Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben miyim ??? benim bennn
ee şey kem küm :44: belki olabilir değilsin de desem yalan olur şimdi sensin de desem doğru olmaz mı desem ne desem bilemedim yasak söyleyemem
yasak söleyemem ama güzel yani çok güzel bi kadın o kadar yani
İyi tamam o sana alsın sende bana al
bak işte çok güzel dion o zaman kesin benim
tamam ben sana alayım ama sen de bana al sonra yukardaki güzel diyen arkadaş da bana alsın olur mu
çatlıcam vallahi kargo gelene kadar:d ipucu istiyorummm
ara bulursun ben buldummmmmmm bilee
bu arada çok ipucu vermeyelim arkadaşlar bence :26:
Hamile falan demeyin yaa çok hamile yok kiiii tahmin edilebilir bence
anamm yaa nasıl buldun onu diyiver bari :d
yakaladımm kii ipuçlarını takip ettimm
Merhaba çekiliş melekleriii günaydın
hamile çok ya nereye yok.maşlla ortalık kaynıyorr
he ben hep aktifimbenim kurbanım buralarda geziyor aktifmiş ne güzel :) ah canım şimdiden sevdim ben seni :) sana çok cici şeyler hazırlamak istiyorum :)
yok yok ben bugün gönderdim bi kargo kıyafet var didim içinde bide bana paketlettirdi zaten zahmet edip elde sürmüyo ya kargocular bantla oraya bırak diyoo oldu dedim maaşı kırışcaz mıııo paketleri kurye açarsa valla kıyameti koparırım bakmadn yollamayız diyolar ya.
canım 16.haftaya kadar yanılma payı var azcık sabredinNe şeker yaa, çikolata yiyip de mi gittin naptın, ne o öyle zıp zıp Maşallah ona :) Cinsiyeti %70-80 oranında görülebiliyor 10. haftadan itibaren. Bunun için bizim bilmediğimiz bi yöntem var. Valla ben bile umutla cinsiyet tahmini almayı bekliyorum 6 aralıkta bizim testlerimiz kısmetse, çok heyecanlıyıııım
ne güzelde yazmışın kim kurbanın merak ettim valla :)
lannn sen banamı alcan benim oğlumada yap ne hazırlığıysa oyaaaa teker teker yazdırıp uğraştırmayın kim bana alıyor söyleyin yaaa nolurrrr
Bakın benim işim var bebelere hazırlık yapıyorum bide sizi takmayayım kafaya hadi kuzum söyle cee yap bana hehhh
Ben kendimi çok iyi tanıtmışım yaaa. Gonlunden ne kopuyorsa onu alsın dediklerimin dışına çıkmasın ama yinede Ozellikle donnn superr olsun lutfennn yılbaşı gecesi şans getrmesi lazım yaaa
işte o benimmmbende biraz ortalığı kızıştırayım meraklar artsın bari...
Benim kurbanım çoook güzel bi bayan
çok açıklayıcı bir ipucu oldu dimi
Benim hediye alacagım kişi hamile heheee..hadi heyecan dorukda olsunnnnnnnnnnnn
3 tane hepi topuuhamile çok ya nereye yok.maşlla ortalık kaynıyorr
şurda konuşan bi kaç kişiyiz diğerlerini nasıl tahmin etcez ama ya :)
aldığımız hediyeleri paylaşsak mi ki daha da kızışsın ortalık ?
tamam kızma yaa
şaka kız ne inanıyon hemennn... Aldıklarımızı zaten yollamadn once paketleri çekip koumucakmıydık sevgicimmm oyle demişti sankii
kızçemmm kızarmıyımm hiç. Sen iste ben sanada gonderimmm. Kredi oducem ondan sonra kalan 2 kuruşla artık ne alıverrsem kabul mu
[ı]sabah iskiden suyu kesmeye gelmişler adam diyo abla suyu kesiyimi borcunuz var bana soruyooo
Dedim kes eminmisin diyo
Bende dedimki kesmeye geldiysen kes git
Yok abla öderim dersen gideyim ben diyo hey allahım ya
Gittim iskiye 283 tl diyo işyerimi diyo yok dedim hamam işletiyom ben dedim bi daha bak 11 tl su faturam var gelmiş su kesiyo ipneler [/ı]
he ben hep aktifim
yok yok ben bugün gönderdim bi kargo kıyafet var didim içinde bide bana paketlettirdi zaten zahmet edip elde sürmüyo ya kargocular bantla oraya bırak diyoo oldu dedim maaşı kırışcaz mııı
canım 16.haftaya kadar yanılma payı var azcık sabredin
lannn sen banamı alcan benim oğlumada yap ne hazırlığıysa o
işte o benimmm
3 tane hepi topuu
bu arada bana kim alıyo ya