim kurbanım da çok güzel bir bayan Facebooktan buldum kendisini hehe çok fenayım Kıyamam neler yapıyorum haberi yok.
anammmm çok iyi fikir
ben de hemen bakıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımmmm benim kurbanım da çok güzel bir bayan Facebooktan buldum kendisini hehe çok fenayım Kıyamam neler yapıyorum haberi yok.
anammmm çok iyi fikir
ben de hemen bakıyorum
Di mi yaa? Tabi çok isim çıkmazsa ve foto koymuşsa işe yarar ancak
çok bi fotosu yok ama en azından gördüm tarzını cidden çok güzel bi kadın benim kurbanım da
kanım acayip ısındı
hımmmm benim kurbanım da çok güzel bir bayan Facebooktan buldum kendisini hehe çok fenayım Kıyamam neler yapıyorum haberi yok.
çok bi fotosu yok ama en azından gördüm tarzını cidden çok güzel bi kadın benim kurbanım da
Kanım acayip ısındı
sabah iskiden suyu kesmeye gelmişler adam diyo abla suyu kesiyimi borcunuz var bana soruyooo
dedim kes eminmisin diyo
bende dedimki kesmeye geldiysen kes git
yok abla öderim dersen gideyim ben diyo hey allahım ya
gittim iskiye 283 tl diyo işyerimi diyo yok dedim hamam işletiyom ben dedim bi daha bak 11 tl su faturam var gelmiş su kesiyo ipneler
bende baktım şimdi faceden sadece profilinde var fotosugüzel bir bayan ne de olsa memleketimden
Di mi yaa? Tabi çok isim çıkmazsa ve foto koymuşsa işe yarar ancak
oyyy kıyamammm almış kadar oldun valla arkadaşım
çekiliş yapıldımı kimin kime çıktığı belli oldumu ne kadar farklı ve güzel bir şeymiş
kim kime alcak onlar belli oldu
pek bi heveslendim ama herşey için çok geç
cidden geç kalmışız yaaaaa ben 10 aralık sandım sevindim yanlış anladım sanırsam berfo seneye allah bişi vermezse katılırız